ICE-T Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Arkin είπε Απο ποσο ξεκινησαν 5800x3d και 7800x3d. Αν και 430 ξεκινησε ο 5800x3d και 510 o 7800x3d ο οποιος επεσε γρηγορα κατω απο 450 μετα απο λιγες μερες. Ελλάδα είμαστε άμα περιμένεις μέχρι το Πάσχα για να κάνουν μείωση τιμών άστα να πάνε, ειδικά τώρα που παίζει μπάλα μόνη της η Λίζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Στις 17/10/2024 στις 9:16 ΠΜ, just_a_dude είπε Εγώ έχω το πιο καινούργιο stable bios και κάνει boot σε κάτω από μισό λεπτό με tuned ram. Λοιπόν χωρίς MCR με όλα σχεδόν τα timings ρυθμισμένα - και τα procodt κτλ - παίρνει 20-25 δευτερόλεπτα. Με MCR παίρνει περίπου 10. Με MCR και Powerdown disabled είναι και πάλι unstable. Δε καταλαβαίνω γιατί δε μπορεί να διορθωθεί αυτό και να δουλεύει MCR με powerdown disable. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, malakudi είπε Λοιπόν χωρίς MCR με όλα σχεδόν τα timings ρυθμισμένα - και τα procodt κτλ - παίρνει 20-25 δευτερόλεπτα. Με MCR παίρνει περίπου 10. Με MCR και Powerdown disabled είναι και πάλι unstable. Δε καταλαβαίνω γιατί δε μπορεί να διορθωθεί αυτό και να δουλεύει MCR με powerdown disable. Έτσι ακριβώς είναι και σε εμένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Με MCR enable χωρίς powerdown 16.8 δευτερόλεπτα κάνει στην δική μου, έτσι γράφει τουλάχιστον στην διαχείριση εργασιών στα windiws😂. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, ICE-T είπε Με MCR enable χωρίς powerdown 16.8 δευτερόλεπτα κάνει στην δική μου, έτσι γράφει τουλάχιστον στην διαχείριση εργασιών στα windiws😂. Τι εννοείς "χωρίς powerdown"; Έχεις powerdown disabled με MCR; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, malakudi είπε Τι εννοείς "χωρίς powerdown"; Έχεις powerdown disabled με MCR; auto το έχει σε msi b650 tomahawk , δεν το έχω σκαλίσει ποτέ,δεν ξέρω αν είναι ανοιχτό στο auto. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, ICE-T είπε auto το έχει σε msi b650 tomahawk , δεν το έχω σκαλίσει ποτέ,δεν ξέρω αν είναι ανοιχτό στο auto. Φαίνεται στα zentimings αν είναι on το powerdown. Στην ASUS TUF X670E που έχω auto powerdown = enabled, auto mcr = enabled. Αν κάνεις on το mcr, κάνει αμέσως on και το powerdown. Αν όμως κάνεις off το powerdown με auto το MCR, τότε είναι unstable. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, malakudi είπε Φαίνεται στα zentimings αν είναι on το powerdown. Στην ASUS TUF X670E που έχω auto powerdown = enabled, auto mcr = enabled. Αν κάνεις on το mcr, κάνει αμέσως on και το powerdown. Αν όμως κάνεις off το powerdown με auto το MCR, τότε είναι unstable. δεν έχω κάτσει να πειραματιστω μόνο το expo on και έχω κλείσει την εσωτερική igpu , 3 μήνες τώρα που έχω πάει σε Ryzen, και εφόσον είναι stable δεν ασχολήθηκα καθόλου , Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 33 λεπτά πριν, malakudi είπε Δε καταλαβαίνω γιατί δε μπορεί να διορθωθεί αυτό και να δουλεύει MCR με powerdown disable. Είναι απαιτητό απ ότι καταλαβαίνω, δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα για να διορθωθεί. Spoiler Το λάθος για μένα είναι ότι δεν θα έπρεπε να δίνουν την δυνατότητα στους χρήστες να μπορούν βάλουν pd off ενώ έχουν ήδη mcr on. Aς το κάνουν ένα κοινό toggle όταν έχει κάποιος mcr on και να τελειώνει αυτή η ιστορία. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου https://videocardz.com/newz/gigabyte-x3d-turbo-mode-boosts-performance-for-unannounced-ryzen-9000x3d-by-up-to-35 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, just_a_dude said: https://videocardz.com/newz/gigabyte-x3d-turbo-mode-boosts-performance-for-unannounced-ryzen-9000x3d-by-up-to-35 Δεν έδωσαν στοιχεία για την καταναλωσούλα με X3D Turbo όμως... Πρόβλεψη... Προβλέπω degradation και πολλά προβλήματα με αυτό το turbo... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από Eloy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Eloy είπε Δεν έδωσαν στοιχεία για την καταναλωσούλα με X3D Turbo όμως... Αν ειναι καμία χαζομάρα σαν το game mode της MSI που βαρούσε κάτι 1.45v σε ryzen και όποιον πάρει ο Χάρος, κατάλαβα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, just_a_dude said: Αν ειναι καμία χαζομάρα σαν το game mode της MSI που βαρούσε κάτι 1.45v σε ryzen και όποιον πάρει ο Χάρος, κατάλαβα.. Εως 20% και 35% είναι πολύ μεγάλη διαφορά ... Τώρα θα αναγκάσουν την ΜSΙ να βγεί μπροστά με έως 25% και 40% αντίστοιχα... (και η asus περιμένει)... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από Eloy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 19 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Αν ειναι καμία χαζομάρα σαν το game mode της MSI που βαρούσε κάτι 1.45v σε ryzen και όποιον πάρει ο Χάρος, κατάλαβα.. Και μονο που λεει gigabyte το αρθρο επρεπε να εχει διαγραφει 3 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konik Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Αλάνια αξίζει η διαφορά σε ευρώ από 7700x και b650 6000c30 σε 9700x x870 και 6400c32? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα