Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 5 (Granite Ridge/Strix Point/Turin) AM5 - Ryzen/Threadripper/Epyc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

"Εσύ το χτύπησες/σου έπεσε, εσύ τα στράβωσες"

μα τι χτύπημα και τκ αυτοκόλλητο το επισημάναι ο υπάλληλος οτι το κουτί είναι χτυπημένο κάτσε να το ανοίξω να δω οτι όλα είναι οκ και απλά το άνοιξε και το έκλεισε και λέει ολα εντάξει και για το αυτοκόλλητο ο ίδιος μου ανέφερε οτι ποια δεν βάζουν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Πέτρος είπε

"Εσύ το χτύπησες/σου έπεσε, εσύ τα στράβωσες"

Ναι καλα εννοειται ασε ειναι μην μπλεξεις.. κανονικα κατα την παραλαβη αν βλεπουμε χτυπημενα κουτια βιντεακι κατευθειαν θελει οτι ετσι παραλαμβανουμε απο κουριερ με ημερομηνια παραλαβης (αλλιως αν μπορουμε αρνηση παραλαβης και επιστροφη κατευθειαν για αλλη αλλα ποιος το κανει αυτο).. Οπως ειπα και το δικο μου ετσι ηρθε οποτε μαλλον κατι παιζει με την παρτιδα της παλετας που παρελαβε ή η αντιπροσωπεια ή αυτοι, παιζει να τους επεσε κατα την παραλαβη και να τις ανοιξαν να δουν οτι ολα καλα ή με το καταστημα κατα την παραλαβη στις αποθηκες τους.. Δυο ιδιες μητρικες με τα ιδια κουτια χτυπημενα κατι συμβαινει.. 

1 λεπτό πριν, teohokage είπε

μα τι χτύπημα και τκ αυτοκόλλητο το επισημάναι ο υπάλληλος οτι το κουτί είναι χτυπημένο κάτσε να το ανοίξω να δω οτι όλα είναι οκ και απλά το άνοιξε και το έκλεισε και λέει ολα εντάξει και για το αυτοκόλλητο ο ίδιος μου ανέφερε οτι ποια δεν βάζουν.

Παρε και πες κολλητος μου παρελαβε χτυπημενο κουτι κατα την παραλαβη με την ιδια μητρικη ακριβως οποτε ειναι πολυ πιθανον να υπηρξε ζημια που δεν ειδατε αν ελεγξατε οπως παραδεχεστε και εσεις.. 

Δυο κουτια χτυπημενα απο το ιδιο καταστημα red flag

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Ναι καλα εννοειται ασε ειναι μην μπλεξεις.. κανονικα κατα την παραλαβη αν βλεπουμε χτυπημενα κουτια βιντεακι κατευθειαν θελει οτι ετσι παραλαμβανουμε απο κουριερ με ημερομηνια παραλαβης (αλλιως αν μπορουμε αρνηση παραλαβης και επιστροφη κατευθειαν για αλλη αλλα ποιος το κανει αυτο).. Οπως ειπα και το δικο μου ετσι ηρθε οποτε μαλλον κατι παιζει με την παρτιδα της παλετας που παρελαβε ή η αντιπροσωπεια ή αυτοι, παιζει να τους επεσε κατα την παραλαβη και να τις ανοιξαν να δουν οτι ολα καλα ή με το καταστημα κατα την παραλαβη στις αποθηκες τους.. Δυο ιδιες μητρικες με τα ιδια κουτια χτυπημενα κατι συμβαινει.. 

Παρε και πες κολλητος μου παρελαβε χτυπημενο κουτι κατα την παραλαβη με την ιδια μητρικη ακριβως οποτε ειναι πολυ πιθανον να υπηρξε ζημια που δεν ειδατε αν ελεγξατε οπως παραδεχεστε και εσεις.. 

Δυο κουτια χτυπημενα απο το ιδιο καταστημα red flag

απλά εσένα ηταν εξωτερικά με αυτοκόλλητο, εμένα δεν ήταν 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, teohokage είπε

Εγώ δεν διαφωνώ μαζί σου, απλά σου λέω το τί θα ακούσεις.

Κάνε μια προσπάθεια απευθείας στη μαμά της μητρικής, λέγοντάς τους πως οι εδώ πανηγυρτζήδες κάνουν τον Αλέκο, μήπως και πετύχεις κάτι παραπάνω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Πέτρος είπε

Εγώ δεν διαφωνώ μαζί σου, απλά σου λέω το τί θα ακούσεις.

Κάνε μια προσπάθεια απευθείας στη μαμά της μητρικής, λέγοντάς τους πως οι εδώ πανηγυρτζήδες κάνουν τον Αλέκο, μήπως και πετύχεις κάτι παραπάνω.

α καλά ναι, εννοείται το ξέρω οτι αυτά θα ακούσω. αφου και απο τα εμαιλ είναι προφανές μου λένε οτι εγώ το έκανα 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, teohokage είπε

απλά εσένα ηταν εξωτερικά με αυτοκόλλητο, εμένα δεν ήταν 

Αν χρειαστεις φωτο απο το χτυπημενο κουτι μου για αποδειξη οτι δεν εισαι ο μονος στειλε.. Καλη τυχη τωρα.. Κριμα να ισχυριζονται τετοια ειδικα απο καταστημα σαν το Msystems..

α καλά ναι, εννοείται το ξέρω οτι αυτά θα ακούσω. αφου και απο τα εμαιλ είναι προφανές μου λένε οτι εγώ το έκανα 

Τηλεφωνο παρε επισης αν και καλα κανεις και στελνεις email για να αποδειξεις τι απαντανε επισημα.. Μιλα με αντιπροσωπεια αν χρειαστει αν και Asus αντιπροσωπεια Ελλαδαρα ειναι παναγια βοηθα πουλανε μεγαλη τρελα.. 

Καλη τυχη..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε

Αν χρειαστεις φωτο απο το χτυπημενο κουτι μου για αποδειξη οτι δεν εισαι ο μονος στειλε.. Καλη τυχη τωρα.. Κριμα να ισχυριζονται τετοια ειδικα απο καταστημα σαν το Msystems..

δεν έχεις κάποιο βιντεο οτι ήταν σφραγισμένο ε??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε

Απο msystems παρελαβα και εγω και ειχα ακριβως το ιδιο θεμα με εσενα χτυπημενο κουτι. Μηπως τους επεσε καμια παλετα κατα την παραλαβη; Ανοικτο κουτι επισης ειχα και τραβηξα βιντεακι αμεσως για τον φοβο των Ιουδαιων , αφου εκανα ενα υποτυπωδη ελεγχο στην μητρικη οτι ολα καλα καθως και εγω δεν μπορουσα να εγκαταστησω αμεσα περιμενα τον 9950X3D για να στησω.. 

Nα επιμεινεις λοιπον και να εστιασεις στο οτι το κουτι παρεληφθη χτυπημενο και παρελαβα με καθε επιφυλαξη για το προιον.. 

Kαι εγω οταν παρελαβα το B760M-A wifi απο DigitalMaster το κουτι της μητρικης δεν ηταν σφραγισμενο.
Η μητρικη δεν ηταν ετοιμοπαραδοτη την παρελαβαν σε 10 μερες και μετα εγω σε αλλες 3 αρα σιγουρα δεν ηταν απο επιστροφη.
Επειδη εχουν δει πολλα τα ματια μου στο θεμα μητρικη,επεξεργαστη με στραβωμενα pins, παντα φροντιζω να τα παραλαβω την ιδια εβδομαδα γιατι το DOA ισχυει για 7 μερες.
Αν το καταστημα εχει και τα 2 σε καλη τιμη, παντα ζηταω απο το καταστημα να τοποθετισει τον επεξεργαστη και να μου τα στειλει ωστε να αποφυγω τα παραμυθια και τις ιστοριες για το ποιος το εβαλε και τι εκανε λαθος αν και εχω στησει πανω απο 500 pc.
Ετσι το καταστημα εχει τη πληρη ευθυνη και για τα 2.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.

Παιδια τα τελευταια χρονια εχω παρει 3 μητρικες και για buld γνωστων και οι 3 asus. Ολες ηταν ανοιχτες χωρις αυτοκολλητο στο κουτι αλλα το αντιστατικο ειχε ενα αυτοκολλητο της πλακας μακροστενο.

Για να πουμε ομως και του στραβου το δικαιο απο την αλλη το καταστημα πως ξερει αν οντως ηταν στραβωμενα τα πιν και δεν το εκανε ο εκαστοτε πελατη. Σε καμια περιπτωση δεν σε αμφισβητω @teohokage. Απλα κανω τον δικηγορο του διαβολου. Μαζι σου ειμα, και μαλιστα αν ημουν στη θεση σου θα πηγαινα απο εκει με την μητρικη ανα χειρας μαζι με την αποδειξη και δεν θα εφευγα απο εκει αν δεν μου κανανε επιστροφη χρηματων. Εννοειται ζητας τον υπευθυνο του καταστηματος. Ευγενικα μεν αλλα θελουν ενα ταρακουνημα λιγο πιεση. Γιατι ως γνωστον στην ελλαδα αν δεν "φωναξεις" λιγο δεν βρικεις το δικιο σου

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Kαι εγω οταν παρελαβα το B760M-A wifi απο DigitalMaster το κουτι της μητρικης δεν ηταν σφραγισμενο.
Η μητρικη δεν ηταν ετοιμοπαραδοτη την παρελαβαν σε 10 μερες και μετα εγω σε αλλες 3.
Επειδη εχουν δει πολλα τα ματια μου στο θεμα μητρικη,επεξεργαστη με στραβωμενα pins, παντα φροντιζω να τα παραλαβω την ιδια εβδομαδα γιατι το DOA ισχυει για 7 μερες.
Αν το καταστημα εχει και τα 2 σε καλη τιμη, παντα ζηταω απο το καταστημα να τοποθετισει τον επεξεργαστη και να μου τα στειλει ωστε να αποφυγω τα παραμυθια και τις ιστοριες για το ποιος το εβαλε και τι εκανε λαθος.

ούτε εσωτερικά ηταν σφραγισμένο??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ούτε εσωτερικά ηταν σφραγισμένο??

Nαι ουτε το κουτι ηταν σφραγισμενο ουτε το αντιστατικο.
Bεβαια το κουτι ηταν σε αριστη κατασταση τυλιγμενο σε bubbles.
Asus Prime B760M-A wifi.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mandragoraSCR είπε

Παιδια τα τελευταια χρονια εχω παρει 3 μητρικες και για buld γνωστων και οι 3 asus. Ολες ηταν ανοιχτες χωρις αυτοκολλητο στο κουτι αλλα το αντιστατικο ειχε ενα αυτοκολλητο της πλακας μακροστενο.

Για να πουμε ομως και του στραβου το δικαιο απο την αλλη το καταστημα πως ξερει αν οντως ηταν στραβωμενα τα πιν και δεν το εκανε ο εκαστοτε πελατη. Σε καμια περιπτωση δεν σε αμφισβητω @teohokage. Απλα κανω τον δικηγορο του διαβολου. Μαζι σου ειμα, και μαλιστα αν ημουν στη θεση σου θα πηγαινα απο εκει με την μητρικη ανα χειρας μαζι με την αποδειξη και δεν θα εφευγα απο εκει αν δεν μου κανανε επιστροφη χρηματων. Εννοειται ζητας τον υπευθυνο του καταστηματος. Ευγενικα μεν αλλα θελουν ενα ταρακουνημα λιγο πιεση. Γιατι ως γνωστον στην ελλαδα αν δεν "φωναξεις" λιγο δεν βρικεις το δικιο σου

ναι εγώ μαζί σου είμαι, συμφωνώ ότι δεν το ξέρουν αλλά δεν μπορεί να είναι και κατηγορηματική οτι το έκανα εγώ και οτι αποκλείεται να βγήκε έτσι απο το εργοστάσιο. αυτό δεν μου αρέσει. και ειδικότερα οταν εμένα ούτε εσωτερικά ηταν σφραγισμένη 

ναι εγώ μαζί σου είμαι, συμφωνώ ότι δεν το ξέρουν αλλά δεν μπορεί να είναι και κατηγορηματική οτι το έκανα εγώ και οτι αποκλείεται να βγήκε έτσι απο το εργοστάσιο. αυτό δεν μου αρέσει. και ειδικότερα οταν εμένα ούτε εσωτερικά ηταν σφραγισμένη 

εγώ το παρέλαβα έτσι 

PXL-20250402-110706918.jpg

PXL-20250402-110702331.jpg

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, teohokage είπε

Το κακο ειναι οτι το παρελαβες απο το καταστημα (αν καταλαβα σωστα)
Αν ηταν αγορα μεσω internet θα ηταν πιο ευκολα τα πραγματα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε

Το κακο ειναι οτι το παρελαβες απο το καταστημα (αν καταλαβα σωστα)
Αν ηταν αγορα μεσω internet θα ηταν πιο ευκολα τα πραγματα

ναι σωστά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...