manik Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 16/1/2025 στις 7:49 ΜΜ, thn είπε το έκανα ήδη αλλα ακόμα χειρότερα. Καθάρισα εντελώς ότι driver υπάρχει, έκανα εγκατάσταση απο asus driverhub, επειδή δεν έβγαζε την κονσολα την έκανα με το χέρι απο το microsoft store απο εδώ https://apps.microsoft.com/detail/9p2b8mcsvpln?hl=en-US&gl=US . Νομίζω ότι πλέων δεν δουλεύει το dolby για κανένα λόγο (λές και έχει χάσει το licence) Κουράστηκα Οι τσίπηδες πήγανε και βάλανε σε μητρική 500+ ευρώ USB codec (Realtek ALC4080). Δες εδώ για τα θέματα που έχει μήπως βγάλεις άκρη. Εγώ χρησιμοποιώ αυτούς τους drivers https://github.com/AAFOptimus/AAFFamilyDCHAudio του AAFOptimus που τους αναβαθμίζει συνεχώς και έχουν καλύτερη απόδοση σε σχέση με αυτούς που δίνει η Asrock για την δική μου mb. Κάνουν σε όλες τις Realtek HD κάρτες, εκτός τις USB δυστυχώς (πιθανόν να τις υποστηρίξει μελλοντικά). Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από manik 2
azazil1190 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Επαιξα λιγο με eclk oc k uv -co .Ετσι εχω καλυτερο αποτελεσματα απο pbο +200 fMax Παρακατω pbo vs eCLK PBO eCLK Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από azazil1190 8
thn Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 18 ώρες πριν, manik είπε Οι τσίπηδες πήγανε και βάλανε σε μητρική 500+ ευρώ USB codec (Realtek ALC4080). Δες εδώ για τα θέματα που έχει μήπως βγάλεις άκρη. Εγώ χρησιμοποιώ αυτούς τους drivers https://github.com/AAFOptimus/AAFFamilyDCHAudio του AAFOptimus που τους αναβαθμίζει συνεχώς και έχουν καλύτερη απόδοση σε σχέση με αυτούς που δίνει η Asrock για την δική μου mb. Κάνουν σε όλες τις Realtek HD κάρτες, εκτός τις USB δυστυχώς (πιθανόν να τις υποστηρίξει μελλοντικά). Ωραίος μαν, πολύ καλές οι πληροφορίες και σε ευχαριστώ πολύ για αυτό. Τουλάχιστον δεν έχω περίεργους ήχους στα ηχεία, και είναι μια χαρά. Μακάρι να βγεί κανας driver πιο σωστός αλλά που θα πάει και ο κατασευαστής θα βγάλει κάποια στιγμή.
music_lover Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Στις 16/1/2025 στις 11:39 ΠΜ, valantis123 είπε ρε παίδες για mini itx τα 300€ δεν τα γλυτώνω? Σκέφτομαι να φτιάξω ένα και να πάρω κανενα 7800x3d από αγγελία ή 9700x. Μητρικές βλέπω b650 250€+ άρα να βάλω καλύτερα καμία: x870l? Νομίζω πως έχει και φθηνότερα mitx με B650, η Asrock. Τι να την κάνεις την x870? Χρειάζεσαι το pcie 5.0 ή τις usb4.0?
valantis123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, music_lover είπε Νομίζω πως έχει και φθηνότερα mitx με B650, η Asrock. Τι να την κάνεις την x870? Χρειάζεσαι το pcie 5.0 ή τις usb4.0? Δεν έβρισκα mini κάτω από 240-260€ και έλεγα να δώσω κάτι ακόμα να πάω στο latest. Τελικά ερωτεύτηκα το Lian Li Dan case m3 wood και ψάχνω να βρω να το παραγγείλω, οπότε θα πάω σε micro ATX να μου βγεί και φθηνότερα (έχουμε καμία πρόταση)?
Mitsos_The_Great Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Υπάρχει κάποιο tweak για να μειωθούν λίγο οι θερμοκρασίες στον 9800X3D; Πιάνει 90 για πλάκα παιδιά! Καμμία σχέση με τον 13700k με H150i Elite. Moυ φαίνεται υπερβολικό πως από τους 55 βαθμούς πάει στους 90 σε ένα sec.
kkatzos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 49 λεπτά πριν, Mitsos_The_Great είπε Υπάρχει κάποιο tweak για να μειωθούν λίγο οι θερμοκρασίες στον 9800X3D; Πιάνει 90 για πλάκα παιδιά! Καμμία σχέση με τον 13700k με H150i Elite. Moυ φαίνεται υπερβολικό πως από τους 55 βαθμούς πάει στους 90 σε ένα sec. Κάτι δεν πήγε καθόλου καλά στην εγκατάσταση 2
azazil1190 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Mitsos_The_Great είπε Υπάρχει κάποιο tweak για να μειωθούν λίγο οι θερμοκρασίες στον 9800X3D; Πιάνει 90 για πλάκα παιδιά! Καμμία σχέση με τον 13700k με H150i Elite. Moυ φαίνεται υπερβολικό πως από τους 55 βαθμούς πάει στους 90 σε ένα sec. 90c πιάνει σε τι? Πχ σε run cb?
thn Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Είπα να βάλω φίλτρο στο κάτω μέρος δίπλα στο τροφοδοτικό στο lancool 216 και μάλλον το παραεκανα. Πήρα nylon 120 mesh και είναι πολύ πυκνό το άτιμο. Θα παραγγείλω 80 και 60 mesh να δοκιμάσω.
Mitsos_The_Great Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, kkatzos είπε Κάτι δεν πήγε καθόλου καλά στην εγκατάσταση Μόλις έβαλα εκ νέου thermal paste της noctua και δεν άλλαξε κάτι. 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε 90c πιάνει σε τι? Πχ σε run cb? Aκόμα και σε loading παιχνιδιού. Δεν έτρεχα CB, έκανα test benchmark στο cpuz και φτάνει καρφί 90-95. Εν τω μεταξύ άλλαξα πάστα, τοποθέτησα εκ νέου την υδρόψυξη αλλά δεν άλλαξε κάτι.
azazil1190 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, Mitsos_The_Great είπε Μόλις έβαλα εκ νέου thermal paste της noctua και δεν άλλαξε κάτι. Aκόμα και σε loading παιχνιδιού. Δεν έτρεχα CB, έκανα test benchmark στο cpuz και φτάνει καρφί 90-95. Εν τω μεταξύ άλλαξα πάστα, τοποθέτησα εκ νέου την υδρόψυξη αλλά δεν άλλαξε κάτι. Σίγουρα τότε κάτι δεν πάει καλά. Ειδικά στα παιχνίδια εν ώρα παιχνιδιού δεν ξεπερναω εύκολα τους 50c . Έχεις κάνει κανά uv στο cpu? Παίζεις με pbo ?
Mitsos_The_Great Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Σίγουρα τότε κάτι δεν πάει καλά. Ειδικά στα παιχνίδια εν ώρα παιχνιδιού δεν ξεπερναω εύκολα τους 50c . Έχεις κάνει κανά uv στο cpu? Παίζεις με pbo ? Τίποτα δεν έχω κάνει. Παίζει να μην δουλεύει η αντλία νερου της υδροψυξης;
azazil1190 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 41 λεπτά πριν, Mitsos_The_Great είπε Τίποτα δεν έχω κάνει. Παίζει να μην δουλεύει η αντλία νερου της υδροψυξης; Εάν δεν δουλεύει η αντλία θα είχες θερμοκρασίες υψηλές και idle. Αλλά παίζει να μην λειτουργεί σωστά
Mitsos_The_Great Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Εάν δεν δουλεύει η αντλία θα είχες θερμοκρασίες υψηλές και idle. Αλλά παίζει να μην λειτουργεί σωστά Θα το τσεκάρω. Τι ψύξη έχεις εσύ και τι θερμοκρασία σε full load ;
azazil1190 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Mitsos_The_Great είπε Θα το τσεκάρω. Τι ψύξη έχεις εσύ και τι θερμοκρασία σε full load ; Εγώ έχω μια ek 360 με custom fan profile στο bios. Δεν χρησιμοποιώ πάστα αλλά grizzly kryosheet(έχω καλύτερα αποτελέσματα από πάστα) full load πχ σε cbr23 k 24 δεν ξεπερναω τους 70-75c ανάλογα την θερμοκρασία του χώρου πάντα και κατά πόσο έχω στρεσαρει το μηχάνημα ,επίσης είμαι με uv all core cpu k eCLK oc. Αλλά και με το pbo είχα ίδιες θερμοκρασίες. Σε σενάρια gaming παίζω από 38c - 48c ανάλογα τον τίτλο και το φορτίο του κάθε game. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από azazil1190 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα