Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 5 (Granite Ridge/Strix Point/Turin) AM5 - Ryzen/Threadripper/Epyc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ισχύει.Ξαναβάλανε το 3.15 και έχουν και 3.16.Όταν θα πάει έκδοση 4.00+ θα ξανακάνω update, γιατί είναι αγχωτική η διαδικασία 🫣.Το μόνο που μου τη σπάει στο pc.Φαντάσου πριν είχα το 1.28 που ήρθε με το mobo

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 29/12/2024 at 12:39, stathisgtr said:

Καλημέρα-καλησπερα σε όλους . Έχεις κανείς εικόνα από το πόσες μέρες κάνει ο 9800x3d να παραδοθεί από πλαίσιο εάν έκανε κάνεις παραγγελία πρόσφατα.

Κοίτα εγώ έκανα παραγγελία την Κυριακή 22/12 και μετά ζήτησα από το chat στην σελίδα τους ενημέρωση σχετικά με το πότε κάνουν παραλαβή.
Την Δευτέρα 23/12 κατά τις 11 το πρωί με κάλεσε ένα παιδί από το αίτημα του chat και μου είπε ότι το κατάστημα θα τον έχει 3/1 και μετά θα γίνει η αποστολή, υποθέτω Σάββατο 4/1 ή Δευτέρα 6/1. Δεν μου έκοψε να ρωτήσω αν αφορά και εμένα, υπέθεσα ότι μιλάμε για μένα γιατί τους είχα δώσει κωδικό παραγγελίας και τι ακριβώς ήθελα.
Μετά, την Τρίτη 24/12 με πήρε μια κοπέλα από το τμήμα παραγγελιών για να μου πει ότι θα διεκπεραιωθεί 20 εργάσιμες μετά την παραγγελία, βάλε γιορτές, αργίες, Σ/Κ κτλ μου λέει θα τον έχω 22/1/2025. Της αναφέρω την κουβέντα που είχα με το άλλο παιδί την προηγούμενη μέρα και μου είπε ότι αυτό δεν το γνωρίζει αλλά η διαδικασία είναι για κάτι που δεν υπάρχει σε στοκ και πάει κατά παραγγελία +20 εργάσιμες, φυσικά όμως αν έρθει πιο νωρίς, θα μου δοθεί και μένα πιο νωρίς.

Τώρα τι παίζει; Δεν ξέρω. Ισχύει του πρώτου παιδιού που μου είπε 3/1 ή της κοπέλας που μου είπε 22/1;
Η πλάκα είναι ότι θα φύγω μάλλον 7/1 για Σουηδία για αρκετές μέρες οπότε αν είναι για 22/1 ή πιο μετά θα παραλάβει άλλος στο σπίτι. (Είναι πληρωμένο ήδη και με αποστολή στο σπίτι όπου θα είναι άνθρωπος να παραλάβει, γι'αυτό δεν προσφέρω την θέση μου στην σειρά(η οποία δεν ξέρω και ποια είναι)).

Επεξ/σία από comfuzio
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, comfuzio είπε

Κοίτα εγώ έκανα παραγγελία την Κυριακή 22/12 και μετά ζήτησα από το chat στην σελίδα τους ενημέρωση σχετικά με το πότε κάνουν παραλαβή.
Την Δευτέρα 23/12 κατά τις 11 το πρωί με κάλεσε ένα παιδί από το αίτημα του chat και μου είπε ότι το κατάστημα θα τον έχει 3/1 και μετά θα γίνει η αποστολή, υποθέτω Σάββατο 4/1 ή Δευτέρα 6/1. Δεν μου έκοψε να ρωτήσω αν αφορά και εμένα, υπέθεσα ότι μιλάμε για μένα γιατί τους είχα δώσει κωδικό παραγγελίας και τι ακριβώς ήθελα.
Μετά, την Τρίτη 24/12 με πήρε μια κοπέλα από το τμήμα παραγγελιών για να μου πει ότι θα διεκπεραιωθεί 20 εργάσιμες μετά την παραγγελία, βάλε γιορτές, αργίες, Σ/Κ κτλ μου λέει θα τον έχω 22/1/2025. Της αναφέρω την κουβέντα που είχα με το άλλο παιδί την προηγούμενη μέρα και μου είπε ότι αυτό δεν το γνωρίζει αλλά η διαδικασία είναι για κάτι που δεν υπάρχει σε στοκ και πάει κατά παραγγελία +20 εργάσιμες, φυσικά όμως αν έρθει πιο νωρίς, θα μου δοθεί και μένα πιο νωρίς.

Τώρα τι παίζει; Δεν ξέρω. Ισχύει του πρώτου παιδιού που μου είπε 3/1 ή της κοπέλας που μου είπε 22/1;
Η πλάκα είναι ότι θα φύγω μάλλον 7/1 για Σουηδία για αρκετές μέρες οπότε αν είναι για 22/1 ή πιο μετά θα παραλάβει άλλος στο σπίτι. (Είναι πληρωμένο ήδη και με αποστολή στο σπίτι όπου θα είναι άνθρωπος να παραλάβει, γι'αυτό δεν προσφέρω την θέση μου στην σειρά(η οποία δεν ξέρω και ποια είναι)).

Σευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφορίες. 

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα το lancool 216 τελικά και μόλις τελείωσα το στήσιμο.

Πένα το κουτί (θα ήθελα λίγο πιο χοντρή λαμαρίνα). τρομεροί χώροι για να δουλέψεις.

Μένει η κάρτα γραφικών.

• Like 2
Δημοσ.

σαν να έπεσε λίγο η τιμή της cpu και στο skroutz στα 669€, πάλι ακριβά αλλά από εκεί που το είχαν πάει 1200€ κάτι είναι και αυτό!

Δημοσ.

Τι bios είν' αυτό ωρε. Σκατα θα χρειαστώ πολύ διάβασμα.

Έφτιαξα προφίλ σε φουρφουρια και ενεργοποίησα expo. 

Αυτα με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του CPU.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, comfuzio είπε

σαν να έπεσε λίγο η τιμή της cpu και στο skroutz στα 669€, πάλι ακριβά αλλά από εκεί που το είχαν πάει 1200€ κάτι είναι και αυτό!

σήμερα π κάλεσα πλαίσιο μ είπαν 20-25 εργάσιμες. τους είπα σίγουρα; μ είπαν τόσο είναι το τυπικό δεν μπορύμε να πούμε κάτι άλλο. άρα δεν περιμένουν παραγωγή πριν τα τέλη γενάρη αρχές φλεβάρη λογικά.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μου καλή χρονιά με υγεια, χαρά, μπόλικη τρέλα, και να κάνετε πάντα πράγματα που αγαπάτε.

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.

G.Skill Releases Low Latency DDR5-6000 CL26 & CL28 Memory Kits | TechPowerUp

G.SKILL is releasing a new low CAS Latency memory kit at DDR5-6000 CL26-36-36-96 with kit capacity configuration of 32 GB (2x16GB), as well as the world's first 64 GB (2x32GB) kit capacity for this low latency specification.

G.SKILL also is releasing the world's first high-capacity, low-latency DDR5-6000 CL28-36-36-96 2x24GB/2x48GB memory kit.

will roll out to G.SKILL worldwide distribution partners starting in January 2025.

• Like 2
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Thresh είπε

G.Skill Releases Low Latency DDR5-6000 CL26 & CL28 Memory Kits | TechPowerUp

G.SKILL is releasing a new low CAS Latency memory kit at DDR5-6000 CL26-36-36-96 with kit capacity configuration of 32 GB (2x16GB), as well as the world's first 64 GB (2x32GB) kit capacity for this low latency specification.

G.SKILL also is releasing the world's first high-capacity, low-latency DDR5-6000 CL28-36-36-96 2x24GB/2x48GB memory kit.

will roll out to G.SKILL worldwide distribution partners starting in January 2025.

Μήπως σηκώνουν κανένα 6600/26 σε gear 1 αυτά τα κιτ, χωρίς εξωφρενικά ρεύματα ή σχεδόν σίγουρα τα 6600/28 (πάντα με τον περιορισμό από το λαχείο του IF).

Πραγματικό όφελος, ένα 3-5%?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Μήπως σηκώνουν κανένα 6600/26 σε gear 1 αυτά τα κιτ, χωρίς εξωφρενικά ρεύματα ή σχεδόν σίγουρα τα 6600/28 (πάντα με τον περιορισμό από το λαχείο του IF).

Πραγματικό όφελος, ένα 3-5%?

Θελει τρομερο imc ,unicorn chip που λενε για να καταφερεις στα 6600+ 1προς1 .Μεχρι στιγμης σε 9800χ3δ εγω δει μετρημενα δυο κομματια να μπορουν να το κανουν αλλα και γενικα στους 9χχχ και αυτο μετα απο τεσταρισμα αρκετων cpus απο εναν συγκεκριμενο τυπο.Τα 6600 c26-28 ζητανε κατι vdd 1.70 και τις εχουν με νερα. Α φυσικα και τα εχω δει μονο σε μητρικη asus gene x670 η οποια δεν υπαρχει ουτε για ζητω. Κατι ακουγεται οτι θα βγαλουν apex x870

Οπως και να εχει για τον imc εινια πολυ δυσκολο το 6600 

Να ενας απο αυτους που ανεφερα αυτος με godlike

Screenshot 2025-01-02 235847.png

Kαι να ενα δικο μου με το 6200 προφιλ μου με αρκετα χαλαρα ρευματα και με χαζο bios που ανεβαζει latency.Σε τριωρο τμ5 οι μνημες δεν πηγαν πανω απο 41c με φανακι φυσικα.

Screenshot 2025-01-03 000508.png

Αυτες ειναι το αυριο με τον 9950χ3D 😋

https://videocardz.com/newz/acer-unveils-predator-hera-ddr5-9466-cudimm-memory-with-real-gold-finish-reaching-10270-mt-s-oc-on-air

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...