Πέτρος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 18 λεπτά πριν, Thresh είπε Ηρθε update όμως, άλλο αυτό. 😛 Μα και η "υπεροχή" των 11, μετά από update ήταν!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, Πέτρος said: Μα και η "υπεροχή" των 11, μετά από update ήταν! Υποτίθεται ότι τα win10 ήταν "άψογα" όμως και δεν το χρειαζόντουσαν. 😛
kostas_anes Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 16 λεπτά πριν, Thresh είπε Υποτίθεται ότι τα win10 ήταν "άψογα" όμως και δεν το χρειαζόντουσαν. 😛 Άψογο και Windows δεν πάνε μαζί. Αισθητά λιγότερο dumbster fire από τα 11 σίγουρα. 3 2
Πέτρος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Thresh είπε Υποτίθεται ότι τα win10 ήταν "άψογα" όμως και δεν το χρειαζόντουσαν. 😛 Γιατί μπρε, με τί είχες να τα συγκρίνεις για να βγάλεις συμπέρασμα? 56 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Άψογο και Windows δεν πάνε μαζί. Αισθητά λιγότερο dumbster fire από τα 11 σίγουρα. Ε, κάτι τέτοιο. Η πρώτη γενιά Z πάλευε με κάτι NUMA θεματακια, πχ, και με οτιδήποτε άλλο προέκυπτε "ξαφνικά".
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, Πέτρος said: Γιατί μπρε, με τί είχες να τα συγκρίνεις για να βγάλεις συμπέρασμα? Αναλογία κραξίματος/γκρίνιας 11 και 10. 😛 1
Πέτρος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 11 λεπτά πριν, Thresh είπε Αναλογία κραξίματος/γκρίνιας 11 και 10. 😛 Όταν βγήκαν οι R, μέχρι και τους 3χχχ? (ναι, νομίζω μπορούμε να το συνεχίσουμε για ώρα) 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, Πέτρος said: Όταν βγήκαν οι R, μέχρι και τους 3χχχ? (ναι, νομίζω μπορούμε να το συνεχίσουμε για ώρα) Γενικά μιλάω, όχι CPU/GPU, πόσο μάλλον για Ryzen συγκεκριμένα, τέσπα. 1 hour ago, kostas_anes said: Άψογο και Windows δεν πάνε μαζί. Γι' αυτό και τα εισαγωγικά. 😛 1
PadPoet Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου On 06/09/2024 at 13:03, kostas_anes said: Υπόψιν ότι αυτό το update βάζει και το copilot όμως. Μπορούμε να το βγάλουμε χειροκίνητα;
Πέτρος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 18 λεπτά πριν, PadPoet είπε Υπόψιν ότι αυτό το update βάζει και το copilot όμως. Μπορούμε να το βγάλουμε χειροκίνητα; Κοίταξα στο ιστορικό μου, το έχω το update από 30/08. Δεν βλέπω κάπου copilot. Στο νήμα του /r, έχει 1-2 post παρακάτω οδηγίες για να το ξεφορτωθείς. 2
Matrix7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Παίδες καλησπέρα,μια εξυπηρέτηση αν γίνεται.Χρειάζομαι μια απόδειξη αγοράς am5 μητρικής ή επεξεργαστή.Τα ζητάει η Nzxt για να Μ στείλει bracket για μια x73 που έχω,αλλά προφανώς θα προτιμούσα να έχω το bracket κ μετά να πάρω ότι πάρω.Αν κάποιος έχει το χρόνο και τη καλοσύνη να μου στείλει μια φωτό θα ήμουν υπόχρεος 😉 Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από Matrix7
akoinonitos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 12 ώρες πριν, Matrix7 είπε Παίδες καλησπέρα,μια εξυπηρέτηση αν γίνεται.Χρειάζομαι μια απόδειξη αγοράς am5 μητρικής ή επεξεργαστή.Τα ζητάει η Nzxt για να Μ στείλει bracket για μια x73 που έχω,αλλά προφανώς θα προτιμούσα να έχω το bracket κ μετά να πάρω ότι πάρω.Αν κάποιος έχει το χρόνο και τη καλοσύνη να μου στείλει μια φωτό θα ήμουν υπόχρεος 😉 Θα μπορουσα να σου στειλω αλλα θα γυρισω απο διακοπες το Σαββατο ,αν δεν βιαζεσαι.
malakudi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Παρακαλώ τους διαχειριστές να ξανανοίξουν το νήμα " H AMD *δεν* έχει πoιό αποδοτικούς επεξεργαστές από την Intel." - είναι άδικο για εμάς που είμασταν διακοπές αρχές Αυγούστου να μη συμμετάσχουμε σε αυτή την απολαυστική συζήτηση. 14
noFEARgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, malakudi said: Παρακαλώ τους διαχειριστές να ξανανοίξουν το νήμα " H AMD *δεν* έχει πoιό αποδοτικούς επεξεργαστές από την Intel." - είναι άδικο για εμάς που είμασταν διακοπές αρχές Αυγούστου να μη συμμετάσχουμε σε αυτή την απολαυστική συζήτηση. Θα επρεπε τα σ/κ να επιτρεπονται τετοια τρολοθεματα , να ξεσκαει ο κοσμος οπως παλια 55 minutes ago, BabisTs said: Αριστερός και ακόμα διακοπάρεις? αλλαξε , μετα την αλλαγη σε nvidia , του εδωσαν και διακοπες.Πανε μαζι αυτα τα προνόμια 7
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου No shit Sherlock... 2
Πέτρος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 37 λεπτά πριν, Thresh είπε No shit Sherlock... Ryzen 7xxx all over. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα