adtakhs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, ilos είπε Από APU's περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία strix halo. Παρόμοια CU;s με 6700xt/7700xt, αν έχει και παρόμοιες επιδόσεις και δε την κόβει η DDR5, μιλάμε για ρηξικέλευθο προϊόν. Αν είναι priced σε λογική τιμή βέβαια. Και πότε λένε πως θα βγουν αυτοί οι Strix Halo ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PadPoet Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Μεταξύ 9900X (350 ευρώ) και 7950X (380 ευρώ) για productivity, σε ποιόν θα πηγαίνατε; Έκανα πολύ search χθες και είδα ότι έχουν αρκετά καλά σε θέματα eco mode οι καινούργιοι Zen 5. Θα μπει σε mini ITX μητρική (B650I Aorus Ultra). Παραθέτω μερικά screenshot από το Reddit που βρήκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, PadPoet said: Μεταξύ 9900X (350 ευρώ) και 7950X (380 ευρώ) για productivity, σε ποιόν θα πηγαίνατε; Έκανα πολύ search χθες και είδα ότι έχουν αρκετά καλά σε θέματα eco mode οι καινούργιοι Zen 5. Θα μπει σε mini ITX μητρική (B650I Aorus Ultra). Παραθέτω μερικά screenshot από το Reddit που βρήκα Επειδή αναφέρεις mini itx build που ίσως έχεις θέμα με μέγεθος ψυκτρας/υδροψυξης μάλλον θα έλεγα για 9900x. Αλλά που τους βρίσκεις σε αυτές τις τιμές?~150 ευρώ κάτω από skroutz. Εάν λάβω υπόψην τιμές Σκρουτζ(εννοώ εάν έχεις και εκεί αντίστοιχη έκπτωση) μπορεί και ένας 7900 (σκέτος) να μην είναι κακή επιλογη για mini itx build. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου από @topos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cubicolor Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Τα reviews για τον 9800 x3d γνωριζετε ποτε θα αρχισουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, Cubicolor είπε Τα reviews για τον 9800 x3d γνωριζετε ποτε θα αρχισουν? 7 Νοεμβριου λογικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PadPoet Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, @topos said: Επειδή αναφέρεις mini itx build που ίσως έχεις θέμα με μέγεθος ψυκτρας/υδροψυξης μάλλον θα έλεγα για 9900x. Αλλά που τους βρίσκεις σε αυτές τις τιμές?~150 ευρώ κάτω από skroutz. Εάν λάβω υπόψην τιμές Σκρουτζ(εννοώ εάν έχεις και εκεί αντίστοιχη έκπτωση) μπορεί και ένας 7900 (σκέτος) να μην είναι κακή επιλογη για mini itx build. Έχω δύο ITX build. Στο ένα έχω ήδη έναν 7950X με μια AXP100 full copper σε ECO mode 95W (128 PPT, 100 TDC, 160 EDC) με 96gb RAM στα 6000mhz CL32. Στο άλλο έχω έναν 7600X με 32gb 6000 CL32 και επειδή έχω πιστωτικό τόσο θα βγει πάνω κάτω η διαφορά. Αυτό το build θα αλλάξω. Απλά εμένα προσωπικά τα αρκετά cores με βοηθάνε με τα προγράμματα πολύ. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου από PadPoet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosv1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Παίδες καλησπέρα! Για 9800x3d τι μητρική θα αγοράζατε και με τι μνήμες θα τον συνοδευατε; Επίσης: λογικά θα θέλει update για x870 και x870e που ήδη κυκλοφορούν σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 18 minutes ago, tasosv1 said: Παίδες καλησπέρα! Για 9800x3d τι μητρική θα αγοράζατε και με τι μνήμες θα τον συνοδευατε; Επίσης: λογικά θα θέλει update για x870 και x870e που ήδη κυκλοφορούν σωστά; Με τη φτηνοτερη που καλύπτει τα "θέλω" μου. 😛 Δεν χρειάζεται Χ870/870Ε πάντως. Επίσης αν δεν βιάζεσαι για φέτος, του χρόνου θα βγουν κι οι Β850. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosv1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, Thresh είπε Με τη φτηνοτερη που καλύπτει τα "θέλω" μου. 😛 Δεν χρειάζεται Χ870/870Ε πάντως. Επίσης αν δεν βιάζεσαι για φέτος, του χρόνου θα βγουν κι οι Β850. Το βλέπω πιθανό για το Δεκέμβρη 😀😀😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzavardin Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, tasosv1 είπε Το βλέπω πιθανό για το Δεκέμβρη 😀😀😊 Μέχρι το Δεκέμβρη θα έχουμε άλλες τιμές, discontinued μητρικές κλπ. Εγώ ειλικρινά θα του έβαζα μια b650, ή μια b650m ανάλογα τις ανάγκες μου σε σκληρούς και τίποτα παραπάνω. Γιατί δεν χρειάζεται και κάτι παραπάνω. 100 watt καίει full load, 60 με 80 βλέπω σε gaming στην χειρότερη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Το θέμα είναι πως οι B650 δεν υποστηρίζουν pcie 5.0 gpu και με την κυκλοφορία της σειράς 5000 της nvidia τον Ιανουάριο του 2025 δεν ξέρω κατά πόσο θα χρειαστεί μια τέτοια θύρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosv1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, music_lover είπε Το θέμα είναι πως οι B650 δεν υποστηρίζουν pcie 5.0 gpu και με την κυκλοφορία της σειράς 5000 της nvidia τον Ιανουάριο του 2025 δεν ξέρω κατά πόσο θα χρειαστεί μια τέτοια θύρα. Νομίζω έχεις δίκιο, θα χρειαστεί μελλοντικά, η κάρτα είναι που μετράει ειδικά όσο ανεβαίνουμε αναλύσεις. Γιατί ακόμα και με μία επιπέδου 4080 να ξεκινήσω (π.χ. 5070 η κάτι τέτοιο) μετά από δύο χρόνια εφόσον καταλαγιάσει η τρέλα με το ΑΙ ή είναι πιο ανταγωνιστική η ΑΜΔ δεν θα είχα θέμα να πάω σε μία του στυλ 6080 ή 6090 ή ανάλογη από ΑΜΔ. Επομένως το 5.0 νομίζω έχει νόημα για ένα τέτοιο επεξεργαστή. Δεν θα ήθελα να αλλάξω τουλάχιστον μητρική για 3-4 χρόνια ή ίσως μέχρι να βγουν οι ΑΜ6 Φυσικά όλες οι απόψεις δέκτες συζήτηση κάνουμε Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου από tasosv1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2 minutes ago, tasosv1 said: Νομίζω έχεις δίκιο, θα χρειαστεί μελλοντικά, η κάρτα είναι που μετράει ειδικά όσο ανεβαίνουμε αναλύσεις. Γιατί ακόμα και με μία επιπέδου 4080 να ξεκινήσω (π.χ. 5070 η κάτι τέτοιο) μετά από δύο χρόνια εφόσον καταλαγιάσει η τρέλα με το ΑΙ ή είναι πιο ανταγωνιστική η ΑΜΔ δεν θα είχα θέμα να πάω σε μία του στυλ 6080 ή 6090 ή ανάλογη από ΑΜΔ. Επομένως το 5.0 νομίζω έχει νόημα για ένα τέτοιο επεξεργαστή. Δεν θα ήθελα να αλλάξω τουλάχιστον μητρική για 3-4 χρόνια ή ίσως μέχρι να βγουν οι ΑΜ6 Φυσικά όλες οι απόψεις δέκτες συζήτηση κάνουμε Εγώ μόλις παρήγγειλα μια Asrock B650M-HDV στα 125$ και 48GB m-die 165$ για σχετικά vfm x3d build. H mobo πέραν της πιθανής υπεροχής σε mem oc λόγω 1dpc, είναι τελείως γυμνή και μάλλον θα αναγκαστώ να βάλω κάποια στιγμή wifi/bt module. Όπως όλοι, περιμένω να δω τιμές και επιδόσεις για να επιλέξω μεταξύ 7 ή 9 x3d. Ιδανικά θα ήθελα καμιά Asus x870-f που έχει eclk και τα πάντα όλα, αλλά δε μπόρεσα να δικαιολογήσω την τιμή της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου To PCI 5.0, για GPU τουλάχιστον, δύσκολα θα έχει διαφορά ικανή ώστε να κρίνει την επιλογή ΜΒ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, Grisos είπε To PCI 5.0, για GPU τουλάχιστον, δύσκολα θα έχει διαφορά ικανή ώστε να κρίνει την επιλογή ΜΒ. Στην σειρά 5000 ίσως όχι, αλλά κάθε 2 χρόνια έρχεται νέα οπότε ίσως χρειαστεί στην σειρά 6000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα