seithan Δημοσ. Τετάρτη στις 11:05 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:05 πμ 23 minutes ago, ICE-T said: Για ποιο λόγο έβαλες τον CPU στην μητρική με τα στραβωμενα pin? Από περιέργεια? For Science! 😅 Περαστικά, καλό RMA. Ελπίζω να μην έχεις κάνεις ζημιά στον 9800. 2
teohokage Δημοσ. Τετάρτη στις 11:13 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:13 πμ από μαλακία μου, τώρα αναμένω επικοινωνία απο το service του καταστήματος.
thn Δημοσ. Τετάρτη στις 11:44 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:44 πμ Τους είπες ότι τα έβαλες όλα επάνω και δοκιμασες και έχεις πρόβλημα με μνήμη;
teohokage Δημοσ. Τετάρτη στις 11:57 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:57 πμ 12 λεπτά πριν, thn είπε Τους είπες ότι τα έβαλες όλα επάνω και δοκιμασες και έχεις πρόβλημα με μνήμη; ναι
thn Δημοσ. Τετάρτη στις 11:58 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:58 πμ Μόλις τώρα, teohokage είπε ναι Καλή τύχη εύχομαι στο rma φίλε. Κατά την γνώμη μου κακώς τα ειπες. Και κακώς την συνδεσες 3
d4ydr33m3r Δημοσ. Τετάρτη στις 12:00 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:00 μμ 1 ώρα πριν, teohokage είπε χθές παραλάμβανω και εγώ να αναβαθμίσω τον 7600χ+gigabyte b650 aorus elite ax v2 με τον 9800x3d+ asus rog strix b850-e gaming wifi το υπόλοιπο σύστημα παραμένει το ίδιο με ram της GSKILL F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR (2x32gb) , τοποθετώ την motherboard Στο κουτί ανοίγω το socket και βλέπω στραβωμένα pin. Βάζω cpu το pc Κάνει boot με την μία ραμ μόνο αν μπει και αν μπει και η 2η μου βγάζει error C5. εννοείται έχει γίνει bios update και μπαίνουν σε σωστές θέσεις η Ram.Όπως φαίνεται και απο το Screeenshot απο το site Της Gskill είναι compatible με την συγκεκριμένη Motherboard γιατί στο site της Asus δεν τις έχει. Αρά λογικά γίνεται απο το στραβωμένο Pin?? Κακως εβαλες επανω cpu ακομη και θεωρητικα απροβληματιστο να σου φαινονταν και να μην ειχε επηρεαστει κατι που να ηταν εμφανες στο συστημα.. DOA με βιντεο/φωτο κρατημενο οτι ετσι παρελαβες και τελος.. Μπορει να καψεις cpu για πλακα.. Στραβωμενα pin ειναι DOA no questions asked γιατι ετσι μπορει να ισχυριστουν οτι εσυ το εκανες.. 5
teohokage Δημοσ. Τετάρτη στις 12:01 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:01 μμ Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε Κακως εβαλες επανω cpu ακομη και θεωρητικα απροβληματιστο να σου φαινονταν και να μην ειχε επηρεαστει κατι που να ηταν εμφανες στο συστημα.. DOA με βιντεο/φωτο κρατημενο οτι ετσι παρελαβες και τελος.. Μπορει να καψεις cpu για πλακα.. Στραβωμενα pin ειναι DOA no questions asked γιατι ετσι μπορει να ισχυριστουν οτι εσυ το εκανες.. Η απάντηση του καταστήματος ήταν η παρακάτω, Τα στραβωμένα pins δεν καλύπτονται από κανένα κατασκευαστή σε εγγύηση , φυσικά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να είναι σε αυτή τη κατάσταση το socket από κατασκευής. Μπορείτε να τη φέρετε να την ελέγξουμε και από κοντά , ίσως να υπάρχει πιθανότητα να επισκευαστεί σε περίπτωση που δεν έχουν στραβώσει αρκετά τα pins.
mandragoraSCR Δημοσ. Τετάρτη στις 12:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:20 μμ 14 λεπτά πριν, teohokage είπε Η απάντηση του καταστήματος ήταν η παρακάτω, Τα στραβωμένα pins δεν καλύπτονται από κανένα κατασκευαστή σε εγγύηση , φυσικά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να είναι σε αυτή τη κατάσταση το socket από κατασκευής. Μπορείτε να τη φέρετε να την ελέγξουμε και από κοντά , ίσως να υπάρχει πιθανότητα να επισκευαστεί σε περίπτωση που δεν έχουν στραβώσει αρκετά τα pins. Ηταν σχεδον σιγουρο οτι θα το λεγανε αυτο αν θελεις πες μας και το κατάστημα ποιο ειναι Εντομεταξυ οι περισσοτερες μητρικες (αν οχι ολες) δεν ερχονται με σφραγισμένο κουτι, το κλασικο στρογγυλό αυτοκόλλητο εκει που ανοιγει. Η το νάιλον που ηταν τυλιγμενο ολο το κουτι εξωτερικα. Μεγαλη μλκια. Ειναι μεσα στην αντιστατικη σακουλα με ενα αυτοκολλητο, που ανετα το ανοιγεις και το ξανακλινεις και δεν φαινεται κατι Καταλήγω στο οτι θα μπορούσε ανετα να σου δώσανε προϊόν επιστροφής Εκτος και αν ηταν σφραγισμενη η δικια σου, τοτε ολα τα παραπανω ειναι ακυρα 3
teohokage Δημοσ. Τετάρτη στις 12:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:31 μμ 10 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε Ηταν σχεδον σιγουρο οτι θα το λεγανε αυτο αν θελεις πες μας και το κατάστημα ποιο ειναι Εντομεταξυ οι περισσοτερες μητρικες (αν οχι ολες) δεν ερχονται με σφραγισμένο κουτι, το κλασικο στρογγυλό αυτοκόλλητο εκει που ανοιγει. Η το νάιλον που ηταν τυλιγμενο ολο το κουτι εξωτερικα. Μεγαλη μλκια. Ειναι μεσα στην αντιστατικη σακουλα με ενα αυτοκολλητο, που ανετα το ανοιγεις και το ξανακλινεις και δεν φαινεται κατι Καταλήγω στο οτι θα μπορούσε ανετα να σου δώσανε προϊόν επιστροφής Εκτος και αν ηταν σφραγισμενη η δικια σου, τοτε ολα τα παραπανω ειναι ακυρα δεν ήταν σφραγισμένη και το κουτί ήταν και λίγο χτυπημένο. Το Msystem είναι το κατάστημα 2
d4ydr33m3r Δημοσ. Τετάρτη στις 12:33 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:33 μμ 1 λεπτό πριν, mandragoraSCR είπε Ηταν σχεδον σιγουρο οτι θα το λεγανε αυτο αν θελεις πες μας και το κατάστημα ποιο ειναι Εντομεταξυ οι περισσοτερες μητρικες (αν οχι ολες) δεν ερχονται με σφραγισμένο κουτι, το κλασικο στρογγυλό αυτοκόλλητο εκει που ανοιγει. Η το νάιλον που ηταν τυλιγμενο ολο το κουτι εξωτερικα. Μεγαλη μλκια. Ειναι μεσα στην αντιστατικη σακουλα με ενα αυτοκολλητο, που ανετα το ανοιγεις και το ξανακλινεις και δεν φαινεται κατι Καταλήγω στο οτι θα μπορούσε ανετα να σου δώσανε προϊόν επιστροφής Εκτος και αν ηταν σφραγισμενη η δικια σου, τοτε ολα τα παραπανω ειναι ακυρα @teohokage σου απαντω με βαση το μηνυμα του @mandragoraSCR. OTAN βλεπουμε οπως ειπε ασφραγιστο αντιστατικο σακουλακι που εχει μεσα την μητρικη ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ βιντεακι οτι εχει παραληφθει ετσι και θα δοκιμαστει με καθε επιφυλαξη καθοτι ειναι πιθανοτατα προιον επιστροφης.. Η αληθεια ειναι οτι σφραγισμενο board και με στραβωμενα pins ειναι σχεδον απιθανο να συμβει οχι ομως αδυνατο.. Πλεον και το λεω για τον εαυτο μου επειδη την εχω πατησει και εγω με μητρικη και ακριβη κιολας και ελληνικο καταστημα γνωστο (αναγκαστηκα και εστειλα ASUS με δικα μου εξοδα εξωτερικο γιατι μου πουλουσαν τρελα) θελει βιντεακι με το που ανοιγεις την συσκευασια και ημερομηνιες διπλα κλπ, γιατι ανοιγμενες συσκευασιες ειναι πολυ πιθανον να ειναι επιστροφες ή χτυπημενες κατα την μεταφορα.. Ξερω οτι ολοι θελουμε εκεινη την στιγμη να βαλουμε το νεο h/w επανω αλλα επειδη συμβαινουν και αυτα καλο ειναι να προφυλασομαστε οι ιδιοι οπως μπορουμε. Στο δια ταυτα, αν θυμασαι οτι ηταν ανοικτο το κουτι οταν παρελαβες τοτε θα πεις οτι παρελαβες προιον επιστροφης και δεν ηταν σφραγισμενο το κουτι φυσικα. Μην το αφησεις ετσι η αληθεια ειναι οτι απο την στιγμη που εβαλες επανω h/w ενω ειδες οτι ηταν ελαττωματικο το board εκανες μεγα λαθος και το εχεις παραδεχθει οτι το εκανες κιολας, αλλα ευγενικα προσπαθησε να τους πεισεις οτι ετσι παρελαβες και δεν δεχεσαι κανενα ελεγχο επισκευης αλλα θελεις αλλαγη του board. Στην αναγκη επικοινωνια με κατασκευαστη μετα και καλη τυχη.. 2
teohokage Δημοσ. Τετάρτη στις 12:36 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:36 μμ (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε @teohokage σου απαντω με βαση το μηνυμα του @mandragoraSCR. OTAN βλεπουμε οπως ειπε ασφραγιστο αντιστατικο σακουλακι που εχει μεσα την μητρικη ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ βιντεακι οτι εχει παραληφθει ετσι και θα δοκιμαστει με καθε επιφυλαξη καθοτι ειναι πιθανοτατα προιον επιστροφης.. Η αληθεια ειναι οτι σφραγισμενο board και με στραβωμενα pins ειναι σχεδον απιθανο να συμβει οχι ομως αδυνατο.. Πλεον και το λεω για τον εαυτο μου επειδη την εχω πατησει και εγω με μητρικη και ακριβη κιολας και ελληνικο καταστημα γνωστο (αναγκαστηκα και εστειλα ASUS με δικα μου εξοδα εξωτερικο γιατι μου πουλουσαν τρελα) θελει βιντεακι με το που ανοιγεις την συσκευασια και ημερομηνιες διπλα κλπ, γιατι ανοιγμενες συσκευασιες ειναι πολυ πιθανον να ειναι επιστροφες ή χτυπημενες κατα την μεταφορα.. Ξερω οτι ολοι θελουμε εκεινη την στιγμη να βαλουμε το νεο h/w επανω αλλα επειδη συμβαινουν και αυτα καλο ειναι να προφυλασομαστε οι ιδιοι οπως μπορουμε. Στο δια ταυτα, αν θυμασαι οτι ηταν ανοικτο το κουτι οταν παρελαβες τοτε θα πεις οτι παρελαβες προιον επιστροφης και δεν ηταν σφραγισμενο το κουτι φυσικα. Μην το αφησεις ετσι η αληθεια ειναι οτι απο την στιγμη που εβαλες επανω h/w ενω ειδες οτι ηταν ελαττωματικο το board εκανες μεγα λαθος και το εχεις παραδεχθει οτι το εκανες κιολας, αλλα ευγενικα προσπαθησε να τους πεισεις οτι ετσι παρελαβες και δεν δεχεσαι κανενα ελεγχο επισκευης αλλα θελεις αλλαγη του board. Στην αναγκη επικοινωνια με κατασκευαστη μετα και καλη τυχη.. το κουτί εξωτερικά δεν ήταν σφραγισμένο και μου το ανάφερε και ο υπάλληλος οτι δεν βάζουν ποια κάποιο αυτοκόλλητο σφραγίσματος,το αντάρτικο σακουλάκι δεν θυμάμαι αν ηταν σφραγισμένο ή όχι Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:39 μμ από teohokage 1
d4ydr33m3r Δημοσ. Τετάρτη στις 12:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:38 μμ 4 λεπτά πριν, teohokage είπε δεν ήταν σφραγισμένη και το κουτί ήταν και λίγο χτυπημένο. Το Msystem είναι το κατάστημα Απο msystems παρελαβα και εγω και ειχα ακριβως το ιδιο θεμα με εσενα χτυπημενο κουτι. Μηπως τους επεσε καμια παλετα κατα την παραλαβη; Ανοικτο κουτι επισης ειχα και τραβηξα βιντεακι αμεσως για τον φοβο των Ιουδαιων , αφου εκανα ενα υποτυπωδη ελεγχο στην μητρικη οτι ολα καλα καθως και εγω δεν μπορουσα να εγκαταστησω αμεσα περιμενα τον 9950X3D για να στησω.. Nα επιμεινεις λοιπον και να εστιασεις στο οτι το κουτι παρεληφθη χτυπημενο και παρελαβα με καθε επιφυλαξη για το προιον.. 2
teohokage Δημοσ. Τετάρτη στις 12:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:39 μμ 1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε Απο msystems παρελαβα και εγω και ειχα ακριβως το ιδιο θεμα με εσενα χτυπημενο κουτι. Μηπως τους επεσε καμια παλετα κατα την παραλαβη; Ανοικτο κουτι επισης ειχα και τραβηξα βιντεακι αμεσως για τον φοβο των Ιουδαιων , αφου εκανα ενα υποτυπωδη ελεγχο στην μητρικη οτι ολα καλα καθως και εγω δεν μπορουσα να εγκαταστησω αμεσα περιμενα τον 9950X3D για να στησω.. Nα επιμεινεις λοιπον και να εστιασεις στο οτι το κουτι παρεληφθη χτυπημενο και παρελαβα με καθε επιφυλαξη για το προιον.. άρα ούτε εσένα είχε εξωτερικό αυτοκόλλητο??
d4ydr33m3r Δημοσ. Τετάρτη στις 12:43 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:43 μμ Μόλις τώρα, teohokage είπε άρα ούτε εσένα είχε εξωτερικό αυτοκόλλητο?? Λαθος το εγραψα εγω εξωτερικα ειχε αυτοκολλητο αν δεν κανω καποιο τραγικο λαθος και ξεχναω , αλλα το αντιστατικο κουτι ηταν ανοιγμενο και εκει τραβηξα το βιντεακι τα υπολοιπα ηταν σφραγισμενα. Μην το αφησεις ετσι στειλε φωτο απο το χτυπημενο κουτι
teohokage Δημοσ. Τετάρτη στις 12:44 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:44 μμ (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε Λαθος το εγραψα εγω εξωτερικα ειχε αυτοκολλητο αν δεν κανω καποιο τραγικο λαθος και ξεχναω , αλλα το αντιστατικο κουτι ηταν ανοιγμενο και εκει τραβηξα το βιντεακι τα υπολοιπα ηταν σφραγισμενα. Μην το αφησεις ετσι στειλε φωτο απο το χτυπημενο κουτι εμένα εξωτερικά δεν είχε αυτοκόλλητο 100% Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:44 μμ από teohokage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα