d4ydr33m3r Δημοσ. Τετάρτη στις 02:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:18 μμ 12 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Kαι εγω οταν παρελαβα το B760M-A wifi απο DigitalMaster το κουτι της μητρικης δεν ηταν σφραγισμενο. Η μητρικη δεν ηταν ετοιμοπαραδοτη την παρελαβαν σε 10 μερες και μετα εγω σε αλλες 3 αρα σιγουρα δεν ηταν απο επιστροφη. Επειδη εχουν δει πολλα τα ματια μου στο θεμα μητρικη,επεξεργαστη με στραβωμενα pins, παντα φροντιζω να τα παραλαβω την ιδια εβδομαδα γιατι το DOA ισχυει για 7 μερες. Αν το καταστημα εχει και τα 2 σε καλη τιμη, παντα ζηταω απο το καταστημα να τοποθετισει τον επεξεργαστη και να μου τα στειλει ωστε να αποφυγω τα παραμυθια και τις ιστοριες για το ποιος το εβαλε και τι εκανε λαθος αν και εχω στησει πανω απο 500 pc. Ετσι το καταστημα εχει τη πληρη ευθυνη και για τα 2. Ναι το ξερω για το DOA για αυτο τραβηξα το βιντεακι οταν ηρθε χτυπημενο το κουτι της μητρικης για τον φοβο των Ιουδαιων και εκανα ενα υποτυπωδη ελεγχο της μητρικης απο οτι μπορουσα να δω με το ματι φυσικα γιατι αν δεν μπει επανω η μητρικη με ολα τα υπολοιπα δουλεια δεν κανεις. Βεβαια εμενα ειναι εξωτερικο το χτυπημα και φαινεται οτι δεν εχει επηρεαστει το εσωτερικο της συσκευασιας αλλα δεν παυει να ειναι χτυπημενο κουτι. Στραβωμενα pins παντως ειναι ου μπλεξεις.. Αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας..
teohokage Δημοσ. Τετάρτη στις 02:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:35 μμ λοιπόν το πήγα στο service, ο υπεύθυνος είναι κάθετος ότι αυτό ήρθε έτσι απο το εργοστάσιο, μου λέει φτιάχνουμε παρα πολλούς υπολογιστές και δεν έχουμε πετύχει ποτέ εργοστασιακά να έρθουν τα pins στραβωμενα, την πήρε μέσα να την δει είναι 3 στραβωμενα ,το ένα είναι σε κακή κατάσταση και το πιο πιθανόν θα σπάσει αν το πειράξει και πρότεινε να μείνει έτσι αφου μπουταρει με την μια ραμ
mandragoraSCR Δημοσ. Τετάρτη στις 02:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:40 μμ 4 λεπτά πριν, teohokage είπε ο υπεύθυνος είναι κάθετος ότι αυτό ήρθε έτσι απο το εργοστάσιο μαλλον ξεχασες ενα ΔΕΝ στην προταση Και ? δεχτηκες την λυση αυτη?
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τετάρτη στις 02:47 μμ Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 02:47 μμ 37 minutes ago, mandragoraSCR said: Το κακο ειναι οτι το παρελαβες απο το καταστημα (αν καταλαβα σωστα) Αν ηταν αγορα μεσω internet θα ηταν πιο ευκολα τα πραγματα Ναι αλλά στο κατάστημα το άνοιγε εκεί μπροστά τους και τσέκαρε τα pins αν ήθελε. 2
teohokage Δημοσ. Τετάρτη στις 02:50 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:50 μμ 8 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε μαλλον ξεχασες ενα ΔΕΝ στην προταση Και ? δεχτηκες την λυση αυτη? ναι το ξέχασα, θα προχωρησω με επικοινωνια στην asus. η μαλακίες πληρώνονται αλλο που αυτός μου ανέφερει οτι και βιντεο να τραβαγα και καλα οτι τωρα την ανοιξα παλι δεν θα το δεχοντουσαν. ολοι οι κατασκευαστες οχι μονο η asus δεν δεχονται τα pins στην εγγυηση. sorry που δεν εχει τονους το κειμενο 1
mandragoraSCR Δημοσ. Τετάρτη στις 03:01 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:01 μμ 12 λεπτά πριν, Thresh είπε Ναι αλλά στο κατάστημα το άνοιγε εκεί μπροστά τους και τσέκαρε τα pins αν ήθελε. Σαφώς! Αλλα δεν το εκανε. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τετάρτη στις 03:04 μμ Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 03:04 μμ 2 minutes ago, mandragoraSCR said: Σαφώς! Αλλα δεν το εκανε. Δυστυχώς αν δεν το πάθεις ή αν δεν το διαβάσεις από άλλον, δεν σου έρχεται εύκολα εκείνη τη στιγμή στο μυαλό, ειδικά αν βιάζεσαι γιατί έχεις κάτι άλλο να κάνεις. 1
ICE-T Δημοσ. Τετάρτη στις 03:08 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:08 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mandragoraSCR είπε Παιδια τα τελευταια χρονια εχω παρει 3 μητρικες και για buld γνωστων και οι 3 asus. Ολες ηταν ανοιχτες χωρις αυτοκολλητο στο κουτι αλλα το αντιστατικο ειχε ενα αυτοκολλητο της πλακας μακροστενο. Για να πουμε ομως και του στραβου το δικαιο απο την αλλη το καταστημα πως ξερει αν οντως ηταν στραβωμενα τα πιν και δεν το εκανε ο εκαστοτε πελατη. Σε καμια περιπτωση δεν σε αμφισβητω @teohokage. Απλα κανω τον δικηγορο του διαβολου. Μαζι σου ειμα, και μαλιστα αν ημουν στη θεση σου θα πηγαινα απο εκει με την μητρικη ανα χειρας μαζι με την αποδειξη και δεν θα εφευγα απο εκει αν δεν μου κανανε επιστροφη χρηματων. Εννοειται ζητας τον υπευθυνο του καταστηματος. Ευγενικα μεν αλλα θελουν ενα ταρακουνημα λιγο πιεση. Γιατι ως γνωστον στην ελλαδα αν δεν "φωναξεις" λιγο δεν βρικεις το δικιο σου Ισχύει ότι είπες, καμία μητρική δεν έχει πλέον αυτοκόλλητο εξωτερικά, μόνο το αντιστατικο σακουλάκι έχει το αυτοκόλλητο. Εγώ ότι μητρική έχω πάρει από eshop gr στο υποκατάστημα της περιοχής μου πάντα ανοίγω το κουτί και κοιτάζω τα pin's, μάλιστα το παλληκάρι μου δίνει και φωτιζόμενο φακό με μεγέθυνση, βέβαια κάνω πολλές αγορές , γενικώς το mssystems έχει πολύ ψυχρή συμπεριφορά τώρα τελευταία, βέβαια η ζημιά φαίνεται να έγινε από τοποθέτηση επεξεργαστή χωρίς να θέλω να ρίξω την ευθύνη στο παιδί και να είναι μητρική απο επιστροφή που το πακεταραν όπως ήταν στην Asus και την έστειλαν για πώληση πάλι. Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:22 μμ από ICE-T 4
teohokage Δημοσ. Τετάρτη στις 08:00 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:00 μμ τον επεξεργαστή τον βλέπετε σε καλή κατάσταση τουλάχιστον?? δεν βλέπω να του έκανε κάποια ζημιά.
spi79 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:09 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:09 πμ https://videocardz.com/newz/amd-attributes-asrock-am5-ryzen-boot-issues-to-memory-incompatibility-in-certain-bios-versions
7nisiotis Δημοσ. Πέμπτη στις 01:20 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:20 πμ 13 hours ago, teohokage said: Η απάντηση του καταστήματος ήταν η παρακάτω, Τα στραβωμένα pins δεν καλύπτονται από κανένα κατασκευαστή σε εγγύηση , φυσικά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να είναι σε αυτή τη κατάσταση το socket από κατασκευής. Μπορείτε να τη φέρετε να την ελέγξουμε και από κοντά , ίσως να υπάρχει πιθανότητα να επισκευαστεί σε περίπτωση που δεν έχουν στραβώσει αρκετά τα pins. Η αντιστατική σακούλα, που ήταν μέσα ή μητρική, ήταν χωρίς ταινία ασφαλείας; Ή ήταν ξεκολλημένη. Έτσι χύμα;
teohokage Δημοσ. Πέμπτη στις 08:27 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:27 πμ 7 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Η αντιστατική σακούλα, που ήταν μέσα ή μητρική, ήταν χωρίς ταινία ασφαλείας; Ή ήταν ξεκολλημένη. Έτσι χύμα; ηταν χωρίς ταινία αλλα μου είπαν οτι δεν βάζει η asus ταινία γιατί στο εργοστάσιο η αντιστατικη σακούλα μπαίνει με τέτοιο τρόπο που αν ανοιχτεί και μετά κάποιος πάει να την ξανακλεισει φαίνεται ότι είχε ανοιχτή
mandragoraSCR Δημοσ. Πέμπτη στις 09:16 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:16 πμ 45 λεπτά πριν, teohokage είπε ηταν χωρίς ταινία αλλα μου είπαν οτι δεν βάζει η asus ταινία γιατί στο εργοστάσιο η αντιστατικη σακούλα μπαίνει με τέτοιο τρόπο που αν ανοιχτεί και μετά κάποιος πάει να την ξανακλεισει φαίνεται ότι είχε ανοιχτή Απαντηση του ποπού μου ακουγεταια εμενα. Το θεμα δεν ειναι να το ξερει το εργοστασιο αν εχει ανοιχτει αλλα και ο ιδιος ο πελατης να ειναι σιγουρος οτι παιρνει καινουριο σφραγισμενο προιον. Και αυτο χωρις αυτοκολλητο ειναι δυσκολο εως απιθανο 2
xartemporas Δημοσ. Πέμπτη στις 09:55 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:55 πμ Δεν μας τα λεει καλα το msystems 3
mandragoraSCR Δημοσ. Πέμπτη στις 10:52 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:52 πμ (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, xartemporas είπε Δεν μας τα λεει καλα το msystems Του εχουν παρει τα μυαλα οι συνεργασιες με τους youtubers 😅 Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:52 πμ από mandragoraSCR 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα