valantis123 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, tzavardin είπε Αν θες wifi καλύτερα να πας με 5 ευρώ πάνω στην atx έκδοση, πολύ καλύτερο value: https://www.skroutz.gr/s/43133393/MSI-B650-Gaming-Plus-WiFi-Motherboard-ATX-me-AMD-AM5-Socket.html ναι και αυτήν την έχω στα αγαπημένα. έλεγα την μικρή επειδή έχει και λίγο άσπρο και φαίνεται ποιο πιασάρικη, θα προτιμήσω την full ATX
akisk Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Νέο geekbench σε κλοκαρισμενο απ' ότι φαίνεται 9800x3d. +24% από 7800x3d. https://www.pcguide.com/news/new-geekbench-leak-shows-ryzen-7-9800x3d-running-at-5-46-ghz-outperforming-the-7800x3d-by-24/ Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου από akisk 3
ultraex2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Asus Releases BIOS Update with Turbo Game Mode for AM5 Motherboards to Optimize Ryzen CPU Perf https://www.guru3d.com/story/asus-releases-bios-update-with-turbo-game-mode-for-am5-motherboards-to-optimize-ryzen-cpu-perf/
elpenor Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2 hours ago, Edito said: Α καλά θα πάει αυτό . το βλέπω για 🔥 🧯 Είναι το ίδιο που έκανε και η Gigabyte, αφορά επεξεργατές με 2 CCD στους οποίους κλείνει το ένα και απενεργοποιεί το SMT όπως γράφει και το συγκεκριμένο άρθρο, κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνει το Game Bar στα windows.
azazil1190 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Λίζα έλα πάρε με αγκαλιά...ήρθα .. Μαζί σου και στην κόλαση 😋 Μείνε μαζί μου έγγυος,είμαι πολύ φερεγγυος .😆 Εν αναμονή των 9χχχ3δ 23 5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Τόσα λεφτά ρε γμτ και δεν βάζουν 10GbE. Αν ήταν να έδινα τόσα, θα πήγαινα λογικά στην ProArt. Ναι έχω 10GbE δομημένη στο σπίτι. 😛 1
akoinonitos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 55 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Λίζα έλα πάρε με αγκαλιά...ήρθα .. Μαζί σου και στην κόλαση 😋 Μείνε μαζί μου έγγυος,είμαι πολύ φερεγγυος .😆 Εν αναμονή των 9χχχ3δ με γειες Νικ! 2
Tambas91 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 54 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Λίζα έλα πάρε με αγκαλιά...ήρθα .. Μαζί σου και στην κόλαση 😋 Μείνε μαζί μου έγγυος,είμαι πολύ φερεγγυος .😆 Εν αναμονή των 9χχχ3δ Με για Νικόλα, 7800x3D ή 7950x3D? 2
akoinonitos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε Με για Νικόλα, 7800x3D ή 7950x3D? ολοκληρο 7 στο κουτι σου εβγαλε τα ματια ,κλεισε το hdr χανεις πληροφορια Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου από akoinonitos 11
azazil1190 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 9 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Με για Νικόλα, 7800x3D ή 7950x3D? Ευχαριστώ αγορίνα!Πήρα έναν 7800χ3δ για ζέσταμα μέχρι να βγουν οι 9. 3
akoinonitos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ευχαριστώ αγορίνα!Πήρα έναν 7800χ3δ για ζέσταμα μέχρι να βγουν οι 9. Σε αυτον τον αχωνευτο λες ευχαριστω ,εγω στα @@@ Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου από akoinonitos 7
azazil1190 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Σε αυτον τον αχωνευτο λες ευχαριστω ,εγω στα @@@ Ευχαριστώ Χρηστακο μου 😚 Περιττό να σας πω ότι έχω χαθεί με το bios της asus στην συγκεκριμένη πλατφόρμα Από sp ξέρει κανείς τι παίζει ? 3
nvidiafan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Λίζα έλα πάρε με αγκαλιά...ήρθα .. Μαζί σου και στην κόλαση 😋 Μείνε μαζί μου έγγυος,είμαι πολύ φερεγγυος .😆 Εν αναμονή των 9χχχ3δ με γεια Νικ, εγώ σε αντιγράφω ή εσυ με αντιγράφεις; κόκκινη κάρτα, κόκκινη cpu σε λίγο και κόκκινη γραβάτα 😁 22
akoinonitos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, nvidiafan είπε με γεια Νικ, εγώ σε αντιγράφω ή εσυ με αντιγράφεις; κόκκινη κάρτα, κόκκινη cpu σε λίγο και κόκκινη γραβάτα 😁 με γειες προδοτες 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα