Eloy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Δηλαδή, πέρα απο το αργό boot, τώρα πρέπει να το διαπραγματευτείς και με το AM5 - αν θα ξεκινήσει ή όχι ? Δηλαδή, το "πατάω το κουμπί και πάω να φτιάξω καφέ" δεν παίζει πιά ? Πρέπει να είσαι απίκο ? Ααα, δεν λέει... Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από Eloy
ntinosterpsis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα. Αν βάλω τις μνήμες σε Expo ,μετά από restart 3/5 φορές το pc δεν ανοίγει. Βγάζει boot error η μητρική. Αν το γυρίσω σε κανονικό προφίλ τότε 1 με 2 φορές από τις 5 boot error. Έχω τις Kingston fury beast .
panospc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στο Reddit της ASRock σχεδόν καθημερινά βλέπω νέα threads από χρήστες που είχαν τον 9800X3D και μετά από μερικές ημέρες/εβδομάδες/μήνες σταμάτησε να λειτουργεί. Στο παρακάτω thread ένας χρήστης συγκέντρωσε αναφορές από 42 περιπτώσεις Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από panospc
duffyduck Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Μια σημαντική λεπτομέρεια από το video του Άρη των Hardware Busters: Οι νέες μνήμες που έβαλε ήταν ίδιες με τις παλιές αλλά σε μαύρο (αντί για άσπρο) χρώμα. Επίσης ένα ερώτημα: Τι ήταν και πως δημιουργήθηκε, αυτή η θολούρα/λέρωμα στο συγκεκριμένο σημείο του επεξεργαστή? Προϋπήρχε? Thermal paste? Fingerprint? Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από duffyduck
Πέτρος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 17 ώρες πριν, panospc είπε Στο Reddit της ASRock σχεδόν καθημερινά βλέπω νέα threads από χρήστες που είχαν τον 9800X3D και μετά από μερικές ημέρες/εβδομάδες/μήνες σταμάτησε να λειτουργεί. Στο παρακάτω thread ένας χρήστης συγκέντρωσε αναφορές από 42 περιπτώσεις Ήδη έβγαλε νέες εκδόσεις(3.20) για αυτό το θέμα. Δεν ξέρω αν/τί/πώς.
ICE-T Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) όσοι έχουν MSI μητρικές την γλιτώνουν δηλαδη ? Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από ICE-T
nazarene Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Στις 27/2/2025 στις 2:23 ΠΜ, panospc είπε Στο Reddit της ASRock σχεδόν καθημερινά βλέπω νέα threads από χρήστες που είχαν τον 9800X3D και μετά από μερικές ημέρες/εβδομάδες/μήνες σταμάτησε να λειτουργεί. Στο παρακάτω thread ένας χρήστης συγκέντρωσε αναφορές από 42 περιπτώσεις Aστα να πάνε......, τον βάζεις τον 9800Χ3D πάνω η συνεχίζω με τον i9 [email protected] όπου δουλεύει με μηδεν προβλήματα 3 χρόνια τώρα....
veider Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 16 hours ago, Πέτρος said: Ήδη έβγαλε νέες εκδόσεις(3.20) για αυτό το θέμα. Δεν ξέρω αν/τί/πώς. Αναφέρεσε σε νεο BIOS απομτην Asrock?
Πέτρος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, veider είπε Αναφέρεσε σε νεο BIOS απομτην Asrock? Ναι ναι.
duffyduck Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου ...και οπως είπε ο Αρης στο βιντεο του, του ειπανε πηγες του να αποφευγουν μνημες με τσιπακια Micron, χχχμμμμμμ.......
seithan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Τρέχω Prime95 και το CPU κάνει downclock o.O στα 4800sh mhz ! Δεν έχω καταλάβει γιατί, θερμοκρασία ~81c XMP + High bandwidth. PBO manually από BIOS: +250mhz, limits:m/b, scalar: 10x, curve optimizer: -20 Επίσης είναι φυσιολογικό το SMT να είναι απενεργοποιημένο; Edit: το X3D Turbo θέτει το SMT εκτός! Edit2: τώρα που το σκέφτομαι, εφόσον δεν είναι throttle από θερμοκρασία, πρέπει να μην πέρνει αρκετά ρεύματα από τον "αυτόματο". Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από seithan
jcb.gr Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου εγω ASRock livemixer με 9800 3d και μνημες Kingston FURY Beast 64GB 6000mhz cl30 ολα καλα . το μονο που πείραξα ειναι τα ρευματα στης μνημες που απο μαμα θελει 1.4. το εκανα 1.35 και τωρα 1.3 και παλι σταθερο . μου φάνηκε το 1.4 πολλή ολα τα αλλα στο αυτο . απενεργοποιησα και την GPU του επεξεργαστη. ολα καλα ουτε ρεσετ ουτε τιποτα θερμοκρασιες αψογες με αερα . σκορδα φτου φτου..
Eloy Δημοσ. Δευτέρα στις 08:02 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:02 μμ (επεξεργασμένο) 46 minutes ago, jcb.gr said: ολα καλα ουτε ρεσετ ουτε τιποτα θερμοκρασιες αψογες με αερα . σκορδα φτου φτου.. Ωραίος και καλορίζικο. Πάρε μπόλικα σκόρδα όμως για να έχεις τους πρώτους μήνες... Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:02 μμ από Eloy 1
seithan Δημοσ. Τρίτη στις 07:52 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:52 πμ Καλά και σε μένα οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί όταν στρεσάρω τον επεξεργαστή με Prime95 κ.α., ρίχνει βολτάζ , με συνέπεια να πέφτουν τα ρολόγια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα