Saloufas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 349€=========>382€========>399€========>421.90€ ========>444€ έφτασε τα 444€ ο 7800x3d! 95€ πάνω απ όσο είχε τον Αύγουστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, Πέτρος είπε Κατέβασε το fclk σε 2066, αλλιώς θες από 2133 και πάνω για το resync penalty. Τσέκαρέ το, εννοείται. Επίσης, 92 βαθμοί! Καλημέρα , ναι τερματίζει και 95 όταν παίζεις με pbo είναι αλήθεια αλλά daily usage πχ gaming η ελαφρύ encoding είναι πολύ πιο κάτω . Θα το δοκιμάσω και με 2066 γιατί με 2133 δεν το έχω βρει stable καθόλου. Είδα το techpowerup για ram scaling και αναφέρει ότι έπαιζε με 2100 σε όλες τις μετρήσεις για αυτό το τσίμπησα από εκεί. Έχω κάνα 2 χρόνια που είχα αφήσει το pc και πολλα τα ξέχασαμε. Ευχαριστώ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 47 λεπτά πριν, jimpsar είπε Είδα το techpowerup για ram scaling και αναφέρει ότι έπαιζε με 2100 σε όλες τις μετρήσεις για αυτό το τσίμπησα από εκεί. Έχω κάνα 2 χρόνια που είχα αφήσει το pc και πολλα τα ξέχασαμε. Είναι ότι να ναι το συγκεκριμένο άρθρο, κακώς μπλέκονται τα mainstream με τέτοια πράγματα. Info που σε μεγάλο βαθμό ισχύει θα βρεις στα βιντεάκια του SkatterBencher, ειδικά για θεωρία curve shaper κτλ που σε ενδιαφέρει. Από μνήμες δε γνωρίζει. Μετά και στο δικό μας νήμα θα βρεις πληροφορίες. 9/10 ισχύουν και για granite. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) https://www.guru3d.com/story/amd-ryzen-9-9950x3d-and-9900x3d-introduce-dual-3d-vcache-on-ccd-chiplets/ Ακυρο Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από johnmt2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, Xoroxronis είπε Είναι ότι να ναι το συγκεκριμένο άρθρο, κακώς μπλέκονται τα mainstream με τέτοια πράγματα. Info που σε μεγάλο βαθμό ισχύει θα βρεις στα βιντεάκια του SkatterBencher, ειδικά για θεωρία curve shaper κτλ που σε ενδιαφέρει. Από μνήμες δε γνωρίζει. Μετά και στο δικό μας νήμα θα βρεις πληροφορίες. 9/10 ισχύουν και για granite. Ωραίος ευχαριστώ !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Η v-cache στην περίπτωση του x800x3d χρησιμοποιείται από όλους τους πυρήνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, seithan είπε Η v-cache στην περίπτωση του x800x3d χρησιμοποιείται από όλους τους πυρήνες; ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlitzKrieg Hellas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου https://www.guru3d.com/story/asus-sets-755-ghz-overclocking-record-with-rog-crosshair-x870e-hero-and-amd-ryzen-9-9950x/ Το παραπάνω σκορ με μόλις multiplier x75 & V-Core στα 1.025V!!! @Thresh Θα τρελαθούμε τελείως, δηλαδή άμα δώσουν λίγο παραπάνω ρεύμα στα 1.4V - Θα πάει στα 10,5Ghz;;!! 🫠 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, BlitzKrieg Hellas είπε https://www.guru3d.com/story/asus-sets-755-ghz-overclocking-record-with-rog-crosshair-x870e-hero-and-amd-ryzen-9-9950x/ Το παραπάνω σκορ με μόλις multiplier x75 & V-Core στα 1.025V!!! @Thresh Θα τρελαθούμε τελείως, δηλαδή άμα δώσουν λίγο παραπάνω ρεύμα στα 1.4V - Θα πάει στα 10,5Ghz;;!! 🫠 Oχι, απλως θα το παρουνε στο χερι, ενω δεν θα σηκωσει και παραπανω συχνοτητα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlitzKrieg Hellas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 4 minutes ago, kostas_anes said: Oχι, απλως θα το παρουνε στο χερι, ενω δεν θα σηκωσει και παραπανω συχνοτητα. Εδώ και το 7.55Ghz που καταφέρανε μου ακούγεται "διαστημικό" σαν νούμερο πάντως. Για αυτό και χρησιμοποίησαν LN2 στο test bench αλλιώς θα είχε γίνει κάρβουνο! Το Χ870Ε chipset αντικειμενικά έχει ανέβει πολλά επίπεδα από όσο έχω διαβάσει, σε σχέση με το προηγούμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Επιτέλους ήρθαν όλα και ξεκινάω το στήσιμο (το βράδυ) 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 24 λεπτά πριν, BlitzKrieg Hellas είπε Εδώ και το 7.55Ghz που καταφέρανε μου ακούγεται "διαστημικό" σαν νούμερο πάντως. Για αυτό και χρησιμοποίησαν LN2 στο test bench αλλιώς θα είχε γίνει κάρβουνο! Το Χ870Ε chipset αντικειμενικά έχει ανέβει πολλά επίπεδα από όσο έχω διαβάσει, σε σχέση με το προηγούμενο. Δεν έχει την παραμικρή σχέση το chipset με το cpu oc. 9 λεπτά πριν, godslayerxp είπε Επιτέλους ήρθαν όλα και ξεκινάω το στήσιμο (το βράδυ) Με γειες! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 37 λεπτά πριν, BlitzKrieg Hellas είπε Εδώ και το 7.55Ghz που καταφέρανε μου ακούγεται "διαστημικό" σαν νούμερο πάντως Οι FX καναν μεγαλυτερα Επισης ειλικρινα δεν εχουν αξια τετοια αποτελεσματα, ειναι ο ορισμος του στημενου για διαφημιστικους σκοπους. Δεν δειχνουν τιποτα ουσιαστικο. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα