valantis123 Δημοσ. Κυριακή στις 05:24 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 05:24 μμ 1 λεπτό πριν, tzavardin είπε Αν θες wifi καλύτερα να πας με 5 ευρώ πάνω στην atx έκδοση, πολύ καλύτερο value: https://www.skroutz.gr/s/43133393/MSI-B650-Gaming-Plus-WiFi-Motherboard-ATX-me-AMD-AM5-Socket.html ναι και αυτήν την έχω στα αγαπημένα. έλεγα την μικρή επειδή έχει και λίγο άσπρο και φαίνεται ποιο πιασάρικη, θα προτιμήσω την full ATX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. Δευτέρα στις 12:36 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 12:36 μμ (επεξεργασμένο) Νέο geekbench σε κλοκαρισμενο απ' ότι φαίνεται 9800x3d. +24% από 7800x3d. https://www.pcguide.com/news/new-geekbench-leak-shows-ryzen-7-9800x3d-running-at-5-46-ghz-outperforming-the-7800x3d-by-24/ Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:36 μμ από akisk 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:43 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 12:43 μμ Asus Releases BIOS Update with Turbo Game Mode for AM5 Motherboards to Optimize Ryzen CPU Perf https://www.guru3d.com/story/asus-releases-bios-update-with-turbo-game-mode-for-am5-motherboards-to-optimize-ryzen-cpu-perf/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edito Δημοσ. Δευτέρα στις 02:30 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 02:30 μμ Α καλά θα πάει αυτό . το βλέπω για 🔥 🧯 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. Δευτέρα στις 05:14 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 05:14 μμ 2 hours ago, Edito said: Α καλά θα πάει αυτό . το βλέπω για 🔥 🧯 Είναι το ίδιο που έκανε και η Gigabyte, αφορά επεξεργατές με 2 CCD στους οποίους κλείνει το ένα και απενεργοποιεί το SMT όπως γράφει και το συγκεκριμένο άρθρο, κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνει το Game Bar στα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:23 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 07:23 μμ Λίζα έλα πάρε με αγκαλιά...ήρθα .. Μαζί σου και στην κόλαση 😋 Μείνε μαζί μου έγγυος,είμαι πολύ φερεγγυος .😆 Εν αναμονή των 9χχχ3δ 20 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. Δευτέρα στις 07:33 μμ Super Moderators Share Δημοσ. Δευτέρα στις 07:33 μμ Τόσα λεφτά ρε γμτ και δεν βάζουν 10GbE. Αν ήταν να έδινα τόσα, θα πήγαινα λογικά στην ProArt. Ναι έχω 10GbE δομημένη στο σπίτι. 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. Δευτέρα στις 08:19 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:19 μμ 55 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Λίζα έλα πάρε με αγκαλιά...ήρθα .. Μαζί σου και στην κόλαση 😋 Μείνε μαζί μου έγγυος,είμαι πολύ φερεγγυος .😆 Εν αναμονή των 9χχχ3δ με γειες Νικ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:19 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:19 μμ 54 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Λίζα έλα πάρε με αγκαλιά...ήρθα .. Μαζί σου και στην κόλαση 😋 Μείνε μαζί μου έγγυος,είμαι πολύ φερεγγυος .😆 Εν αναμονή των 9χχχ3δ Με για Νικόλα, 7800x3D ή 7950x3D? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. Δευτέρα στις 08:21 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:21 μμ (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε Με για Νικόλα, 7800x3D ή 7950x3D? ολοκληρο 7 στο κουτι σου εβγαλε τα ματια ,κλεισε το hdr χανεις πληροφορια Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:21 μμ από akoinonitos 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:30 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:30 μμ 9 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Με για Νικόλα, 7800x3D ή 7950x3D? Ευχαριστώ αγορίνα!Πήρα έναν 7800χ3δ για ζέσταμα μέχρι να βγουν οι 9. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. Δευτέρα στις 08:36 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:36 μμ (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ευχαριστώ αγορίνα!Πήρα έναν 7800χ3δ για ζέσταμα μέχρι να βγουν οι 9. Σε αυτον τον αχωνευτο λες ευχαριστω ,εγω στα @@@ Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:37 μμ από akoinonitos 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:45 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:45 μμ 8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Σε αυτον τον αχωνευτο λες ευχαριστω ,εγω στα @@@ Ευχαριστώ Χρηστακο μου 😚 Περιττό να σας πω ότι έχω χαθεί με το bios της asus στην συγκεκριμένη πλατφόρμα Από sp ξέρει κανείς τι παίζει ? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvidiafan Δημοσ. Δευτέρα στις 09:18 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 09:18 μμ 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Λίζα έλα πάρε με αγκαλιά...ήρθα .. Μαζί σου και στην κόλαση 😋 Μείνε μαζί μου έγγυος,είμαι πολύ φερεγγυος .😆 Εν αναμονή των 9χχχ3δ με γεια Νικ, εγώ σε αντιγράφω ή εσυ με αντιγράφεις; κόκκινη κάρτα, κόκκινη cpu σε λίγο και κόκκινη γραβάτα 😁 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. Δευτέρα στις 09:19 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 09:19 μμ Μόλις τώρα, nvidiafan είπε με γεια Νικ, εγώ σε αντιγράφω ή εσυ με αντιγράφεις; κόκκινη κάρτα, κόκκινη cpu σε λίγο και κόκκινη γραβάτα 😁 με γειες προδοτες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα