Arkin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Xoroxronis είπε Δε ξέρουμε τι ακριβώς τρέχουν, αλλά για να δεις κάπου διαφορά θα πρέπει να είναι cpu limited. Πόσο πιθανό βλέπεις το wukong να είναι cpu limited με 60 frames; Προφανώς τρέχουν 1080 maxed no upscale στο wukong. Ναι για το wukong αυτο σκεφτηκα οτι ειναι gpu bound αλλα το tomb raider? Για να δουμε παντως ενα 15% αν μπορεσει να δωσει πανω απο 7800x3d θα λεμε παλι καλα ειναι απο τα χαλια των απλων 9000. Πχ το 13% στον ηδη εξαιρετικο 7800x3d ειναι τιμιο. 168fps 190fps πχ στο far cry 6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Στις 11/10/2024 στις 10:13 ΜΜ, Arkin είπε Ναι για το wukong αυτο σκεφτηκα οτι ειναι gpu bound αλλα το tomb raider? Για να δουμε παντως ενα 15% αν μπορεσει να δωσει πανω απο 7800x3d θα λεμε παλι καλα ειναι απο τα χαλια των απλων 9000. Πχ το 13% στον ηδη εξαιρετικο 7800x3d ειναι τιμιο. 168fps 190fps πχ στο far cry 6. Από 2% έως 13% στα games σε σχέση με τον παλιό...δεν το λες και λόγο αναβάθμισης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Στις 11/10/2024 στις 10:10 ΜΜ, Xoroxronis είπε Δε ξέρουμε τι ακριβώς τρέχουν, αλλά για να δεις κάπου διαφορά θα πρέπει να είναι cpu limited. Πόσο πιθανό βλέπεις το wukong να είναι cpu limited με 60 frames; Προφανώς τρέχουν 1080 maxed no upscale στο wukong. Ξέρουμε όμως ότι είναι ΒΛΑΚΕΣ. Στη διαφάνεια "Game Performance" δείχνουν τον 7800Χ3D πιο γρήγορο από τον 7950Χ3D (και αντίστοιχα τον 9800Χ3D πάνω από τον 9950Χ3D) ενώ ξέρουμε ότι δεν ισχύει. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να βεβαιωθούν ότι τα παιχνίδια τρέχουν στο CCD0. 🤣🤣🤣 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, kkatzos είπε Ξέρουμε όμως ότι είναι ΒΛΑΚΕΣ. Στη διαφάνεια "Game Performance" δείχνουν τον 7800Χ3D πιο γρήγορο από τον 7950Χ3D (και αντίστοιχα τον 9800Χ3D πάνω από τον 9950Χ3D) ενώ ξέρουμε ότι δεν ισχύει. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να βεβαιωθούν ότι τα παιχνίδια τρέχουν στο CCD0. 🤣🤣🤣 Spoiler Ηθελα να το γραψω αυτο αλλα ειπα να μην "σκοτιζω" το νημα .Καταλαβαινεις λοιπον οτι δεν υπαρχει ελπιδα να δεις ποτε σωστα νουμερα και πουθενα Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από akoinonitos 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 58 λεπτά πριν, kkatzos είπε Ξέρουμε όμως ότι είναι ΒΛΑΚΕΣ. Στη διαφάνεια "Game Performance" δείχνουν τον 7800Χ3D πιο γρήγορο από τον 7950Χ3D (και αντίστοιχα τον 9800Χ3D πάνω από τον 9950Χ3D) ενώ ξέρουμε ότι δεν ισχύει. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να βεβαιωθούν ότι τα παιχνίδια τρέχουν στο CCD0. Εννοείται αυτό είναι καθεστώς. Βασικά τα υπόλοιπα slides έχουν μια αξία γιατί επιβεβαιώνουν ότι θα έχουν ανεβασμένα ρολογάκια. Στο 3ο μάλιστα έχουν και all core, αλλά δε ξέρω αν θα το έχουν ξεκλείδωτο και στα retail. Το gaming perf πάνω κάτω απ τα ρολόγια το ξέρουμε, δε χρειαζόμαστε τους γνωστές απ το MSI OC LAB. Έχουμε χορτάσει από γνώστες. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου https://videocardz.com/newz/amd-ryzen-7-9800x3d-rumored-to-debut-on-october-25th-a-day-after-intel-core-ultra-200k-launch 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konik Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Όσοι έχετε 7700x ή 7800x3d τα θέματα με την εκκίνηση boot των windows έχουν λυθεί ή κάνει να ανοίξει 1 με λεπτά όπως όταν πρωτοβγηκαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, konik είπε Όσοι έχετε 7700x ή 7800x3d τα θέματα με την εκκίνηση boot των windows έχουν λυθεί ή κάνει να ανοίξει 1 με λεπτά όπως όταν πρωτοβγηκαν? Εξαρτάται πόσο θέλεις να πειράξεις τις μνήμες. Αν θέλεις ένα XMP/EXPO προφίλ και πείραγμα 2-3 ρυθμίσεις εκεί και τέλος, ξεκινάς γρήγορα χωρίς θέματα. Αν θες επιθετικό tuning για να πάρεις ακόμα ότι μπορείς, εκεί έχει κάποια αναμονή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konik Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 27 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Εξαρτάται πόσο θέλεις να πειράξεις τις μνήμες. Αν θέλεις ένα XMP/EXPO προφίλ και πείραγμα 2-3 ρυθμίσεις εκεί και τέλος, ξεκινάς γρήγορα χωρίς θέματα. Αν θες επιθετικό tuning για να πάρεις ακόμα ότι μπορείς, εκεί έχει κάποια αναμονή. Με μνήμες z5 neo 6000c30 expo μόνο,δεν έχω σκοπό να πειράξω η να σκαλίσω περισσότερο απλά να παίζουν στην συχνότητα και στο latency που αναγράφουν θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 39 λεπτά πριν, konik είπε Όσοι έχετε 7700x ή 7800x3d τα θέματα με την εκκίνηση boot των windows έχουν λυθεί ή κάνει να ανοίξει 1 με λεπτά όπως όταν πρωτοβγηκαν? Αυτό με πειραγμένα subtimings όσο δεν πάει (ναι εδώ θα γελάει ο @Xoroxronis και ο @Πέτρος). Κράτα ότι είναι αρκετά που τα έχω πειράξει οπότε ναι το θες το retraining για να είσαι safe. Δεν ξέρω τωρα αν έχει αλλάξει αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konik Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Grisos είπε Αυτό με πειραγμένα subtimings όσο δεν πάει (ναι εδώ θα γελάει ο @Xoroxronis και ο @Πέτρος). Κράτα ότι είναι αρκετά που τα έχω πειράξει οπότε ναι το θες το retraining για να είσαι safe. Δεν ξέρω τωρα αν έχει αλλάξει αυτό. Τι εννοείς ότι αν δε το πειράξω όσο εσύ θα ανοίγει πιο γρήγορα ή πιο αργά?δεν είμαι τόσο ψαγμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, konik είπε Τι εννοείς ότι αν δε το πειράξω όσο εσύ θα ανοίγει πιο γρήγορα ή πιο αργά?δεν είμαι τόσο ψαγμενος Κοίτα, επειδή δεν έχω περάσει latest BIOS/Agesa για να έχω κάνει δοκιμές, δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά. Επίσης, πέρα από την πρώτη μέρα, το σκάλισμα στις μνήμες ξεκίνησε νωρίς οπότε δεν έχω εικόνα με μνήμες μαμα τι χρόνους ήθελες. Αν δεν κάνω λάθος, με κλειστό το συγκεκριμένο setting μπουτάρει γρήγορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, konik είπε Με μνήμες z5 neo 6000c30 expo μόνο,δεν έχω σκοπό να πειράξω η να σκαλίσω περισσότερο απλά να παίζουν στην συχνότητα και στο latency που αναγράφουν θέλω. Θα έχεις MCR ανοιχτό και θα έχεις boot time ~10-15 sec.- 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Στις 15/10/2024 στις 11:35 ΠΜ, xartemporas είπε https://videocardz.com/newz/amd-ryzen-7-9800x3d-rumored-to-debut-on-october-25th-a-day-after-intel-core-ultra-200k-launch Άντε μπας και πέσουν λίγο οι τιμές στους 7800x3d γιατί στα 500 ευρώ είναι μια τρέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 10 hours ago, Πέτρος said: Εξαρτάται πόσο θέλεις να πειράξεις τις μνήμες... ... και πόσο συχνά κάνεις reboot. Οπως και να έχει, μέχρι ν'αλλάξεις ρούχα και να φτιάξεις φραπέ, έχεις μπει στα windows... Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από Eloy 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα