thn Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου νερο. 20 δωματίου, 26 με 28 idle, 64 με 66 σε load. sorry έχω δει και 68 ίσως 70 με ενδειαφέρει το πόσο γρήγορα ανεβαίνει. μπουμ στους μαξ ή ανεβαίνει σιγά σιγά?
spi79 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Εγώ που έχω αέρα και 7600,πχ στο cinebench,πάει μέσα σε 5 δευτερόλεπτα 68 και μένει εκεί.Τα temps σου μια χαρά μού φαίνονται πάντως,τι υδρόψυξη έχεις; Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου από spi79
thn Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Εμένα μου βρωμάει πολύ πάστα. Θα την αλλάξω πάλι αύριο Περίμενα να ανεβαίνει όχι τόσο μπαμ και πανω Δεν θα βάλω mx6 θα βάλω mx4 που είναι λίγο πιο εύκολη να κάνεις φιλμ λεπτο Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου από thn
spi79 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Εύκολη είναι και η mx6,με τη συσκευασία από rizla χαρτάκια την έστρωσα🤣 Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου από spi79 2
thn Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Μπα θα βγει αυριο. Δεν μπορεί να είναι έτσι και να πάει 65 στο δευτερόλεπτο Πρέπει να βάλω και τσοχακια στο lancool 216. Κάνει βεντούζα στο πλακάκι το κουτί και δεν κουνιέται με τιποτα Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου από thn
akoinonitos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, spi79 είπε Εύκολη είναι και η mx6,με τη συσκευασία από rizla χαρτάκια την έστρωσα🤣 Συμφωνω απολυτως. Το καλυτερο απλωτηρι τα rizla 1
azazil1190 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε Συμφωνω απολυτως. Το καλυτερο απλωτηρι τα rizla Άντε ρε ξενερωτοι όλοι σας. Με δάχτυλο κ μάλιστα μεσαίο γίνεται το καλύτερο άπλωμα.😁 5
sakis han Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 15 ώρες πριν, thn είπε Εμένα μου βρωμάει πολύ πάστα. Θα την αλλάξω πάλι αύριο Περίμενα να ανεβαίνει όχι τόσο μπαμ και πανω Δεν θα βάλω mx6 θα βάλω mx4 που είναι λίγο πιο εύκολη να κάνεις φιλμ λεπτο Για κατι τετοιες περιπτωσεις σαν τη δικια σου το ανεβασα αυτο, αλλα απ'οτι καταλαβα ελαχιστοι ενδιαφερονται να μαθουν για το τι παιζει σχετικα με τις παστες. 2
DeTiPaleuw Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Παιδιά έχω κανει παραγγελία 27/12 τον 9800Χ3D, πλήρωσα επί τόπου με χρεωστική στα 600, ήρθε email επιβεβαίωσης της παραγγελίας και φαινόταν στην τράπεζα ότι μου είχαν τραβήξει και τα χρήματα. Στις 3/1 μου είπαν ότι μάλλον η παράδοση θα γίνει μετά τα μέσα Γεναρη. Σήμερα που μπήκα στο ebanking δε βλέπω πια αυτή τη συναλλαγή... Υπάρχει περίπτωση να την έχουν ακυρώσει μονομερώς και να με αναγκάσουν να τον αγοράσω στα 650 τώρα που ανέβασαν τιμή?!?
spi79 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Καλή έρευνα έχει κάνει ο τυπάς,το έχω διαβάσει το πινακάκι,θα προτιμούσα βέβαια και συγκρίσεις πάνω σε επεξεργαστές τι παίζει,πιο εύκολα συμπεράσματα βρε παιδάκι μου, χωρίς να χάνεσαι σε πολλές λεπτομέρειες
akoinonitos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DeTiPaleuw είπε Παιδιά έχω κανει παραγγελία 27/12 τον 9800Χ3D, πλήρωσα επί τόπου με χρεωστική στα 600, ήρθε email επιβεβαίωσης της παραγγελίας και φαινόταν στην τράπεζα ότι μου είχαν τραβήξει και τα χρήματα. Στις 3/1 μου είπαν ότι μάλλον η παράδοση θα γίνει μετά τα μέσα Γεναρη. Σήμερα που μπήκα στο ebanking δε βλέπω πια αυτή τη συναλλαγή... Υπάρχει περίπτωση να την έχουν ακυρώσει μονομερώς και να με αναγκάσουν να τον αγοράσω στα 650 τώρα που ανέβασαν τιμή?!? Δεν βλεπεις την συναλλαγη και σου εχει επιστραφει το ποσο? Κοιταξες στο λογαριασμο σου για την συναλλαγη η στην χρεωστικη καρτα? Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου από akoinonitos
sakis han Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, spi79 είπε Καλή έρευνα έχει κάνει ο τυπάς,το έχω διαβάσει το πινακάκι,θα προτιμούσα βέβαια και συγκρίσεις πάνω σε επεξεργαστές τι παίζει,πιο εύκολα συμπεράσματα βρε παιδάκι μου, χωρίς να χάνεσαι σε πολλές λεπτομέρειες Αυτες τις παπαριες κανει το 99% στο ιντερνετ και χανουμε τη μπαλα. Για να εχεις σωστες συγκρισεις τοτε πρεπει να εχεις και ακριβεις ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ συνθηκες που μονο οπως τις κανει ο Igor μπορουν να επιτευχθουν. Αν διαβασεις αναλυτικα καθε τεστ τοτε θα δεις προς το τελος οτι κανει προσομειωσει ξεχωριστα για CPU και GPU. Και ολα αυτα με διαφορετικα παχοι και πιεσεις για καθε παστα...για να ειναι ολοι καλυμμενοι. Μονο ετσι μπορουμε να βγαλουμε σωστα συμπερασματα και οχι με τον καθε καραγκιοζακο που τα περνει απο τις εταιρειες και μας πουλαει φουμαρα.
DeTiPaleuw Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Το υπόλοιπο έχει +599 σε σχέση με χτες, χωρίς όμως να έχει γίνει κάποια αντίστοιχη πίστωση και η συναλλαγή μου που έγινε 26/12 και την έδειχνε κανονικά πριν, τώρα έχει εξαφανιστεί. Περιμένω και απάντηση από τράπεζα. Έχω και το email από Πλαίσιο που ήρθε στις 27/12 με αριθμό συναλλαγής και τρόπο εξόφλησης χρεωστική κάρτα. Ας μη σπαμαρούμε όμως άλλο το τοπικ. Αν έχει κάνει κάποια παραγγελία άλλος από Πλαίσιο στα 599 και έχει πληρώσει ήδη αν μπορεί ας κάνει και αυτός ένα έλεγχο και ας μου στείλει πριβέ.
thn Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, sakis han είπε Για κατι τετοιες περιπτωσεις σαν τη δικια σου το ανεβασα αυτο, αλλα απ'οτι καταλαβα ελαχιστοι ενδιαφερονται να μαθουν για το τι παιζει σχετικα με τις παστες. Ο Προβληματισμός μου ήταν ότι όταν έριχνα load στο CPU πηγαίνει σε max temp με την μια και όχι σταδιακά. Ο προβληματισμός μου λύθηκε έκανα ,repaste 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα