thn Δημοσ. Κυριακή στις 06:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:21 μμ ειναι κανεις με λιγη όρεξη να με κατευθύνει στο πως να κανω tweak σε μνήμες?
spi79 Δημοσ. Κυριακή στις 08:07 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:07 μμ (επεξεργασμένο) Εδώ είσαι,καλό διάβασμα 😉 AM5 / Ryzen - CPU & RAM OC Επεξ/σία Κυριακή στις 08:22 μμ από spi79 1
thn Δημοσ. Κυριακή στις 09:04 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:04 μμ 55 λεπτά πριν, spi79 είπε Εδώ είσαι,καλό διάβασμα 😉 AM5 / Ryzen - CPU & RAM OC Σε ευχαριστώ πολύ ρε φίλε. Προς το παρόν παιζω με του buildzoid. Κάπου στα 65 latency αλλά που θα πάει δεν θα πέσει λίγο ακόμα;
spi79 Δημοσ. Κυριακή στις 09:11 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:11 μμ Εμείς έχουμε τον top εδώ,Xoroxronis.Διάβασε και θα μάθεις αρκετά που δεν τα λένε άλλοι 2
azazil1190 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:23 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:23 πμ 4 ώρες πριν, thn είπε Σε ευχαριστώ πολύ ρε φίλε. Προς το παρόν παιζω με του buildzoid. Κάπου στα 65 latency αλλά που θα πάει δεν θα πέσει λίγο ακόμα; Ποιες μνημες εχεις? Τι συχνοτητα θες να παιξεις?? Πως εισαι τωρα σε μνημες? Εαν θες δοκιμασε τα δικα μου timings (εχω το κιτακι mdies τωρα επανω επειδη εχω χαμηλο latency και πολυ χαμηλα ρευματα) εαν θες σου στελνω και timings 7800/8000 με λιγο πιο υψηλο latency 95.5-95.7 1
spi79 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:47 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:47 πμ (επεξεργασμένο) To 1/2/0 σε nitro πάντως εμένα,απο default που είχε η μητρική έκανε καλή διαφορά.Πριν διαβάσω το topic δεν είχα ιδέα.Azazil 104.5 fsb,έχεις external clock φαντάζομαι ε?Τώρα το έψαξα,τούμπανη mobo,καλή φάση το fsb Επεξ/σία Δευτέρα στις 02:08 πμ από spi79 1
azazil1190 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:11 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:11 πμ 1 ώρα πριν, spi79 είπε To 1/2/0 σε nitro πάντως εμένα,απο default που είχε η μητρική έκανε καλή διαφορά.Πριν διαβάσω το topic δεν είχα ιδέα.Azazil 104.5 fsb,έχεις external clock φαντάζομαι ε?Τώρα το έψαξα,τούμπανη mobo,καλή φάση το fsb Ναι το νίτρο κάνει μεγάλη διαφορά.Ειδικα στα 6000-6400 εάν είσαι σταθερός με 1-2-0 Στα 7800/8000 με νίτρο παίζω 1-3-1. Σωστά eCLK oc έχω πλέον μιας και έχει καλύτερη απόδοση από pbo +200fmax και λιγότερο ρεύμα.Στα παιχνίδια δεν νομίζω να κάνει κάτι τρομερό αλλά θα δοκιμάσω κάποια στιγμή στην πορεία εάν έχω χρόνο.
spi79 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:15 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:15 πμ (επεξεργασμένο) Δεν μπορείς να βάλεις pbo +200 και external clock 101-103,ή έχει περιορισμό το cpu?Εννοώ αν το κόβουν τα ρεύματα Επεξ/σία Δευτέρα στις 03:21 πμ από spi79
comfuzio Δημοσ. Δευτέρα στις 09:15 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:15 πμ Συμβουλές για timings για αυτό το set έχουμε; https://www.skroutz.gr/s/40300013/Kingston-Fury-Beast-RGB-64GB-DDR5-RAM-me-2-Modules-2x32GB-kai-Tachytita-6000-gia-Desktop-KF560C36BBEAK2-64.html Δεν νομίζω να θέλω να πειράξω το IF καλά νομίζω είναι το 1:1 με 3000, απλά αν έχει δοκιμάσει κανείς καλύτερα timing
thn Δημοσ. Δευτέρα στις 10:45 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:45 πμ 9 ώρες πριν, azazil1190 είπε Ποιες μνημες εχεις? Τι συχνοτητα θες να παιξεις?? Πως εισαι τωρα σε μνημες? Εαν θες δοκιμασε τα δικα μου timings (εχω το κιτακι mdies τωρα επανω επειδη εχω χαμηλο latency και πολυ χαμηλα ρευματα) εαν θες σου στελνω και timings 7800/8000 με λιγο πιο υψηλο latency 95.5-95.7 Οι μνήμες είναι g.skill 6000 30-40-40-96. 9800x3d το cpuvddio μου βλέπω διαφορά με εσένα για κάποιο λόγο. Στο bios τα έχω χερατα μεχρι στιγμής και οχι expo. Όχι pbo. Μόνο μνήμες έχω πειράξει. Προβλήματα μεχρι στιγμής. Για κάποιο λόγο δεν μπαίνει σε sleep (ξυπνάει με την μια), και δεν ειναι απο bios, οπότε αυτό θα φτιαχτεί απο windows αφου δω απο cmd τι ειναι το last wake reason. Μετά απο shutdown έχω φάει κάτι 3λεπτα να κάνει memory training. κάπου στο 65 latency ειμαι. ελεος Wake Source Count - 1 Wake Source [0] Type: Fixed Feature Power Button Τι διαλα Λογικά η κάρτα δικτύου ήταν αλλά θέλει λίγο ακόμα δοκιμη
this.is.elia Δημοσ. Δευτέρα στις 11:10 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:10 πμ 19 minutes ago, thn said: Στο bios τα έχω χερατα μεχρι στιγμής και οχι expo. Όχι pbo. Μόνο μνήμες έχω πειράξει. Όταν λες έχεις πειράξει εννοείς ότι έβαλες όσο χειρότερα timings γινόταν; 😜 Αυτά τα tras/trc (trp + tras) /trfc πρέπει να πέσουν άμεσα, ακομά και χωρίς καθόλου επιπλέον ρεύμα θα πάνε στο μισό.
thn Δημοσ. Δευτέρα στις 11:12 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:12 πμ 1 λεπτό πριν, this.is.elia είπε Όταν λες έχεις πειράξει εννοείς ότι έβαλες όσο χειρότερα timings γινόταν; 😜 Αυτά τα tras/trc (trp + tras) /trfc πρέπει να πέσουν άμεσα, ακομά και χωρίς καθόλου επιπλέον ρεύμα θα πάνε στο μισό. εχεις δίκιο ανεβασα φωτο απο το πρωτο boot με τα default. sorry 5 λεπτά πριν, thn είπε εχεις δίκιο ανεβασα φωτο απο το πρωτο boot με τα default. sorry αρα πρεπει να κατεβασω cpu vddio. Το GDM τι είναι? 1
azazil1190 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:59 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:59 πμ (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, thn είπε εχεις δίκιο ανεβασα φωτο απο το πρωτο boot με τα default. sorry αρα πρεπει να κατεβασω cpu vddio. Το GDM τι είναι? Gdm = gear down. Το οποίο ζητάει περισσότερο ρεύμα συνήθως για να σταθεροποιηθεί όταν το βάλεις disable. Επίσης κόβει περίπου 2-3ns latency disable. To vddio είναι το MC voltage στην ουσία .Το οποίο για τα 64 giga που έχεις λογικό μου φαίνεται.Τα 64 δεν είναι πολύ εύκολα για τον κοντρολερ ,εκτός εάν σου έχει κάτσει κανά σούπερ κομμάτι σε imc. Κανά τεστακι για σταθεροτητα μνημών έχεις κάνει να δεις που βρίσκεσαι μέχρι στιγμής? Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:00 μμ από azazil1190
thn Δημοσ. Δευτέρα στις 12:19 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:19 μμ 17 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Gdm = gear down. Το οποίο ζητάει περισσότερο ρεύμα συνήθως για να σταθεροποιηθεί όταν το βάλεις disable. Επίσης κόβει περίπου 2-3ns latency disable. To vddio είναι το MC voltage στην ουσία .Το οποίο για τα 64 giga που έχεις λογικό μου φαίνεται.Τα 64 δεν είναι πολύ εύκολα για τον κοντρολερ ,εκτός εάν σου έχει κάτσει κανά σούπερ κομμάτι σε imc. Κανά τεστακι για σταθεροτητα μνημών έχεις κάνει να δεις που βρίσκεσαι μέχρι στιγμής? Με tm5 και karhu κάνα 24ωρο σταθερός. Το gdm το άλλαξα σε buffered και μου έσκασε όλο το σύστημα. Το loading των windows με το rog σύμβολο έβγαινε με γραμμές στην οθόνη. Μόλις τώρα, thn είπε Με tm5 και karhu κάνα 24ωρο σταθερός. Το gdm το άλλαξα σε buffered και μου έσκασε όλο το σύστημα. Το loading των windows με το rog σύμβολο έβγαινε με γραμμές στην οθόνη. Και έκαναν και repair τα windows. Ευτυχώς είναι εγκατάσταση απλά για να φτιάξω το bios. Λογικά σε μια 2 μέρες θα κάνω κανονική εγκατάσταση Το gdm σε τι ζητάει περισσότερο ρεύμα? Παίζει να μην έπρεπε να έχω power down και mcr ενώ ακόμα δοκιμάζω. Όπως και να έχει το gdm μου σκάει την εγκατάσταση στα windows και φαντάζομαι ότι μαμιεται στα λάθη η μνημη 1
spi79 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:46 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:46 μμ https://videocardz.com/newz/amd-ryzen-9-9950x3d-officially-outpaces-7950x3d-by-8-and-intel-285k-by-20-in-gaming 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα