comfuzio Δημοσ. Πέμπτη στις 11:19 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:19 πμ Καλημέρα, εγώ ακόμα Σουηδία είμαι και δεν ξέρω πότε θα έρθω πίσω, με τρώει να πάω σπίτι να φτιάξω το pc πάντως xD Από εμπειρία ποιος είναι ο πιο καλός NVMe pci-e gen 5.0 2ΤΒ; Δεν θέλω για συνθετικά benchmarks αλλά πρακτικά ποιος τρέχει πιο γρήγορα με τον 9800Χ3D σε x870-e; Λέω να βάλω στην 2η και 3η υποδοχή τους KC3000 2TB που έχω, αν είδα καλά το manual αν βάλω και στην 4η θα που κατεβάσει την GPU σαν x8 οπότε δεν θα βάλω τίποτα εκεί
Sprou Δημοσ. Πέμπτη στις 01:53 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:53 μμ 2 ώρες πριν, comfuzio είπε Καλημέρα, εγώ ακόμα Σουηδία είμαι και δεν ξέρω πότε θα έρθω πίσω, με τρώει να πάω σπίτι να φτιάξω το pc πάντως xD Από εμπειρία ποιος είναι ο πιο καλός NVMe pci-e gen 5.0 2ΤΒ; Δεν θέλω για συνθετικά benchmarks αλλά πρακτικά ποιος τρέχει πιο γρήγορα με τον 9800Χ3D σε x870-e; Λέω να βάλω στην 2η και 3η υποδοχή τους KC3000 2TB που έχω, αν είδα καλά το manual αν βάλω και στην 4η θα που κατεβάσει την GPU σαν x8 οπότε δεν θα βάλω τίποτα εκεί Εγώ έχω πάνω τον crucial t700-κορυφαιος και αυτόν θα σου προτείνω Τώρα ποιος τρέχει καλύτερα σχετικό είναι.μηδαμινες διάφορες 1
harrybani Δημοσ. Πέμπτη στις 02:51 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:51 μμ 3 ώρες πριν, comfuzio είπε Καλημέρα, εγώ ακόμα Σουηδία είμαι και δεν ξέρω πότε θα έρθω πίσω, με τρώει να πάω σπίτι να φτιάξω το pc πάντως xD Από εμπειρία ποιος είναι ο πιο καλός NVMe pci-e gen 5.0 2ΤΒ; Δεν θέλω για συνθετικά benchmarks αλλά πρακτικά ποιος τρέχει πιο γρήγορα με τον 9800Χ3D σε x870-e; Λέω να βάλω στην 2η και 3η υποδοχή τους KC3000 2TB που έχω, αν είδα καλά το manual αν βάλω και στην 4η θα που κατεβάσει την GPU σαν x8 οπότε δεν θα βάλω τίποτα εκεί https://eu.crucial.com/ssd/t705/CT2000T705SSD3 1
akisk Δημοσ. Πέμπτη στις 05:08 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:08 μμ Update με νέο agesa και amd gaming optimizations on στο bios (ρύθμιση που εμφανίστηκε τώρα στο bios). 5ns κάτω στο AIDA latency test. Μένει τώρα να δοκιμάσω παιχνίδια να δούμε αν έχει καμία διαφορά.. νέο bench: παλιό bench:
kkatzos Δημοσ. Πέμπτη στις 06:27 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:27 μμ 1 ώρα πριν, akisk είπε Update με νέο agesa και amd gaming optimizations on στο bios (ρύθμιση που εμφανίστηκε τώρα στο bios). 5ns κάτω στο AIDA latency test. Μένει τώρα να δοκιμάσω παιχνίδια να δούμε αν έχει καμία διαφορά.. Την έχουν δοκιμάσει ήδη αρκετοί. Κάνει διαφορά, κάνει. 🤣
akisk Δημοσ. Πέμπτη στις 07:34 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:34 μμ 1 hour ago, kkatzos said: Την έχουν δοκιμάσει ήδη αρκετοί. Κάνει διαφορά, κάνει. 🤣 Ενδιαφέρον, ποιος θα περίμενε ότι το gaming mode δεν είναι για gaming!;
tzavardin Δημοσ. Παρασκευή στις 07:10 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:10 μμ Στις 23/1/2025 στις 11:19 ΠΜ, comfuzio είπε Καλημέρα, εγώ ακόμα Σουηδία είμαι και δεν ξέρω πότε θα έρθω πίσω, με τρώει να πάω σπίτι να φτιάξω το pc πάντως xD Από εμπειρία ποιος είναι ο πιο καλός NVMe pci-e gen 5.0 2ΤΒ; Δεν θέλω για συνθετικά benchmarks αλλά πρακτικά ποιος τρέχει πιο γρήγορα με τον 9800Χ3D σε x870-e; Λέω να βάλω στην 2η και 3η υποδοχή τους KC3000 2TB που έχω, αν είδα καλά το manual αν βάλω και στην 4η θα που κατεβάσει την GPU σαν x8 οπότε δεν θα βάλω τίποτα εκεί Ανάμεσα στις ναυαρχίδες της crucial, της kingston, της wd και της samsung, αμφιβάλλω αν κάποιος μπορεί να δει διαφορά με blind test σε gaming. Δες συγκριτικά σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει αντιγραφή μεγάλων αρχείων, δες και tbw και τιμή και πάρε τον φτηνότερο που σε καλύπτει από τα top dogs.
Tambas91 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:25 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:25 μμ (επεξεργασμένο) ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ Δεν ξέρω πραγματικά από που να αρχίσω, ότι και να πω τα λόγια είναι φτωχά να περιγράψουν όλο αυτό το ταξίδι, θέλω να γράψω τόσα πολλά αλλα οι λέξεις και οι σκέψεις πνίγονται και μπερδεύονται στο μυαλό μου, ότι και να πω θα είναι λίγο μπροστά σε αυτό που επιτέλους συμβαίνει... ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ AΝΘΡΩΠΟΣ... Αφού κατάφερα να εισχωρήσω στη βάση του αντιπαλου σαν άλλος πράκτωρ θου βου, έπρεπε όλο αυτό τον καιρό να υποκρίνομαι ότι είμαι ένας από αυτούς, να ακολουθώ τις προσταγές τους και να φέρομαι σα να είμαι ένα δεξιό τσιράκι του συστήματος... δε θα πω ψέματα πολλές φορες πήγα να τα παρατήσω, ήμουν έτοιμος να σπάσω και ήθελα να φύγω από εκεί μέσα αλλα τελικά δάγκωσα τα χείλια και επέμεινα στις κακουχίες... Τελικά ΚΕΡΔΊΣΑΜΕ αδέρφια μου!!! και πλέον γύρισα πίσω σα νικητής.. τους διαλύσαμε. Οι αρχηγοί τους aka herald είναι εξόριστος στη μακρόνησο και τoν pirmen τον στείλαμε να ασχολείται πλέον μονο με monitors.. Υπαρχηγός bluraymoves εγκατέλειψε το καράβι νωρίς και ασχολείται με παιχνίδια έχοντας δεχτεί τον αποδεκατισμό και χωρίς αντίσταση Kατάφερα επίσης να στρατολογήσω υπέρ μας βασικά στελέχη που ήταν χρονια στο μπλε στρατόπεδο όπως ο babisTs και ο azazil... Oι υπόλοιποι απλά διασπάστηκαν μετά τη συντριβή!! Να ευχαριστήσω τον αδερφό και συναγωνιστή Ιωάννη που με κράταγε ενήμερο και μου έδινε δύναμη με τα μηνύματα και την αγάπη σας!!! Μετά από ένα χρόνο λοιπόν γυρνάω στο κόκκινο στρατόπεδο με το 3D επ'ώμου, ένα λαμπρό μέλλον διαγράφεται μπροστά μας αδέρφια-συναγωνιστές... Εδώ καταγράφονται τα θύματα του 3D Spoiler Η θεία liza στέλνει τα φιλια της από το μέτωπο Επεξ/σία Σάββατο στις 12:18 πμ από Tambas91 20
noFEARgr Δημοσ. Παρασκευή στις 09:37 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:37 μμ (επεξεργασμένο) Μπορω να πω πλεον πια μετα απο το παραπανω ποστ οτι το forum εχει γινει κοκκινο ( Τουλαχιστον για τα cpu ) Το τελευταιο καστρο επεσε. Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:39 μμ από noFEARgr 2 2
Πέτρος Δημοσ. Παρασκευή στις 09:49 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:49 μμ 21 λεπτά πριν, Tambas91 είπε ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ Δεν ξέρω πραγματικά από που να αρχίσω, ότι και να πω τα λόγια είναι φτωχά να περιγράψουν όλο αυτό το ταξίδι, θέλω να γράψω τόσα πολλά αλλα οι λέξεις και οι σκέψεις πνίγονται και μπερδεύονται στο μυαλό μου, ότι και να πω θα είναι λίγο μπροστά σε αυτό που επιτέλους συμβαίνει... ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ AΝΘΡΩΠΟΣ... Αφού κατάφερα να εισχωρήσω στη βάση του αντιπαλου σαν άλλος πράκτωρ θου βου, έπρεπε όλο αυτό τον καιρό να υποκρίνομαι ότι είμαι ένας από αυτούς, να ακολουθώ τις προσταγές τους και να φέρομαι σα να είμαι ένα δεξιό τσιράκι του συστήματος... δε θα πω ψέματα πολλές φορες πήγα να τα παρατήσω, ήμουν έτοιμος να σπάσω και ήθελα να φύγω από εκεί μέσα αλλα τελικά δάγκωσα τα χείλια και επέμεινα στις κακουχίες... Τελικά ΚΕΡΔΊΣΑΜΕ αδέρφια μου!!! και πλέον γύρισα πίσω σα νικητής.. τους διαλύσαμε. Οι αρχηγοί τους aka herald είναι εξόριστος στη μακρόνησο και o pirmen τον στείλαμε να ασχολείται πλέον μονο με monitors.. Υπαρχηγός bluraymoves εγκατέλειψε το καράβι νωρίς και ασχολείται με παιχνίδια έχοντας δεχτεί τον αποδεκατισμό και χωρίς αντίσταση Kατάφερα επίσης να στρατολογήσω υπέρ μας βασικά στελέχη που ήταν χρονια στο μπλε στρατόπεδο όπως ο babisTs και ο azazil... Oι υπόλοιποι απλά διασπάστηκαν μετά τη συντριβή!! Να ευχαριστήσω τον αδερφό και συναγωνιστή Ιωάννη που με κράταγε ενήμερο και μου έδινε δύναμη με τα μηνύματα και την αγάπη σας!!! Μετά από ένα χρόνο λοιπόν γυρνάω στο κόκκινο στρατόπεδο με το 3D επ'ώμου, ένα λαμπρό μέλλον διαγράφεται μπροστά μας αδέρφια-συναγωνιστές... Εδώ καταγράφονται τα θύματα του 3D Απόκρυψη περιεχομένων Η θεία liza στέλνει τα φιλια της από το μέτωπο Άσε τις φίφες, ΟΦΑδόρε, που αντί να κυκλοφορείς τοίχο-τοίχο το παίζεις και secretagentman...Μάτα-Χάρι της συμφοράς. Το βασικό δεν μας έδειξες από το σύστημά σου...θερμοκρασίες επεξεργαστή, να δούμε τί έκανες πάλι! 2
Tambas91 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:21 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:21 μμ 34 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Μπορω να πω πλεον πια μετα απο το παραπανω ποστ οτι το forum εχει γινει κοκκινο ( Τουλαχιστον μόνο για τα cpu ) Το τελευταιο καστρο επεσε. fixed 23 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Άσε τις φίφες, ΟΦΑδόρε, που αντί να κυκλοφορείς τοίχο-τοίχο το παίζεις και secretagentman...Μάτα-Χάρι της συμφοράς. Και όμως Πέτρο μου το σώμα μου ήταν εκεί, η καρδια και το μυαλό μου ήταν στα συντρόφια! 25 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Άσε τις φίφες, ΟΦΑδόρε, που αντί να κυκλοφορείς τοίχο-τοίχο το παίζεις και secretagentman...Μάτα-Χάρι της συμφοράς. Το βασικό δεν μας έδειξες από το σύστημά σου...θερμοκρασίες επεξεργαστή, να δούμε τί έκανες πάλι! Στα σοβαρά τώρα θερμοκρασίες δεν είναι σα του 14700k αλλα μπορώ να πω τρομακτικά καλές σε σχέση με αυτά που περίμενα.. idle παίζω 38-40c, cine24 72c στα 146watt... και το πιο σημαντικό που με νοιάζει gaming δοκίμασα starfield που είναι αρκετά cpu heavy περίπου 70watt με 50-55c max είδα Όλα αυτά με arctic liquid freezer 3 και LM πάνω και -10 CO 3
akoinonitos Δημοσ. Παρασκευή στις 10:37 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:37 μμ 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ Δεν ξέρω πραγματικά από που να αρχίσω, ότι και να πω τα λόγια είναι φτωχά να περιγράψουν όλο αυτό το ταξίδι, θέλω να γράψω τόσα πολλά αλλα οι λέξεις και οι σκέψεις πνίγονται και μπερδεύονται στο μυαλό μου, ότι και να πω θα είναι λίγο μπροστά σε αυτό που επιτέλους συμβαίνει... ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ AΝΘΡΩΠΟΣ... Αφού κατάφερα να εισχωρήσω στη βάση του αντιπαλου σαν άλλος πράκτωρ θου βου, έπρεπε όλο αυτό τον καιρό να υποκρίνομαι ότι είμαι ένας από αυτούς, να ακολουθώ τις προσταγές τους και να φέρομαι σα να είμαι ένα δεξιό τσιράκι του συστήματος... δε θα πω ψέματα πολλές φορες πήγα να τα παρατήσω, ήμουν έτοιμος να σπάσω και ήθελα να φύγω από εκεί μέσα αλλα τελικά δάγκωσα τα χείλια και επέμεινα στις κακουχίες... Τελικά ΚΕΡΔΊΣΑΜΕ αδέρφια μου!!! και πλέον γύρισα πίσω σα νικητής.. τους διαλύσαμε. Οι αρχηγοί τους aka herald είναι εξόριστος στη μακρόνησο και o pirmen τον στείλαμε να ασχολείται πλέον μονο με monitors.. Υπαρχηγός bluraymoves εγκατέλειψε το καράβι νωρίς και ασχολείται με παιχνίδια έχοντας δεχτεί τον αποδεκατισμό και χωρίς αντίσταση Kατάφερα επίσης να στρατολογήσω υπέρ μας βασικά στελέχη που ήταν χρονια στο μπλε στρατόπεδο όπως ο babisTs και ο azazil... Oι υπόλοιποι απλά διασπάστηκαν μετά τη συντριβή!! Να ευχαριστήσω τον αδερφό και συναγωνιστή Ιωάννη που με κράταγε ενήμερο και μου έδινε δύναμη με τα μηνύματα και την αγάπη σας!!! Μετά από ένα χρόνο λοιπόν γυρνάω στο κόκκινο στρατόπεδο με το 3D επ'ώμου, ένα λαμπρό μέλλον διαγράφεται μπροστά μας αδέρφια-συναγωνιστές... Εδώ καταγράφονται τα θύματα του 3D Απόκρυψη περιεχομένων Η θεία liza στέλνει τα φιλια της από το μέτωπο Με γεια προδοτη βαλε αυτο να παιζει στην οθονιτσα σου 10
azazil1190 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:50 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:50 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Tambas91 είπε ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ Δεν ξέρω πραγματικά από που να αρχίσω, ότι και να πω τα λόγια είναι φτωχά να περιγράψουν όλο αυτό το ταξίδι, θέλω να γράψω τόσα πολλά αλλα οι λέξεις και οι σκέψεις πνίγονται και μπερδεύονται στο μυαλό μου, ότι και να πω θα είναι λίγο μπροστά σε αυτό που επιτέλους συμβαίνει... ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ AΝΘΡΩΠΟΣ... Αφού κατάφερα να εισχωρήσω στη βάση του αντιπαλου σαν άλλος πράκτωρ θου βου, έπρεπε όλο αυτό τον καιρό να υποκρίνομαι ότι είμαι ένας από αυτούς, να ακολουθώ τις προσταγές τους και να φέρομαι σα να είμαι ένα δεξιό τσιράκι του συστήματος... δε θα πω ψέματα πολλές φορες πήγα να τα παρατήσω, ήμουν έτοιμος να σπάσω και ήθελα να φύγω από εκεί μέσα αλλα τελικά δάγκωσα τα χείλια και επέμεινα στις κακουχίες... Τελικά ΚΕΡΔΊΣΑΜΕ αδέρφια μου!!! και πλέον γύρισα πίσω σα νικητής.. τους διαλύσαμε. Οι αρχηγοί τους aka herald είναι εξόριστος στη μακρόνησο και o pirmen τον στείλαμε να ασχολείται πλέον μονο με monitors.. Υπαρχηγός bluraymoves εγκατέλειψε το καράβι νωρίς και ασχολείται με παιχνίδια έχοντας δεχτεί τον αποδεκατισμό και χωρίς αντίσταση Kατάφερα επίσης να στρατολογήσω υπέρ μας βασικά στελέχη που ήταν χρονια στο μπλε στρατόπεδο όπως ο babisTs και ο azazil... Oι υπόλοιποι απλά διασπάστηκαν μετά τη συντριβή!! Να ευχαριστήσω τον αδερφό και συναγωνιστή Ιωάννη που με κράταγε ενήμερο και μου έδινε δύναμη με τα μηνύματα και την αγάπη σας!!! Μετά από ένα χρόνο λοιπόν γυρνάω στο κόκκινο στρατόπεδο με το 3D επ'ώμου, ένα λαμπρό μέλλον διαγράφεται μπροστά μας αδέρφια-συναγωνιστές... Εδώ καταγράφονται τα θύματα του 3D Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Η θεία liza στέλνει τα φιλια της από το μέτωπο Επιτελους ειδες το ''ΦΩΣ'' το αληθινο απιστη χαμουρα,απιστη μοιχαλιδα! Μεγιες!!!!! 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Με γεια προδοτη βαλε αυτο να παιζει στην οθονιτσα σου Πεθανα😆 Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:51 μμ από azazil1190 1 1
agelosLX Δημοσ. Σάββατο στις 11:45 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:45 πμ Πρακτικές διαφορές στο gaming βλέπεις σε σχέση με τον 14700Κ (φαντάζομαι παίζεις σε 4κ)? Η απλά το ψυχολογικό boost της αναβάθμισης?
Tambas91 Δημοσ. Σάββατο στις 12:28 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:28 μμ (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, agelosLX είπε Πρακτικές διαφορές στο gaming βλέπεις σε σχέση με τον 14700Κ (φαντάζομαι παίζεις σε 4κ)? Η απλά το ψυχολογικό boost της αναβάθμισης? Ναι σε 4k παίζω και με τη gpu που είμαι τώρα πρακτικά είναι το ίδιο πράγμα, γενικά και ο 14700k σκυλί είναι απλά καίει λίγο περισσότερο... αν θες τη γνώμη μου είναι ανούσια μια τέτοια αλλαγή εγώ την έκανα γιατί έχω το μικρόβιο της αναβάθμισης και το σετάκι με τον επεξεργαστή το βρήκα "τσάμπα" εδώ ένα συγκριτικό δικό μου το οποιο ευνοεί πιο πολύ τον 14700k 14700k: Spoiler 9800x3D: Spoiler υπάρχουν παιχνίδια (flight simulator, assetto corsa) που έχουν μεγάλες διαφορες Επεξ/σία Σάββατο στις 12:38 μμ από Tambas91 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα