greece_rodos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Έλα Αλέκοοο ποσοοοοο o 9800X3D; ΧΑΧΑΧΑΧΑ Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από greece_rodos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 43 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Διάβασα τις τελευταίες 30 σελ. Κάπου έπεσε το μάτι μου σε κουβέντα για boot time...Μάλιστα... Να μην τα πολυλογώ καθώς το ψάχνω μέρες το θέμα. Είναι καιρός να αντικαταστήσω το σύστημα της υπογραφής. Για Intel και 285 δεν το βλέπω. Άρα είτε 9950Χ είτε το πιθανότερο τον 9800x3d. Αλλά με αυτά που διαβάζω με βλέπω να μην πηγαίνω πουθενα και να μένω με τον 9900k😄 Δεν υπάρχει θέμα με τους χρόνους εκκίνησης, αυτό συμβαίνει αν προσπαθήσεις για custom memory timings και πάλι μόνο αν θες το powerdown disabled που γλυτώνει 1-2ns σε latency. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 12 λεπτά πριν, malakudi είπε Δεν υπάρχει θέμα με τους χρόνους εκκίνησης, αυτό συμβαίνει αν προσπαθήσεις για custom memory timings και πάλι μόνο αν θες το powerdown disabled που γλυτώνει 1-2ns σε latency. Ακόμη και έτσι εμένα κάνει boot σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aki Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) AMD Ryzen 7 9800X3D Crushes 7800X3D In Blender In By A Solid 26% Uplift https://wccftech.com/amd-ryzen-7-9800x3d-crushes-7800x3d-in-blender-benchmark/ Καλή αύξηση που οφείλεται μάλλον από τη ταχύτερη CPU λόγω του redesigned chip. Οι Zen5 έχουν χαμηλή θερμοκρασία και κατανάλωση οπότε η extra L3 cache δεν είναι πλέον ο φραγμός στα GHz όπως ήταν στους 5800x3d/7800x3d. Το Blender είναι σχετικά καλή ένδειξη για τα RayTracing παιχνίδια, περιμένω να αποδίδει καλύτερα σε αυτά τα benchmarks (που κανένας δεν κάνει δυστυχώς). Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από aki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 26 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Ακόμη και έτσι εμένα κάνει boot σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. Ναι ΟΚ, τα 30 ίσως είναι πολλά για κάποιους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aki Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Οι Zen έχουν πρόβλημα με τα πολλά USB nvme/sata, και ειδικά τα USB-hubs είναι τραγικά. Το PC μου φορτωμένο με όλα πάνω θέλει 30 sec για να bootάρει μόνο ή 10 sec για να μπει στα Win11 αν αφαιρέσω τα περιττά. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από aki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 37 λεπτά πριν, malakudi είπε Ναι ΟΚ, τα 30 ίσως είναι πολλά για κάποιους ε κάθε πότε κάνεις reboot το σύστημα; μια φορά τη μέρα;; 2;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Westbaum Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Μια φορά το μήνα 😐. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε ε κάθε πότε κάνεις reboot το σύστημα; μια φορά τη μέρα;; 2;; Μια φορα στις 2 βδομαδες που κανουμε windows update. Εμενα παντα μπαινει sleep και με ενα κλικ ανοιγει αμεσα οπως και η οθονη ολα αυτοματα. Και το wise auto shutdown κανει δουλιτσα αν βαλω να κανω κατι και θελω να κλεισει σε τοση ωρα. Με 4TB εξωτερικο HDD πανω passport εκανε και μενα καμια 20 δευτερα να ανοιξει αλλιως κανει 8-9 αλλα εχω να κανω format 6-7 χρονια κοντα. First world problem εννοειται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PadPoet Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δηλαδή εμένα ο 7950X με 96gb ram (2X48b) που κάνει κάτι λιγότερο από 1 λεπτό να δείξει την εικόνα του BIOS splash screen είναι νορμαλ; Κάνει train τις μνήμες εκείνη την ώρα; Ναι, έχω custom timings. Αν δείξει το BIOS screen μπαίνει σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeGR7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Ρε παιδια καλησπέρα, ειναι κανας καλος ανθρωπος εδω μεσα που να εχει το delider της Thermal Grizzly?? Θα παρω τον 9800 στις 7 του μηνα και θελω να κανω delid. 😃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, PadPoet said: Δηλαδή εμένα ο 7950X με 96gb ram (2X48b) που κάνει κάτι λιγότερο από 1 λεπτό να δείξει την εικόνα του BIOS splash screen είναι νορμαλ; Κάνει train τις μνήμες εκείνη την ώρα; Ναι, έχω custom timings. Αν δείξει το BIOS screen μπαίνει σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα Windows. Εγω στην αποθήκη έχω για μουσική ένα αρχαίο hp laptop του 2012 με κάτι σαν επεξεργαστή έναν διπύρηνο amd Ε2-1800, 4gb ram και κλασσικό ssd δεκαετίας και απο σβηστός, μπαίνει στο desktop win10 σε 59 δευτερόλεπτα... Στα σύγχρονα συτήματα, οτιδήποτε πάνω απο μισό λεπτό, είναι απαράδεκτο. Aς βρουν τρόπο να γίνεται train η μνήμη μιά φορά και να αποθηκεύεται η ταυτότητά της... Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από Eloy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, Eloy είπε Aς βρουν τρόπο να γίνεται train η μνήμη μιά φορά και να αποθηκεύεται η ταυτότητά της... Memory Context Restore wants a word... @PadPoet Ναι, πρώτα κάνει train τις μνήμες και μετά βλέπεις BIOS logo κτλ. Θα "χάσεις" 1-2ns latency, γιατί το MCR βασίζεται στο Power Down Mode, το οποίο έχει αυτό το μικρό latency penalty. Μετά είναι κι ανάλογα πόσο συχνά κάνεις boot, αν το boot είναι 5-10 φορές την ημέρα, ε δεν θα την πάλευα με 1'+ αναμονή, αλλά αν είναι 1 φορά τη μέρα/βδομάδα, κλάιν. Με MCR θα πας κάτω από 20" από power on -> windows splash screen. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Τελικά από θέμα Watt και θερμοκρασιών τι παίζει με την νέα γενιά ? Γιατί μάλλον η κατάσταση έχει γυρίσει τούμπα και η AMD έγινε Intel σε αυτό το κομμάτι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Vasilis 07 είπε Τελικά από θέμα Watt και θερμοκρασιών τι παίζει με την νέα γενιά ? Γιατί μάλλον η κατάσταση έχει γυρίσει τούμπα και η AMD έγινε Intel σε αυτό το κομμάτι. ούτε καν. από που προκύπτει αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα