Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 5 (Granite Ridge/Strix Point/Turin) AM5 - Ryzen/Threadripper/Epyc

Aten-Ra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, Eloy είπε

Οπως και να έχει, μέχρι ν'αλλάξεις ρούχα και να φτιάξεις φραπέ, έχεις μπει στα windows... :)

Μπαίνω σπίτι, πατάω κουμπί, βγάζω ρούχα, κουζίνα για νερό και είμαι ήδη στην οθόνη κωδικού.

Κάτω από λεπτό είμαι, κι αυτό από επιλογή μου για να κερδίσω 2-3%max.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

45 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Μπαίνω σπίτι, πατάω κουμπί, βγάζω ρούχα, ανάβω το θερμοσίφωνα, βάζω το χοιρινό στη γάστρα, κάνω ένα γρήγορο μπανάκι, τρώω το φαγητό μετά από 2 ώρες στο φούρνο, κουζίνα για νερό και είμαι ήδη στην οθόνη κωδικού.

Κάτω από λεπτό είμαι, κι αυτό από επιλογή μου για να κερδίσω 2-3%max.

fixed

• Haha 10

47 λεπτά πριν, Saloufas είπε

ένα ένα τα λέτε, αυτό συμβαίνει μόνο σε x3d? ή σε όλα τα AMD? είπα να στήσω μηχάνημα για φίλο με AMD μετά απο χρόνια αλλά δεν το βλέπω....🤣

Και για τους απλούς X αλλά και non X 

• Like 1

Μιας που λέτε για boot times, το πρόβλημα όταν είναι MCR on και Powerdown off έχει λυθεί στα τελευταία AGESA; Έκανα χθες update την TUF X670E στο 1.2.0.2 αλλά φοβάμαι να το δοκιμάσω γιατί τη τελευταία φορά μου είχε διαλύσει την εγκατάσταση Windows.

• Sad 1

16 ώρες πριν, BabisTs είπε

μην βγάζεις γλώσσα και άντε κάνε κίνηση και έλα στην κόκκινη γωνία!

Δε φταίω εγώ, μια δουλειά έχω ανάθεση στον Χρήστο και δε μπορεί να τη φέρει εις πέρας... ήθελα να ξερα τι κάνει όλη μέρα αυτό το παιδί και δε μπορεί να μου βρει cpu... :P 

2 ώρες πριν, Tambas91 είπε

Δε φταίω εγώ, μια δουλειά έχω ανάθεση στον Χρήστο και δε μπορεί να τη φέρει εις πέρας... ήθελα να ξερα τι κάνει όλη μέρα αυτό το παιδί και δε μπορεί να μου βρει cpu... :P 

Μιλαω με τη Λιζα 

• Haha 5

Οι τιμες ξεφυγαν και αλλο. 486 ο 7800x3D 230 o 5700x3D και η amd σταματαει την παραγωγη των 5800x3D και 5600x3D. Δεν ξερω αν ειναι οι τελευταιες βδομαδες που προσπαθουν να πουλησουν πανακριβα τον 7800x3D πριν βγει ο νεος σε 10 μερες γιατι δεν γινεται να συνεχισουν να τον πουλανε τοσο ακριβα ενω εχει 500 ο 9800x3D. 

https://videocardz.com/newz/amd-bids-farewell-to-amd-ryzen-7-5800x3d-and-ryzen-5-5600x3d-cpus

• Like 2

57 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Μιλαω με τη Λιζα 

Πρόσεχε... Για cpu μιλάμε... Μην μπερδευτείς εκεί στις διαπραγματεύσεις και μιλήσεις για gpu. 

• Haha 1

19 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Πρόσεχε... Για cpu μιλάμε... Μην μπερδευτείς εκεί στις διαπραγματεύσεις και μιλήσεις για gpu. 

Προσπαθω να την πεισω να του στειλει 9950x3d μαζι με 8800xtx 

• Haha 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Οι τιμες ξεφυγαν και αλλο. 486 ο 7800x3D 230 o 5700x3D και η amd σταματαει την παραγωγη των 5800x3D και 5600x3D. Δεν ξερω αν ειναι οι τελευταιες βδομαδες που προσπαθουν να πουλησουν πανακριβα τον 7800x3D πριν βγει ο νεος σε 10 μερες γιατι δεν γινεται να συνεχισουν να τον πουλανε τοσο ακριβα ενω εχει 500 ο 9800x3D. 

https://videocardz.com/newz/amd-bids-farewell-to-amd-ryzen-7-5800x3d-and-ryzen-5-5600x3d-cpus

Το έχει 500 ο 9800x3D από που το έβγαλες? Εδώ κάνα 600 θα πουλιέται.

Επεξ/σία από ICE-T

Μόλις τώρα, ICE-T είπε

Το έχει 500 ο 9800x3D από που το έβγαλες? Εδώ κάνα 600 θα πουλιέται.

Απο ποσο ξεκινησαν 5800x3d και 7800x3d. Αν και 430 ξεκινησε ο 5800x3d και 510 o 7800x3d ο οποιος επεσε γρηγορα κατω απο 450 μετα απο λιγες μερες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...