Eloy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δεν έχουν χρόνο ούτε για καφέ εκεί στους 9000... Τις μονές εβδομάδες αλλάζουν bios και τις ζυγές agesa... Πότε να ξαναφτιάξεις τις ρυθμίσεις σου και πότε να κάτσεις να παίξεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου AMD Rushing in Ryzen 7 9800X3D, Expect Product Launch Late-October | TechPowerUp RUSHING, ετοιμαστείτε να παίζει μονο ένας πυρήνας ξέρω γω... "9900Χ3D and 9950X3D will have some new features" πχ να δουλεύουν στο 100% των δυνατοτήτων τους από την πρώτη μέρα?! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου μεταγραφή αεροδρομίου οι lakers 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Ώπα αγριεύει το Λιζάκι ....χτύπημα με 9800Χ3d κάπως νωρίς στην αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μαλλον οι νεοι intel θα ειναι καλοι στο gaming για να τον βγαζει τωρα. Αυτο που λενε οτι το κανει για τις πωλησεις των 9xxx ,δεν στεκει. Δλδ θα αυξηθουν οι πωλησεις του 9700x επειδη θα βγαλει τον 9800x3d? Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από akoinonitos 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 55 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Μαλλον οι νεοι intel θα ειναι καλύτεροι στο gaming για να τον βγαζει τωρα. Αυτο που λενε οτι το κανει για τις πωλησεις των 9xxx ,δεν στεκει. Δλδ θα αυξηθουν οι πωλησεις του 9700x επειδη θα βγαλει τον 9800x3d? fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 27 λεπτά πριν, Tambas91 είπε fixed κύριε fixed ακόμα δεν πήρες 3d? πάρε γιατί προλαβαίνεις ακόμα... αν πει και αποδειχτούν φόλα τα ιντελια τότε 9600Χ3d στα 500 θα δεις....🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, BabisTs είπε κύριε fixed ακόμα δεν πήρες 3d? πάρε γιατί προλαβαίνεις ακόμα... αν πει και αποδειχτούν φόλα τα ιντελια τότε 9600Χ3d στα 500 θα δεις....🤣 κάτσε να δούμε τα μεγάλα τώρα γιατί κάτι ετοιμάζει να κάνει η θεία με τα 2CCD... να τα βγάλει και τα 2 με 3D cache να μας τρελάνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε κάτσε να δούμε τα μεγάλα τώρα γιατί κάτι ετοιμάζει να κάνει η θεία με τα 2CCD... να τα βγάλει και τα 2 με 3D cache να μας τρελάνει φυσιολογικά για εκεί πάει το πράγμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, BabisTs είπε φυσιολογικά για εκεί πάει το πράγμα Ετοιμάσου να μου βρείς μητρική μετά και να μου σετάρεις μνήμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Ετοιμάσου να μου βρείς μητρική μετά και να μου σετάρεις μνήμες piece of cake 😉 Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από BabisTs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, Tambas91 said: Ετοιμάσου να μου βρείς μητρική μετά και να μου σετάρεις μνήμες Φτου σου προδότη, μόνος μου θα μείνω με Intel …… 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 32 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Φτου σου προδότη, μόνος μου θα μείνω με Intel …… θα σου κανω εγω παρεα ρε μην σκας 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα