akisk Δημοσ. πριν από 22 ώρες Share Δημοσ. πριν από 22 ώρες Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει ψωμί στο sff market, φαίνεται άλλωστε και από τις τιμές των κουτιών αυτής της κατηγορίας. Εμένα μόλις μου ήρθαν τα παρτς για την αναβάθμιση και περιμένω με το ποντίκι στο χέρι την έλευση του x3d. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. πριν από 22 ώρες Share Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) Στις 4/11/2024 στις 7:23 ΜΜ, azazil1190 είπε Λίζα έλα πάρε με αγκαλιά...ήρθα .. Μαζί σου και στην κόλαση 😋 Μείνε μαζί μου έγγυος,είμαι πολύ φερεγγυος .😆 Εν αναμονή των 9χχχ3δ Mεγιες Νικο !! Στις 4/11/2024 στις 9:18 ΜΜ, nvidiafan είπε με γεια Νικ, εγώ σε αντιγράφω ή εσυ με αντιγράφεις; κόκκινη κάρτα, κόκκινη cpu σε λίγο και κόκκινη γραβάτα 😁 Μεγιες!!! Στις 5/11/2024 στις 2:18 ΠΜ, nvidiafan είπε Έτρεξα ορισμένα ycruncher πρόχειρα σε αέρα με ένα γρήγορο σετάρισμα και ram tuning (όχι 1:1), περιμένοντας το am5 mount για το heatkiller ώστε να δούμε τι ψάρια θα πιάσει σε νερό. Ο προηγούμενος amd επεξεργαστής που είχα ήταν ο athlon64 4000+. Πολυ καλα εισαι! Αντε να ψαχτουμε και λιγο παραπανω και εμεις γιατι με βλεπω για αγορα Hero οπως παει μαζι με 8000 ram για να δωσει στον 9950. Εχεις δωσει manual ρευματα εδω ? Παλευω με το Flck να το παω πανω απο 2100 αλλα δυσκολα , ισως και με τις ram που εχω Ισως και το cpu να μην μπορει. Bαζω και ενα ycrucher + cb23 . Στο overlock.net παιζουν 49αρια βεβαια Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από jimpsar 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Share Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, jimpsar είπε Mεγιες Νικο !! Ευχαριστώ Μήτσε! Με βλέπω όμως σύντομα μαζί με τον 9800χ3δ/9950χ3δ να πηγαίνω και σε άλλο κιτακι Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από azazil1190 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. πριν από 22 ώρες Share Δημοσ. πριν από 22 ώρες Στις 5/11/2024 στις 1:04 ΠΜ, azazil1190 είπε Οι έχοντες 7800χ3δ για πείτε πως το βλέπετε ? Δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα. Μόνο uv mix per core -35 -40 k expo. Α και pbo enable Εξαιρετικα ειδικα για αρχη, και ενα δικο μου οταν ειχα τον 7800 . expo και 101 bclk αν θυμαμαι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PadPoet Δημοσ. πριν από 22 ώρες Share Δημοσ. πριν από 22 ώρες 1 hour ago, Hacker?pcs said: Καλά κάνουν, το 95% όσων παίρνουν τέτοιες βλακείες έχουν λεφτά για προσάναμμα οπότε μικρό το κακό γενικά Who hurt you bro? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Share Δημοσ. πριν από 22 ώρες 3 λεπτά πριν, jimpsar είπε Εξαιρετικα ειδικα για αρχη, και ενα δικο μου οταν ειχα τον 7800 . expo και 101 bclk αν θυμαμαι. Βρήκα χρόνο χτες μετά το σεταρισμα των win να τρέξω ένα τμ5 να δω και το expo(6400 c32) η μαλακία με ξενύχτησε μέχρι τις 3. 6400 expo k @@ σε δευτερόλεπτα μαζεμένα ερορς και restart το pc. Στα 6200 c28 με κάποια timings πειραγμενα που δοκίμασα βγάζει τμ5 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvidiafan Δημοσ. πριν από 22 ώρες Share Δημοσ. πριν από 22 ώρες 17 λεπτά πριν, jimpsar είπε Mεγιες Νικο !! Μεγιες!!! Πολυ καλα εισαι! Αντε να ψαχτουμε και λιγο παραπανω και εμεις γιατι με βλεπω για αγορα Hero οπως παει μαζι με 8000 ram για να δωσει στον 9950. Εχεις δωσει manual ρευματα εδω ? Παλευω με το Flck να το παω πανω απο 2100 αλλα δυσκολα , ισως και με τις ram που εχω Ισως και το cpu να μην μπορει. Ευχαριστω φιλε! Δεν ειναι με manual, είναι απλώς με pbo motherboard limits, overrider +200, co -15 και στα 2 ccd. To fclk παει σε μενα ως 2167, δεν booταρε 2200 καθολου, δεν ξερω αν θα μπορεσει οταν μπει νερακι με χαμηλότερα temps. Γενικα απο ο,τι εχω δει τα περισσοτερα μπορουν μεταξυ 2100-2200. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. πριν από 21 ώρες Share Δημοσ. πριν από 21 ώρες 7 λεπτά πριν, nvidiafan είπε Ευχαριστω φιλε! Δεν ειναι με manual, είναι απλώς με pbo motherboard limits, overrider +200, co -15 και στα 2 ccd. To fclk παει σε μενα ως 2167, δεν booταρε 2200 καθολου, δεν ξερω αν θα μπορεσει οταν μπει νερακι με χαμηλότερα temps. Γενικα απο ο,τι εχω δει τα περισσοτερα μπορουν μεταξυ 2100-2200. θα ανεβεις σιγουρα, και αν παιξεις με ρευματα ειδικα μετα απο αρκετο ψαξιμο ειδα το vsoc χαμηλα για flck αλλα συνδυαστικα παιζει με το πως εισαι σε ram βεβαια . Boost εμενα δεν θελει καθολου. Εχω freezes σε ασχετα σημεια. και εγω με mobo limits x10 scalar -25 -18 ccd0 ccd1 . Εχω βαλει και CShaper -5 στα max και high μονο, Κατεβασα το hydra για να παιξω με per core αλλα θελει χρονο και ψαξιμο . Γενικα ο cpu οσο τον σκαλιζεις / ψαχνεις παιρνεις πραγματα. Το εχω δει και σε benchs αντιστοιχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvidiafan Δημοσ. πριν από 21 ώρες Share Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μόλις τώρα, jimpsar είπε θα ανεβεις σιγουρα, και αν παιξεις με ρευματα ειδικα μετα απο αρκετο ψαξιμο ειδα το vsoc χαμηλα για flck αλλα συνδυαστικα παιζει με το πως εισαι σε ram βεβαια . Boost εμενα δεν θελει καθολου. Εχω freezes σε ασχετα σημεια. και εγω με mobo limits x10 scalar -25 -18 ccd0 ccd1 . Εχω βαλει και CShaper -5 στα max και high μονο, Οντως το ξεχασα και εγω ειχα βαλει το x10. Με shaper ηθελε διαφορετικα undervolt σε μενα, αλλα θα τα ψαξω εκτενως μια και καλη μολις βαλω το waterblock και ισιωσουν οι θερμοκρασιες. 9 λεπτά πριν, jimpsar είπε Κατεβασα το hydra για να παιξω με per core αλλα θελει χρονο και ψαξιμο . Γενικα ο cpu οσο τον σκαλιζεις / ψαχνεις παιρνεις πραγματα. Το εχω δει και σε benchs αντιστοιχα. Ισχυει θελει ψαξιμο, αυτη ειναι αλλωστε και η γοητεια του αθληματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. πριν από 21 ώρες Share Δημοσ. πριν από 21 ώρες 3 λεπτά πριν, nvidiafan είπε Οντως το ξεχασα και εγω ειχα βαλει το x10. Με shaper ηθελε διαφορετικα undervolt σε μενα, αλλα θα τα ψαξω εκτενως μια και καλη μολις βαλω το waterblock και ισιωσουν οι θερμοκρασιες. Ισχυει θελει ψαξιμο, αυτη ειναι αλλωστε και η γοητεια του αθληματος. Σοφή επιλογή ο 9950.Με γεια!Παντοδυναμος και σκαλιστήρι μεγαλο απ' όσα έχω δει απο τον jim.Ειμαισιγουρος ότι θα τον απογειωσεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvidiafan Δημοσ. πριν από 21 ώρες Share Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 λεπτό πριν, billeiros είπε Σοφή επιλογή ο 9950.Με γεια!Παντοδυναμος και σκαλιστήρι μεγαλο απ' όσα έχω δει απο τον jim.Ειμαισιγουρος ότι θα τον απογειωσεις Ευχαριστω Bill! Θηριο φαινεται! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Big Boss Δημοσ. πριν από 21 ώρες Share Δημοσ. πριν από 21 ώρες Παιδιά τι ραμ να πάρω για 9800x3d? Μητρικη έχω παρει τη asrock x870e nova. Να το παίξω safe και να πάρω 6400cl32? Η να πειραματιστω με κατι μεγαλυτερο? Πρεπει να μην εχει rgb και να ειναι low profile λογω ψυκτρας. (nhd14) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. πριν από 21 ώρες Share Δημοσ. πριν από 21 ώρες https://videocardz.com/newz/cpu-z-2-12-released-with-support-for-amd-9800x3d-core-ultra-200hx-and-200h-series 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. πριν από 19 ώρες Share Δημοσ. πριν από 19 ώρες 1 ώρα πριν, Big Boss είπε Να το παίξω safe και να πάρω 6400cl32? Η να πειραματιστω με κατι μεγαλυτερο? Με Asrock 2dpc board; Κάτσε καλά. 1:1 απίθανο να σηκώνει πάνω από 3200 uclk ο 9800x3d, οπότε σε 1:2 δεν έχει νόημα το παραπάνω εκτός αν μιλάμε για 7800/8000 c36-34 που θέλει 1 dpc board για να είναι σταθερό ή πολύ καλό 2dpc board με 10 layer pcb κτλ, η Nova δεν νομίζω ότι είναι τέτοια περίπτωση, συν ότι το μαλλιοτράβηγμα για έστω 7800c36 δεν αξίζει για να είσαι περίπου στα ίδια με 6000-6200 c30 1:1 στα παιχνίδια. (+ στο HWUnboxed review ολόκληρη taichi κ δεν έκανε καν POST με EXPO > 7400? ή 7600, οπότε...) https://www.skroutz.gr/s/40046658/G-Skill-Ripjaws-S5-32GB-DDR5-RAM-me-2-Modules-2x16GB-kai-Tachytita-6400-gia-Desktop-F5-6400J3239G16GX2-RS5K.html Αυτές ή άλλες παρόμοιες θες που είναι κ σχετικά low profile. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. πριν από 18 ώρες Share Δημοσ. πριν από 18 ώρες Ελπίζω αυτή την φορά να μην το σβήσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα