kkatzos Δημοσ. χθες στις 12:42 μμ Δημοσ. χθες στις 12:42 μμ (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Tambas91 είπε Οι αρχηγοί τους aka herald είναι εξόριστος στη μακρόνησο και τoν pirmen τον στείλαμε να ασχολείται πλέον μονο με monitors.. Κλαίω 🤣🤣🤣 26 λεπτά πριν, Tambas91 είπε εδώ ένα συγκριτικό δικό μου το οποιο ευνοεί πιο πολύ τον 14700k Έβαλες πάλι το αντιπροσωπευτικό KCD 🤣. Φαντάσου, ακόμα και σε αυτό που ήταν εντελώς αντι-AMD παιχνίδι είναι πάνω ο 9800Χ3D. 82 ελάχιστο στον 3D είδα, έναντι 72 στον 14700Κ 26 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Όλα τα υπάρχουν παιχνίδια (flight simulator, assetto corsa) εκτός το KCD έχουν μεγάλες διαφορές Fixed Το HWU δίνει ελάχιστες διαφορές 9800X3D vs 7800X3D στο TLOU. Ξέρουμε (από δοκιμές εδώ μέσα) ότι ο 7800Χ3D είναι αρκετά πίσω από 13th/14th gen tuned στο συγκεκριμένο. Για τον 9800Χ3D δεν ξέρουμε. Αν ισχύουν αυτά που λέει το HWU θα έχεις χειρότερα νούμερα και σε αυτό με τον 9800Χ3D. Βιντεάκι έχεις με τον 14700Κ. Επεξ/σία χθες στις 12:54 μμ από kkatzos
Tambas91 Δημοσ. χθες στις 02:04 μμ Δημοσ. χθες στις 02:04 μμ 1 ώρα πριν, kkatzos είπε Έβαλες πάλι το αντιπροσωπευτικό KCD 🤣. Φαντάσου, ακόμα και σε αυτό που ήταν εντελώς αντι-AMD παιχνίδι είναι πάνω ο 9800Χ3D. 82 ελάχιστο στον 3D είδα, έναντι 72 στον 14700Κ Εντάξει ρε συ αυτό είχα τραβήξει αυτό έβαλα για δοκιμη, το έγραψα κιόλας ότι είναι το καλο σενάριο για τον intel! 1 ώρα πριν, kkatzos είπε Fixed Σε γενικές γραμμές είναι πιο δυνατό το 3D αλλα αν πάρεις ένα γενικό μέσο ορο ποσο να μεταφράζεται αυτό 10-15% ? (μιλάω εναντίων tuning 14700k με καλές μνήμες) 1 ώρα πριν, kkatzos είπε Το HWU δίνει ελάχιστες διαφορές 9800X3D vs 7800X3D στο TLOU. Ξέρουμε (από δοκιμές εδώ μέσα) ότι ο 7800Χ3D είναι αρκετά πίσω από 13th/14th gen tuned στο συγκεκριμένο. Για τον 9800Χ3D δεν ξέρουμε. Αν ισχύουν αυτά που λέει το HWU θα έχεις χειρότερα νούμερα και σε αυτό με τον 9800Χ3D. Βιντεάκι έχεις με τον 14700Κ. αυτό είναι το επόμενο που θα δοκίμαζα αλλα βλέπω η έκδοση του φιτ κοριτσιού έχει πάρει update και δε ξέρω σε τη διαφορα μεταφράζεται αυτό σε σχέση με αυτή που είχα τρέξει τότε... όπως και να έχει θα κάνω ένα run και εκεί να δω τι γίνετε θα το ανεβάσω να δείτε και νούμερα, αν βρίσκαμε την έκδοση 1.1 θα ήταν καλύτερα
kkatzos Δημοσ. χθες στις 02:20 μμ Δημοσ. χθες στις 02:20 μμ 16 λεπτά πριν, Tambas91 είπε αυτό είναι το επόμενο που θα δοκίμαζα αλλα βλέπω η έκδοση του φιτ κοριτσιού έχει πάρει update και δε ξέρω σε τη διαφορα μεταφράζεται αυτό σε σχέση με αυτή που είχα τρέξει τότε... όπως και να έχει θα κάνω ένα run και εκεί να δω τι γίνετε θα το ανεβάσω να δείτε και νούμερα, αν βρίσκαμε την έκδοση 1.1 θα ήταν καλύτερα Από την 1.1 και πάνω δεν έχει διαφορά σε επιδόσεις. Οπότε είναι συγκρίσιμα. 19 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Σε γενικές γραμμές είναι πιο δυνατό το 3D αλλα αν πάρεις ένα γενικό μέσο ορο ποσο να μεταφράζεται αυτό 10-15% ? (μιλάω εναντίων tuning 14700k με καλές μνήμες) Στον Intel είχες το strawman να σε βοηθάει να σετάρεις μνήμες και CPU. Σηκώνει πολύ σετάρισμα ο 9800X3D. Κυρίως σε μνήμες έχει ένα σωρό παραμέτρους που ανεβάζουν ή χαντακώνουν την απόδοση. Πες μου ότι ενεργοποίησες το AIDA/memory latency killer. 😂 Πας εδώ και κάνεις τις ερωτήσεις σου.
Tambas91 Δημοσ. χθες στις 02:47 μμ Δημοσ. χθες στις 02:47 μμ 17 λεπτά πριν, kkatzos είπε Από την 1.1 και πάνω δεν έχει διαφορά σε επιδόσεις. Οπότε είναι συγκρίσιμα. Επιμένω ότι κανονικά πρέπει να είναι ίδιες εκδόσεις ακόμα και 5% να αλλάζει είναι άλλο αποτέλεσμα... αν θέλει ο @just_a_dude πάντως ας το κατεβάσει να δούμε διαφορες μεταξύ μας 25 λεπτά πριν, kkatzos είπε Στον Intel είχες το strawman να σε βοηθάει να σετάρεις μνήμες και CPU. Σηκώνει πολύ σετάρισμα ο 9800X3D. Κυρίως σε μνήμες έχει ένα σωρό παραμέτρους που ανεβάζουν ή χαντακώνουν την απόδοση. Πες μου ότι ενεργοποίησες το AIDA/memory latency killer. 😂 Πας εδώ και κάνεις τις ερωτήσεις σου. Μου τα έφτιαξε ο καλύτερος overcloker είναι έτοιμο σεταρισμένο
Tambas91 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε Το έχω στο steam το TLOU Για δες ρε ποια έκδοση είναι
just_a_dude Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 1.1.4, που βγήκε χθες και έβαλαν FSR 3.1 FG
Tambas91 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 33 λεπτά πριν, just_a_dude είπε 1.1.4, που βγήκε χθες και έβαλαν FSR 3.1 FG Ωραία βάλε αυτή πρώην αδερφέ 1 1
just_a_dude Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 13 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Ωραία βάλε αυτή πρώην αδερφέ Το έχω βάλει για να δοκιμάσω το FSR FG 1
Ola150 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Παρέλαβε ο φίλος τον επεξεργαστή στην Αμερική. Τον Μάρτιο με το καλό τον φέρνω Ελλάδα. 1
kkatzos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 10 ώρες πριν, Tambas91 είπε Λοιπόν εδώ είναι τα δικά μου Έχεις το ίδιο σημείο με τον 14700Κ, αυτό στις σκάλες. Περίπου τα ίδια fps σε average. 181fps ελάχιστο και στους δύο έπιασα. Στα 0.1% και 1% που δείχνει χαμηλότερα στον AMD. Καταλάβαινες εσύ frame drops; 1
Tambas91 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 6 ώρες πριν, kkatzos είπε Έχεις το ίδιο σημείο με τον 14700Κ, αυτό στις σκάλες. Περίπου τα ίδια fps σε average. 181fps ελάχιστο και στους δύο έπιασα. Στα 0.1% και 1% που δείχνει χαμηλότερα στον AMD. Καταλάβαινες εσύ frame drops; Λοιπόν επανέρχομαι το πρώτο run το έτρεξα κατευθείαν με το που έβαλα το παιχνίδι και είχα όντως κάτι μικρά frame drops με το δεύτερο run τίποτα όλα smooth ίσως να φταίγαν τα shaders? επίσης έκλεισα το nvidia overlay και ξανά έτρεξα Αυτά είναι τα κανονικά νούμερα Spoiler 3
Πέτρος Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Πάει πάλι ο βαλτός να βγάλει άχρηστο και αυτόν τον επεξεργαστή. Κάπου, κάπως κάτι πρέπει να γίνει πχια με κάτι τέτοιους! 3
Tambas91 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 6 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Πάει πάλι ο βαλτός να βγάλει άχρηστο και αυτόν τον επεξεργαστή. Κάπου, κάπως κάτι πρέπει να γίνει πχια με κάτι τέτοιους! Τι να κάνω μωρέ 100 χιλιάδες παράμετροι κάθε φορα δε φτάνει που αποκατέστησα την αλήθεια αμέσως!!! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα