Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 5 (Granite Ridge/Strix Point/Turin) AM5 - Ryzen/Threadripper/Epyc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, acalm είπε

Δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα για την ώρα.. χτύπα ξύλο..

Δοκιμάζω για 6400/2133 ακόμα.. είχα στη 1 ώρα errors με αυτά τα settings. (1.28 soc έβγαζε σχεδόν αμέσως) Μάλλον θα ανεβάσω memory controller voltage λίγο αν και δεν είμαι σίγουρος τι θεωρείται safe για καθημερινή χρήση. (πχ 1.45 και test ξανά για errors)

image.png.b0e91e0137e80fb0a07fbaa2c0eca25e.png

παιξε με τα δικα μου αν θες για δοκιμη που ειμαι σταθερος

image.jpeg.bc78d823084e0ac50c6d847e0b6b76dc.jpeg

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ultraex2003 είπε

παιξε με τα δικα μου αν θες για δοκιμη που ειμαι σταθερος

image.jpeg.bc78d823084e0ac50c6d847e0b6b76dc.jpeg

Άραγε οι 6000 θα παίξουν σε αυτά;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thn είπε

Άραγε οι 6000 θα παίξουν σε αυτά;

bro !! Θέλω να πιστεύω ότι τά ταχουν και με λιγότερο ρευμα

Κάνε τις δοκιμές σου όμως για σιγουρα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νταξει πέρασε 2ωρες occt στα 1.43, το θεωρώ οκ για την ώρα δεν εχω διαθεση για24ωρο validation, next up pbo +200 τεστ για να δω τι pbo uv σηκώνει η cpu

Έτσι όπως πάω θα το χρησιμοποιήσω σε κάνα μήνα το pc 🤣

edit: welp that was quick, -15, ισως να χρειαστεί και πιο κατω, θα φανεί σε real world testing..

Επεξ/σία από acalm
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα στην παρέα! Είμαι ευτυχής κάτοχος ενός 9800x3d επιτέλους. Η μητρική μου είναι η Taichi X870E και ακόμα τα έχω όλα stock πέρα από ένα CO -20 που έβαλα. Έχετε να μου προτείνετε καμία ρύθμιση ή γενικά κάποιο αναλυτικό guide για σκάλισμα; Ή RAM είναι και αυτή stock. Δε με ενδιαφέρει να το τερματίσω όσο δεν πάει αλλά θα ήθελα να τον πειράξω λίγο. Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από TsAkira
Δημοσ.
3 ώρες πριν, TsAkira είπε

Καλημέρα στην παρέα! Είμαι ευτυχής κάτοχος ενός 9800x3d επιτέλους. Η μητρική μου είναι η Taichi X870E και ακόμα τα έχω όλα stock πέρα από ένα CO -20 που έβαλα. Έχετε να μου προτείνετε καμία ρύθμιση ή γενικά κάποιο αναλυτικό guide για σκάλισμα; Ή RAM είναι και αυτή stock. Δε με ενδιαφέρει να το τερματίσω όσο δεν πάει αλλά θα ήθελα να τον πειράξω λίγο. Ευχαριστώ 

1st Βάλε το τελευταίο bios asap πριν αρχίσει να καίει τη CPU.

https://www.asrock.com/news/index.us.asp?iD=5612

Δημοσ.

2x32GB Dual Rank έχει δοκιμάσει κανείς tuning να πει θερμοκρασίες σε stress test?

6200MT/s βλέπω 57 C Max με ανεμιστηράκι πάνω με τερματισμένο tREFI..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν μπορούν να βρουν που οφείλεται τώρα , πλάκα κάνουμε,αν και νομίζω ότι μπορεί να οφείλεται στο μηχανισμό που κρατάει το chip ,παρά θέμα bios,όπως και να έχει quality control από τα πανηγύρια έχουν φέτος .

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, ICE-T είπε

αν και νομίζω ότι μπορεί να οφείλεται στο μηχανισμό που κρατάει το chip

αν ήταν αυτό δεν θα υπήρχε πρόβλημα σε όλα τα cpu; γιατί μόνο στα 3d; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, godslayerxp είπε

αν ήταν αυτό δεν θα υπήρχε πρόβλημα σε όλα τα cpu; γιατί μόνο στα 3d; 

Δεν ειναι μονο στα 3d εχω δει και σε 9600x 9700x απλα απο τα 3d πουλησαν πολλα κομματια και υπαρχουν περισσοτερες αναφορες.
Αν πχ πουλησεις 10000τεμ 9800x3d και 500τεμ 9600x 500τεμ 9700x , θα εχεις πολυ περισσοτερους 3d με προβλημα.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ICE-T είπε

μπορεί να οφείλεται στο μηχανισμό που κρατάει το chip

αυτο το σκεφτομουν και γω. ειναι παραλογα μεγλη η πιεση που ασκει. ενας απο τους λογους που πηγα σε contact frame

55 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Δεν ειναι μονο στα 3d εχω δει και σε 9600x 9700x απλα απο τα 3d πουλησαν πολλα κομματια και υπαρχουν περισσοτερες αναφορες.

Επισης μην ξεχναμε οτι τα 3D ειναι πιο ευαισθητα λογω της 3d μνημης που βρισκεται κατω απο το ccd, φανταζομαι δεν ειναι οτι καλυτερο που ασκειται τοσο μεγαλη πιεση απο το retention bracket

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...