azazil1190 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Share Δημοσ. πριν από 14 ώρες 8 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε bro οι ρυθμίσεις του νίτρο για 1.2.0 από 2.3.1 μαμά βρίσκονται μέσα στην ενοτητα με τις μνημες στα amd settings και βοηθούν στο χαμήλωμα του latency εάν φυσικά είσαι σταθερός με 1.2.0 αλλα παίξε για αρχη ένα 6200η 6400 cas 28-30 σταθερα και μετά βλέπεις για nitro Θενξ για το τιπ. Θα τα δοκιμάσω την Πέμπτη και φυσικά θα σας ζαλίσω μέχρι να το σεταρω σωστά. Δεν έχει καμία σχέση με τον 5800χ3δ στο σεταρισμα. Ο 5800χ3δ ήταν πολύ απλός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idonthave Δημοσ. πριν από 14 ώρες Share Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Tα νίτρο κτλ που μου λες δεν ξέρω τι είναι ,ξέρω μόνο την sapphire nitro😆 Δεν έχω ασχοληθεί με αμ5 καθόλου. Όλα στο bios μου φαίνονται εξωγήινα. Έχει πολύ πράγμα για πείραγμα στo bios. από το post του Xoroxroni και κάτω ρίξε μια ματιά για το nitro Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από idonthave 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Share Δημοσ. πριν από 14 ώρες 15 hours ago, azazil1190 said: Λίζα έλα πάρε με αγκαλιά...ήρθα .. Μαζί σου και στην κόλαση 😋 Μείνε μαζί μου έγγυος,είμαι πολύ φερεγγυος .😆 Εν αναμονή των 9χχχ3δ Με γειιες αδερφέ...Υπερτούμπανη η μητρική... 🥳! Καλη υπομονή με τα πειράγματα τώρα....και ποσο μάλλον αργοτερα με τον 9αρι, που οπως φαίνεται θα σηκώνει πολυυυυυ πειραγμα... (αλλά τι υπομονή 🤔? αφού για αυτα τα "πειραγματα" ζουμε 😋) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Share Δημοσ. πριν από 14 ώρες 8 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Με γειιες αδερφέ...Υπερτούμπανη η μητρική... 🥳! Καλη υπομονή με τα πειράγματα τώρα....και ποσο μάλλον αργοτερα με τον 9αρι, που οπως φαίνεται θα σηκώνει πολυυυυυ πειραγμα... (αλλά τι υπομονή 🤔? αφού για αυτα τα "πειραγματα" ζουμε 😋) Ευχαριστώ αγορίνα! Ναι η μητρική η συγκεκριμένη είναι για να έχεις κέφια και όρεξη να σκαλίζεις.Πραγμα που δεν έχω πλέον. Όχι στον βαθμό που είχα καλύτερα.Βεβαια όλο και κάτι θα σκαλιζουμε έτσι με τον απογευματινό καφέ. 22 λεπτά πριν, idonthave είπε από το post του Xoroxroni και κάτω ρίξε μια ματιά για το nitro Ρε σεις τι διαολια είναι αυτά 😵💫 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idonthave Δημοσ. πριν από 13 ώρες Share Δημοσ. πριν από 13 ώρες 5 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ρε σεις τι διαολια είναι αυτά 😵💫 ούτε εμείς τα ξέραμε 😂 - όσον αφορά για την 3d v-cache στο 2ο ccd στους μεγάλους μάλλον δεν θα έχουν https://videocardz.com/newz/16-core-amd-ryzen-9000x3d-cpu-mentioned-in-gigabyte-press-release 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Share Δημοσ. πριν από 13 ώρες 17 λεπτά πριν, idonthave είπε ούτε εμείς τα ξέραμε 😂 - όσον αφορά για την 3d v-cache στο 2ο ccd στους μεγάλους μάλλον δεν θα έχουν https://videocardz.com/newz/16-core-amd-ryzen-9000x3d-cpu-mentioned-in-gigabyte-press-release Ε θα τα μάθω και εγώ που θα πάει... Όσο για τους μεγάλους για να τους δούμε έστω και κουτσους τι θα κάνουν. Αλλιώς βουρ για τον "μικρό" να κάνουμε και οικονομία 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. πριν από 13 ώρες Share Δημοσ. πριν από 13 ώρες 17 hours ago, azazil1190 said: Λίζα έλα πάρε με αγκαλιά...ήρθα .. Μαζί σου και στην κόλαση 😋 Μείνε μαζί μου έγγυος,είμαι πολύ φερεγγυος .😆 Εν αναμονή των 9χχχ3δ Καλοδουλευτα! Συγνωμη,αλλα με εχει φαει η περιεργεια αυτο το πλαστικο ροζ μπουκαλακι ,τι ειναι, σπρευ καθαριστικο ηλεκτρικων επαφων? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. πριν από 12 ώρες Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) @benign Ατμοτσίγαρο με μπαταρία μεγάλη. Θα έπρεπε να έβγαινε και σε ROG με RGB για να ταίριαζε με το σύνολο. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από Grisos 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες 7 λεπτά πριν, benign είπε Καλοδουλευτα! Συγνωμη,αλλα με εχει φαει η περιεργεια αυτο το πλαστικο ροζ μπουκαλακι ,τι ειναι, σπρευ καθαριστικο ηλεκτρικων επαφων? Ευχαριστώ αγορίνα! Σου απάντησε ο grisos😉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. πριν από 12 ώρες Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 17 hours ago, Thresh said: Ναι έχω 10GbE δομημένη στο σπίτι. 😛 Άντε χ*σου! 😭 Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από kirileman 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. πριν από 10 ώρες Share Δημοσ. πριν από 10 ώρες 5 ώρες πριν, Grisos είπε Εάν οι μεγάλοι έχουν 3D cache και στα 2 CCD, χωρίς καουμπόιδες με λάσο, έχει να γίνει της κολάσεως. Δεν έχει να γίνει της καμίας κολάσεως. Πάλι θα έχει αυξημένο CCD-to-CCD latency. Οπότε μιλάμε για μικρό boost και μόνο σε παιχνίδια που ωφελούνται από τους πολλούς πυρήνες (π.χ. TLOU) Όταν βγάλουν 12 πυρήνες σε ένα CCD θα ανέβει πολύ η απόδοση. 3 ώρες πριν, azazil1190 είπε Ρε σεις τι διαολια είναι αυτά 😵💫 Ε, αυτά (και μερικά ακόμα) είναι τα παραπανίσια. Τουλάχιστον σε AM5 δεν έχεις να ασχολείσαι με tPHYRDL mismatch όταν έχεις GDM on. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) Gaming CPU "review" σε 2560x1440 με Ultra settings και όλα αυτά σε RTX 4070 Ti Super 🤣🤣🤣 Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από kkatzos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες Καταλαβε ότι έκανε λαλακία και το έσβησε το βιντεο 😂🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω ότι το κατέβασε λόγω GPU και resolution/settings αλλά γιατί αφού το hardware του το έχει δώσει η AMD έχει υπογράψει NDA μέχρι αύριο.... Το είδα το video πριν το κατεβάσει και ήταν πολύ ενδιαφέρον, 10-15%+ min fps με την κάρτα, ανάλυση και settings που παίζει πολύς κόσμος. Δίνω πολύ μεγαλύτερη σημασία στα min fps και αυτό το video άλλαξε την εντύπωση μου ότι οι X3D δεν προσφέρουν κάτι σε mid range GPU. Που φτάσαμε 800 ευρώ να είναι mid range... Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από elpenor 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα