malakudi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Οι νέες μνήμες της Gskill 6000 cl26 δίνουν boost στα non-3d cpus σε gaming; Έχει δει κανείς κάποια νούμερα; Επίσης γιατί αναφέρει πως είναι μόνο για 9000 series και X870; Σίγουρα δε μπορούν να δουλέψουν σε 7000 series και X670E;
seithan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 8 minutes ago, malakudi said: Οι νέες μνήμες της Gskill 6000 cl26 δίνουν boost στα non-3d cpus σε gaming; Έχει δει κανείς κάποια νούμερα; Επίσης γιατί αναφέρει πως είναι μόνο για 9000 series και X870; Σίγουρα δε μπορούν να δουλέψουν σε 7000 series και X670E; Οι μνήμες είναι περίεργο πράγμα. Εάν δεν έχει επίσημη υποστήριξη και τις αγοράσεις και δεν δουλέψουν, δεν έχεις και κανένα πάτημα για παράπονα. Ακόμα και να αναγράφεται η υποστήριξη συγκεκριμένης συχνότητας/ μοντέλου, όσο αυξάνονται οι ταχύτητες, αυξάνεται και η περίπτωση να μην δουλέψουν σωστά.
thn Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 26 λεπτά πριν, malakudi είπε Οι νέες μνήμες της Gskill 6000 cl26 δίνουν boost στα non-3d cpus σε gaming; Έχει δει κανείς κάποια νούμερα; Επίσης γιατί αναφέρει πως είναι μόνο για 9000 series και X870; Σίγουρα δε μπορούν να δουλέψουν σε 7000 series και X670E; Οι 6000 2x32gb cl30 σε δύο συστήματα με x870e, ένα Asus και ένα gigabyte πάνε τρένο χωρίς πρόβλημα αν σε βοηθήσει αυτό.
malakudi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 6000cl30 έχω κι εγώ, αυτό που ρωτάω είναι αν οι νέες 6000cl26 δίνουν κάτι σημαντικό σε gaming.
thn Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, malakudi είπε 6000cl30 έχω κι εγώ, αυτό που ρωτάω είναι αν οι νέες 6000cl26 δίνουν κάτι σημαντικό σε gaming. Κατέβασε σε cl28 που πάνε οι μνήμες σου αν και δεν πιστεύω ότι θα δεις πάνω από 1 με 2 frame διαφορά. Περισσότερα θα δεις πιστεύω από timings
music_lover Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 25 Φεβρουαρίου και όσον αφορά τα B850M αγνοούνται τελείως τα μοντέλα της MSI..wtf?
noFEARgr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 3 hours ago, malakudi said: Οι νέες μνήμες της Gskill 6000 cl26 δίνουν boost στα non-3d cpus σε gaming; Έχει δει κανείς κάποια νούμερα; Επίσης γιατί αναφέρει πως είναι μόνο για 9000 series και X870; Σίγουρα δε μπορούν να δουλέψουν σε 7000 series και X670E; Γιατι παιζουν πουθενα στην Ελληνικη αγορα , τις ειδες ; 1
ultraex2003 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου νεος AMD Chipset Drivers Download 7.02.13.148 https://www.guru3d.com/download/amd-chipset-drivers-download/ 4
malakudi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, noFEARgr είπε Γιατι παιζουν πουθενα στην Ελληνικη αγορα , τις ειδες ; Όχι μου ήρθε διαφημιστικό email από gskill και τις είδα ότι βγήκαν. Το μόνο review που βρήκα είναι ένα του buildzoid που τις κάνει overclock στα 8000. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από malakudi 1
ilos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Στις 25/2/2025 στις 2:39 ΜΜ, seithan είπε Κοκκινησα κ εγώ μετά από περισσότερα (κ βάλε) 25 χρόνια - 486 μάλλον ηταν, ή celeron;; και φόρεσα τον 9800x3d, πάνω στην X870e Aorus Pro, με 64GB RAM @6400/32. Άφησα πίσω τον άξιο αλλά γερασμένο 9900k με 32GB RAM, δυστυχώς έχουν αρχίσει όλο κ περισσότερα παιχνίδια να έχουν αυξημένες απαιτήσεις από το CPU. Καλωσόρισες και εσύ στο darkside των κοκκινοφρουρών (με τις δεξιές τσέπες).🤣 1
Πέτρος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου @azazil1190...Μιας και ψάχνεις τρόπο να πνίξεις τον πόνο σου για την lc... https://www.guru3d.com/story/thermal-grizzly-offers-delidded-processors-with-warranty-amd-ryzen-7-9800x3d-at/ 1
azazil1190 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε @azazil1190...Μιας και ψάχνεις τρόπο να πνίξεις τον πόνο σου για την lc... https://www.guru3d.com/story/thermal-grizzly-offers-delidded-processors-with-warranty-amd-ryzen-7-9800x3d-at/ Καλή μαγκιά αλλά οκ μωρέ είμαστε από θερμοκρασίες! Άριστα θα λεγα Όσο για την lc δεν το βλέπω ούτε με κυάλια δεν την βρίσκεις. Άρα θα πάω σε αερατη ξανά ηηηηη σας έχω έκπληξη σύντομα 1
Eloy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Δηλαδή, πέρα απο το αργό boot, τώρα πρέπει να το διαπραγματευτείς και με το AM5 - αν θα ξεκινήσει ή όχι ? Δηλαδή, το "πατάω το κουμπί και πάω να φτιάξω καφέ" δεν παίζει πιά ? Πρέπει να είσαι απίκο ? Ααα, δεν λέει... Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από Eloy
ntinosterpsis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα. Αν βάλω τις μνήμες σε Expo ,μετά από restart 3/5 φορές το pc δεν ανοίγει. Βγάζει boot error η μητρική. Αν το γυρίσω σε κανονικό προφίλ τότε 1 με 2 φορές από τις 5 boot error. Έχω τις Kingston fury beast .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα