Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 5 (Granite Ridge/Strix Point/Turin) AM5 - Ryzen/Threadripper/Epyc

Aten-Ra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Oλική επιστροφή σε ryzen και στα δύο rigs από μένα,έτσι για να πουλήσουν λίγο οι amd στο am5.B)

με πλήγωσες, δεν είμαστε πλέον αδέρφια...

• Haha 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

32 λεπτά πριν, duffyduck είπε

Δεν έχω δει σημαντικές διαφορές εκτός από το Hogwarts αλλά...

...μάλλον είναι άκυρο το βίντεο. Πολλών μηνών πριν 23H2 και διαφορετικοί drivers.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή δεν ισχύει οτι η MS σαμποτάρει την Amd, που λένε πολλοί ? Να τους φωνάξω να μην βγουν στο βουνό ?

Επεξ/σία από Eloy
  • Haha 2

29 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Δεν έχω δει σημαντικές διαφορές εκτός από το Hogwarts αλλά...

...μάλλον είναι άκυρο το βίντεο. Πολλών μηνών πριν 23H2 και διαφορετικοί drivers.

Βλεπουμε τωρα σοβαρο review το οποιο το ετρεξε ο γιος του οπως λεει και βλεπουμε πινακακια με performance per watt αντι να βλεπουμε min /avg fps στα διαγραμματα.

Οχι αλλο καρβουνο απο τους youtuberαδες.

Γιατι δεν ετρεξε με τον 9αρη που ειχε κανει review και ειχε πιο φρεσκα νουμερα οεο? 

• Like 9

30 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Οχι αλλο καρβουνο απο τους youtuberαδες.

Γιατι δεν ετρεξε με τον 9αρη που ειχε κανει review και ειχε πιο φρεσκα νουμερα οεο? 

πολλές ερωτήσεις είσαι φιλαράκο... νομίζεις είναι εύκολο να είσαι youtuber? για κάντον εσύ να σε δούμε ρε μεγάλε

1 ώρα πριν, duffyduck είπε

Γενικά φάουλ σε πολλά πράγματα εδώ ο Άρης... 

Κράζει πχ τον Steve για το corrupted Windows 11 installation και λέει μάλιστα ότι "πρέπει να είσαι άσχετος από PC, για να λες ότι έχεις προβληματικά Windows". Λογικά από αυτούς τους άσχετους πρέπει να είμαι και εγώ και ο Νικηφόρος, γιατί μας έχει τύχει αρκετές φορές κάποιο θέμα στα Windows (συνήθως update που έκατσε στραβά) και βγάζαμε νούμερα να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο. 

Παραδέχεται παράλληλα ότι τα δεδομένα του 23H2 είναι παλιά, ενώ τα τεστ τα τρέχει ο γιός του. Ντάξει η ηλικία δεν λέει κάτι πολλές φορές, αλλά ο γιός του είναι γύρω στα 14-15 αν θυμάμαι καλά. Εγώ στα 14-15 ότι είχα αρχίσει να ψάχνομαι σοβαρά για τα PC και το hardware. 

Tα perf/watt δεν καταλαβαίνω τι δίνουν ακριβώς. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν τα νούμερά του στέκουν ή έχει πάει κάτι λάθος, πάντως σίγουρα δεν συνάδουμε με νούμερα από άλλους που έχουμε δει. 

Επίσης δεν καταλαβαίνω την όλη κόντρα με τον Steve και το ότι τονίζει 100 φορές ότι έκανε 500 πόσα τεστ συνολικά. Φάση, αυτό έχει η δουλειά, είναι γνωστό χρόνια τώρα 😅. Ο Steve εντωμεταξύ παίζει να έχει τρέξει 10πλάσια για να πάρει όλα τα νούμερα. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

πολλές ερωτήσεις είσαι φιλαράκο... νομίζεις είναι εύκολο να είσαι youtuber? για κάντον εσύ να σε δούμε ρε μεγάλε

Δεν εχω γιο να τον βαλω να τεσταρει ρε :lol:

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Haha 12

6 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Το έκανα εγώ 5 χρόνια, σου κάνω; Εύκολο δεν είναι σίγουρα ούτε από άποψη χρόνου, ούτε από άποψη τεχνικών γνώσεων, ούτε από άποψη βάθους τσέπης. 

Ακριβώς λοιπόν επειδή είναι δύσκολο, κάνεις μία προεργασία και στρατηγική ώστε τα βίντεο που βγάζεις να απαντήσουν τα περισσότερα ερωτήματα και έχουν τα πιο ενδιαφέροντα αποτελέσματα (εκτός και αν δεν έχεις κάτι σημαντικό και πας στα filler). 

Πχ το να μη τεστάρει με τους 9000 είναι φάουλ. Το να κρατήσει παλιά νούμερα, ενώ κατηγορεί και τον Steve για όσα είπα παραπάνω, επίσης φάουλ. Το να μετράς perf/watt ενώ μπορείς να αξιοποιήσεις τον χρόνο/χώρο για κάτι άλλο επίσης φάουλ. 

• Like 3

5 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Το έκανα εγώ 5 χρόνια, σου κάνω; Εύκολο δεν είναι σίγουρα ούτε από άποψη χρόνου, ούτε από άποψη τεχνικών γνώσεων, ούτε από άποψη βάθους τσέπης. 

Ακριβώς λοιπόν επειδή είναι δύσκολο, κάνεις μία προεργασία και στρατηγική ώστε τα βίντεο που βγάζεις να απαντήσουν τα περισσότερα ερωτήματα και έχουν τα πιο ενδιαφέροντα αποτελέσματα (εκτός και αν δεν έχεις κάτι σημαντικό και πας στα filler). 

Πχ το να μη τεστάρει με τους 9000 είναι φάουλ. Το να κρατήσει παλιά νούμερα, ενώ κατηγορεί και τον Steve για όσα είπα παραπάνω, επίσης φάουλ. Το να μετράς perf/watt ενώ μπορείς να αξιοποιήσεις τον χρόνο/χώρο για κάτι άλλο επίσης φάουλ. 

πλακα κάνω ρε στον αδερφό μου τον ακοινώνητο :P 

και εσάς σας βλέπω χρόνια και τον Άρη και ενώ φαίνεται άνθρωπος με γνώσεις βγαίνει πολλές φορες foul ή υπερβάλει... σε ένα άλλο video που βαριέμαι να ψάξω μίλαγε για mid level pc και ποσο έχει ακριβύνει το σπορ και μέσα είχε 7800x3D με 4060 :P ωστόσο στα τροφοδοτικά είναι αρκετά δυνατός

Μόλις τώρα, Tambas91 είπε

και εσάς σας βλέπω χρόνια και τον Άρη και ενώ φαίνεται άνθρωπος με γνώσεις βγαίνει πολλές φορες foul ή υπερβάλει... σε ένα άλλο video που βαριέμαι να ψάξω μίλαγε για mid level pc και ποσο έχει ακριβύνει το σπορ και μέσα είχε 7800x3D με 4060 :P ωστόσο στα τροφοδοτικά είναι αρκετά δυνατός

Δεν κοιταξα username τεπο και νομιζα οτι το λες σοβαρα 😅

• Like 1

2 hours ago, Tambas91 said:

Μόνο στα τροφοδοτικά είναι δυνατός...

• Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...