azazil1190 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, godslayerxp είπε μόλις έκανα αυτό που ήθελα το απεγκατέστησα... οι ψυχαναγκασμοί μου δεν θα με άφηναν να κοιμηθώ Σε νιώθω. Ότι ώρα και να είναι εάν μου καρφωθεί κάτι στο κεφάλι πρέπει να το κάνω εκείνη την στιγμή.Ειδικα όταν έχει σχέση με το pc😋 Εκτός και εάν βαριέμαι σε σημείο του θανατα Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από azazil1190 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μετα θελει και να πουλησει ο 9700x. Σε 1080p 4090 ολα αυτα οποτε καταλαβαινετε διαφορες στις αναλυσεις που παιζουμε εμεις. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου από Arkin 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Arkin είπε Μετα θελει και να πουλησει ο 9700x. Σε 1080p 4090 ολα αυτα οποτε καταλαβαινετε διαφορες στις αναλυσεις που παιζουμε εμεις. Γελοίος ο HWU και σούπερ άσχετος. Αυτά που δείχνει εδώ είναι μετά τα υποτιθέμενα θαυματουργά updates 24H2 και 23H2+fix γιατί πριν τον είχε τελειωμένο τον 5800Χ3D. Στα τελευταία του τον έβγαζε χαμηλότερα από 12700Κ και δήθεν το απέδιδε στην DDR5 😂. Π.χ. σε σχέση με τον 7800Χ3D από 18% το πήγε στο 23% και προσφάτως στο 28%. Ε ακόμα λίγο και θα το πήγαινε 100%: Spoiler Ένα+ χρόνο πριν = 18% Πριν από 5 μήνες = 23% Πριν από 2 μήνες = 28% Και ξαφνικά πέρασε τα updates και μεταμορφώθηκε το εργαλείο. 🤣 Ασχετοσύνες με ίδια συστήματα και διαφορετικές επιδόσεις, τα χαρακτήριζε "good Windows installs" και "bad Windows installs". Όσοι ασχολούμαστε σοβαρά είδαμε ότι είναι μπούρδες όλα αυτά. Καμία διαφορά στα περισσότερα παιχνίδια, άντε στο Hogwarts κάτι έγινε και σε 2-3 ακόμα μια διαφορά ανάξια λόγου. Δηλαδή εγώ, παρόλο που έχω τα Windows 11 περασμένα εδώ και 2+ χρόνια έχω "καλά Windows" και δεν πήραν σχεδόν καθόλου από τα "θαυματουργά" updates. LOL Η αλήθεια μάλλον είναι ότι μόνο η καθαρή εγκατάσταση Windows κάνει διαφορά και τίποτα άλλο. Θα κάνω τη χάρη στον άσχετο να περάσω και το 24Η2 upgrade που όπως βλέπουμε κάνουν και αυτά το μικρό "θαύμα" τους αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχω τα ίδια αποτελέσματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, kkatzos είπε Γελοίος ο HWU και σούπερ άσχετος. Αυτά που δείχνει εδώ είναι μετά τα υποτιθέμενα θαυματουργά updates 24H2 και 23H2+fix γιατί πριν τον είχε τελειωμένο τον 5800Χ3D. Στα τελευταία του τον έβγαζε χαμηλότερα από 12700Κ και δήθεν το απέδιδε στην DDR5 😂. Π.χ. σε σχέση με τον 7800Χ3D από 18% το πήγε στο 23% και προσφάτως στο 28%. Ε ακόμα λίγο και θα το πήγαινε 100%: Απόκρυψη περιεχομένων Ένα+ χρόνο πριν = 18% Πριν από 5 μήνες = 23% Πριν από 2 μήνες = 28% Και ξαφνικά πέρασε τα updates και μεταμορφώθηκε το εργαλείο. 🤣 Ασχετοσύνες με ίδια συστήματα και διαφορετικές επιδόσεις, τα χαρακτήριζε "good Windows installs" και "bad Windows installs". Όσοι ασχολούμαστε σοβαρά είδαμε ότι είναι μπούρδες όλα αυτά. Καμία διαφορά στα περισσότερα παιχνίδια, άντε στο Hogwarts κάτι έγινε και σε 2-3 ακόμα μια διαφορά ανάξια λόγου. Δηλαδή εγώ, παρόλο που έχω τα Windows 11 περασμένα εδώ και 2+ χρόνια έχω "καλά Windows" και δεν πήραν σχεδόν καθόλου από τα "θαυματουργά" updates. LOL Η αλήθεια μάλλον είναι ότι μόνο η καθαρή εγκατάσταση Windows κάνει διαφορά και τίποτα άλλο. Θα κάνω τη χάρη στον άσχετο να περάσω και το 24Η2 upgrade που όπως βλέπουμε κάνουν και αυτά το μικρό "θαύμα" τους αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχω τα ίδια αποτελέσματα. Δες τι παιχνιδια τεσταρει και ποσα δεν βγαινει ακρη ετσι οπως το κανεις. Στο ενα τεστ εχει 13 στο αλλο 12 στο αλλο εχει 22. Καμια σχεση δηλαδη για να βγει ο μεσος ορος. Και οντως πηραν αρκετα cpu με το 24H2 το οποιο update το πηραν και στην 23H2 πριν 2-3 βδομαδες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, kkatzos είπε Γελοίος ο HWU και σούπερ άσχετος. Αυτά που δείχνει εδώ είναι μετά τα υποτιθέμενα θαυματουργά updates 24H2 και 23H2+fix γιατί πριν τον είχε τελειωμένο τον 5800Χ3D. Στα τελευταία του τον έβγαζε χαμηλότερα από 12700Κ και δήθεν το απέδιδε στην DDR5 😂. Π.χ. σε σχέση με τον 7800Χ3D από 18% το πήγε στο 23% και προσφάτως στο 28%. Ε ακόμα λίγο και θα το πήγαινε 100%: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ένα+ χρόνο πριν = 18% Πριν από 5 μήνες = 23% Πριν από 2 μήνες = 28% Και ξαφνικά πέρασε τα updates και μεταμορφώθηκε το εργαλείο. 🤣 Ασχετοσύνες με ίδια συστήματα και διαφορετικές επιδόσεις, τα χαρακτήριζε "good Windows installs" και "bad Windows installs". Όσοι ασχολούμαστε σοβαρά είδαμε ότι είναι μπούρδες όλα αυτά. Καμία διαφορά στα περισσότερα παιχνίδια, άντε στο Hogwarts κάτι έγινε και σε 2-3 ακόμα μια διαφορά ανάξια λόγου. Δηλαδή εγώ, παρόλο που έχω τα Windows 11 περασμένα εδώ και 2+ χρόνια έχω "καλά Windows" και δεν πήραν σχεδόν καθόλου από τα "θαυματουργά" updates. LOL Η αλήθεια μάλλον είναι ότι μόνο η καθαρή εγκατάσταση Windows κάνει διαφορά και τίποτα άλλο. Θα κάνω τη χάρη στον άσχετο να περάσω και το 24Η2 upgrade που όπως βλέπουμε κάνουν και αυτά το μικρό "θαύμα" τους αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχω τα ίδια αποτελέσματα. Ο Στιβ εχει καταντησει αηδια εντελως. Μεχρι και στο benchmark του wukong λαθος νουμερα εβγαζε. Θα ειχε τo bad windows installation μαλλον εκει Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Mην τον βρίζετε παιδιά, θα τον σπρώξετε να πάει προς Ιντελ μεριά και δεν τον θέλουμε καθόλου απο εκεί - ούτε καλημέρα να μην μας πει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, Arkin είπε Δες τι παιχνιδια τεσταρει και ποσα δεν βγαινει ακρη ετσι οπως το κανεις. Στο ενα τεστ εχει 13 στο αλλο 12 στο αλλο εχει 22. Καμια σχεση δηλαδη για να βγει ο μεσος ορος. Ε καλα, κάτι τέτοιο να αλλάξει πόσο; 2-3% τη διαφορά; 5%; Σε 1 χρόνο σε αυτόν άλλαξε 10% διαφορά. Σε κανένα άλλο site δεν έγινε αυτό. Και μετά ξαφνικά ο 5800Χ3D πήρε το καλύτερο boost από τα "θαυματουργά" updates. 9 ώρες πριν, Arkin είπε Και οντως πηραν αρκετα cpu με το 24H2 το οποιο update το πηραν και στην 23H2 πριν 2-3 βδομαδες. Πόσοι από εδώ μέσα έκαναν δοκιμές; Δοκιμές με νούμερα που είχαν κρατήσει πριν και μετά τα updates. 3-4 πρέπει να ήμασταν και όλοι καταλήξαμε σε διαφορές ανάξιες λόγου (πλην ίσως του Hogwarts). Οι Youtubers προφανώς είδαν διαφορές λόγω καθαρών vs παλιών installations και αρνούνται να παραδεχτούν την ασχετοσύνη τους και τα άκυρα συμπεράσματα τους. Μην τρώμε κουτόχορτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Starfield και Hogwarts έχουν καλή διαφορά που την καταλαβαίνεις και χωρίς RTSS. Σε άλλα games δεν κατάλαβα κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsAkira Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Παίδες, ξέρω οτι είναι λάθος thread, αλλά έχει νόημα το ram tuning σε 5800x3d? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 20 λεπτά πριν, TsAkira είπε Παίδες, ξέρω οτι είναι λάθος thread, αλλά έχει νόημα το ram tuning σε 5800x3d? Υπαρχουν πιο ομρφοι τροποι να μαζοχιστεις 2 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsAkira Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Σ'αγαπώ, γιατί βαριόμουν αφάνταστα P.S. Επειδή είμαι λακαμάς όμως με βλέπω να ασχολούμαι το ΣΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2 hours ago, TsAkira said: Παίδες, ξέρω οτι είναι λάθος thread, αλλά έχει νόημα το ram tuning σε 5800x3d? Δεν παιρνουν κατι ιδιαιτερο οι 3d απο ram tuning σε αντιθεση με τους non 3d αλλα αν θες να σκαλισεις για την φαση , ενδεικτικα ποσταρω τα timings που κατεληξα μετα απο λιγο σκαλισμα(Το Vdimm ειναι 1,4): Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Ρε παλικάρια. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα. Παίρνουν και παραπαίρνουν οι 3D από RAM tuning. Απλά δε βλέπουν τα 20-30άρια % βελτίωσης που βλέπουν οι non-3D. Αλλά το 10-15% βελτίωσης δε χάλασε ποτέ κανέναν Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου από kkatzos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, kkatzos είπε Ρε παλικάρια. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα. Παίρνουν και παραπαίρνουν οι 3D από RAM tuning. Απλά δε βλέπουν τα 20-30άρια % βελτίωσης που βλέπουν οι non-3D. Αλλά το 10-15% βελτίωσης δε χάλασε ποτέ κανέναν Σωστός ! Εάν θες το κάτι παραπάνω εννοείται στο δίνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, kkatzos είπε Ρε παλικάρια. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα. Παίρνουν και παραπαίρνουν οι 3D από RAM tuning. Απλά δε βλέπουν τα 20-30άρια % βελτίωσης που βλέπουν οι non-3D. Αλλά το 10-15% βελτίωσης δε χάλασε ποτέ κανέναν Ουτε 5% δεν εχω δει με τερματισμενες τις Ballistix σε σχεση με XMP, τι 15; 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα