azazil1190 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Share Δημοσ. πριν από 18 ώρες 33 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ωχ.. AMD Ryzen 7 9800X3D burns out for unlucky Redditor: socket defect or user error suspected Το κατάφερε και ένας στο ocnet που έδωσε τάση 1.4ν manual oc. Τα συγκεκριμένα τσιπ δεν είναι φτιαγμένα να δουλεύουν εκεί σε τάσεις με απλή aio η custom wc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeGR7 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες 5 ώρες πριν, azazil1190 είπε Το κατάφερε και ένας στο ocnet που έδωσε τάση 1.4ν manual oc. Τα συγκεκριμένα τσιπ δεν είναι φτιαγμένα να δουλεύουν εκεί σε τάσεις με απλή aio η custom wc. Πανω αριστερα ειναι σπασμένο το περιγραμα του Socket και προφανώς και δεν παταγε σωστα ο επεξεργαστης, καθαρα User error. Οσον αφορα εμένα, τέλειος ο 9800X3D και τωρα που το review τελειωσε παμε αγγελια παλι για ανασυνταξη δυνάμεων!!! 🤣 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. πριν από 10 ώρες Share Δημοσ. πριν από 10 ώρες 8 hours ago, Psycho_Warhead said: Ωχ.. AMD Ryzen 7 9800X3D burns out for unlucky Redditor: socket defect or user error suspected 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. πριν από 10 ώρες Share Δημοσ. πριν από 10 ώρες 8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε 2 ώρες πριν, MikeGR7 είπε Πανω αριστερα ειναι σπασμένο το περιγραμα του Socket και προφανώς και δεν παταγε σωστα ο επεξεργαστης, καθαρα User error. με σφυράκι πρέπει να τον έβαλε...ξεχείλωμα κανονικό....🤣 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες Αυτος τωρα θα παει να παρει ιντελ και θα λεει οτι η ΑΜΔ δεν ειναι αξιοπιστη εταιρεια 😂 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες 11 λεπτά πριν, BabisTs είπε με σφυράκι πρέπει να τον έβαλε...ξεχείλωμα κανονικό....🤣 Ναι είδα καλύτερα την φωτό που είπε και ο Μάικ. Δεν παίζει να πατησε ποτέ σωστά ο cpu στο σοκετ. Για αυτό και έγινε. Καλός μαλακας ο τύπος.Τρομερος θα έλεγα . 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες Σκέψου να έχει απόδειξη συναρμολόγησης από μεγάλη αλυσίδα.. 😂😂 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) Τελικά εγώ κλείνω στο παρακάτω. Με fclk 2200 k nitro 1 2 0. Tm5 20 cycles stable.Δεν το σκαλίζω άλλο. 6400 βγαζει tm5 με expo αλλά όχι με 1.35ν θέλει 1.42 οπότε με πειραγμενα timings πιστεύω μπορεί να θέλει και 1.50ν+ . Γενικά τα βλέπω δύσκολα τα 6400 Το aida είναι το πιο παλιό και μου λέει ότι δεν είναι συμβατό με τον cpu και βγάζει λάθος πληροφορίες. Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από azazil1190 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Τελικά εγώ κλείνω στο παρακάτω. Με fclk 2200 k nitro 1 2 0. Tm5 20 cycles stable.Δεν το σκαλίζω άλλο. 6400 βγαζει tm5 με expo αλλά όχι με 1.35ν θέλει 1.42 οπότε με πειραγμενα timings πιστεύω μπορεί να θέλει και 1.50ν+ . Γενικά τα βλέπω δύσκολα τα 6400 Το aida είναι το πιο παλιό και μου λέει ότι δεν είναι συμβατό με τον cpu και βγάζει λάθος πληροφορίες. Για 6200/28, έχεις χάλια lat. Είμαι στα 58.5 περίπου, μέσα στα κανονικά win πάντα, επίσης με 6200/28. Δες μήπως βρεθεί νεότερη έκδοση του AIDA, να διαβάζει σωστά, μήπως είναι από εκεί το θέμα. Τί τρέχει από πίσω, από s/w? H άλλη περίπτωση είναι να είναιθέμα της νέας τοποθέτησης της cache, και να είναι κανονική εικόνα για 98003δ. ΖΤ? Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από Πέτρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Για 6200/28, έχεις χάλια lat. Είμαι στα 58.5 περίπου, μέσα στα κανονικά win πάντα, επίσης με 6200/28. Δες μήπως βρεθεί νεότερη έκδοση του AIDA, να διαβάζει σωστά, μήπως είναι από εκεί το θέμα. Τί τρέχει από πίσω, από s/w? Όλοι οι 9800χ3δ είναι έτσι Πετραν. Παίζει να είναι θέμα του άιντα .Στον 7800 έτσι έπαιζα περίπου και εγώ ,διάβαζε καλά το αιντα Δες λίγο προηγούμενα ποστ του Μπάμπη και του Μάικ. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από azazil1190 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μόλις τώρα, azazil1190 είπε Όλοι οι 9800χ3δ είναι έτσι Πετραν. Παίζει να είναι θέμα του άιντα . Δες λίγο προηγούμενα ποστ του Μπάμπη και του Μάικ. Ναι, το συμπλήρωσα μετά. Οπότε η βελτίωση στα παιγνίδια με αυτά τα νούμερα, είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Ναι, το συμπλήρωσα μετά. Οπότε η βελτίωση στα παιγνίδια με αυτά τα νούμερα, είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή! Δεν έχω βάλει καθόλου παιχνιδια .το απόγευμα εάν έχω όρεξη θα παίξω την αγαπημένη μου μαϊμού. Όχι ότι σε 4κ θα καταλάβω κάτι με το σεταρισμα αλλά ξέρεις το ψυχολογικό.Το είμαι σεταρισμενος Μόνο ένα yc που έτρεξα στα γρήγορα που την ακούει από ραμς . Ήμουν κάπου στο 50.κατι από 61 νομίζω που είναι στοκ. Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα. Το beta bios που φοράω της asus είναι για κλοτσιες. Πρέπει να βάλω το stable και να ξανακάνω δοκιμές. Χτες ενώ είχα βάλει nitro enable και έσωσα έτσι το προφίλ. Τρέχω τμ5 και γενικά τα τεστ μου και λέω κάτσε να δοκιμάσω τα 6400 τώρα με λίγα πειραγμενα timings χαλαρά ,αφού τρώω κάτι ερορς στο τμ5 στον 4-5 κύκλο δεν θυμάμαι. Λέω γάμησε το θα φορτώσω τα 6200. Πάω να μπω στο bios κάνω λοαντ το προφίλ και παρατήρησα ότι το νίτρο ήταν auto. Το ξαναβάζω enable και ξανατρεχω τμ5 . Το βγάζει .Ε μόλις κάνεις επανεκκίνηση το pc αλλαζει το path σε auto και πρέπει να το βάζεις πάλι χειροκίνητα. Ακόμα και εάν φορτώνεις το προφίλ το σωσμενο. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από azazil1190 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες 4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα. Το beta bios που φοράω της asus είναι για κλοτσιες. Πρέπει να βάλω το stable και να ξανακάνω δοκιμές. Χτες ενώ είχα βάλει nitro enable και έσωσα έτσι το προφίλ. Τρέχω τμ5 και γενικά τα τεστ μου και λέω κάτσε να δοκιμάσω τα 6400 τώρα με λίγα πειραγμενα timings χαλαρά ,αφού τρώω κάτι ερορς στο τμ5 στον 4-5 κύκλο δεν θυμάμαι. Λέω γάμησε το θα φορτώσω τα 6200. Πάω να μπω στο bios κάνω λοαντ το προφίλ και παρατήρησα ότι το νίτρο ήταν auto. Το ξαναβάζω enable και ξανατρεχω τμ5 . Το βγάζει .Ε μόλις κάνεις επανεκκίνηση το pc αλλαζει το path σε auto και πρέπει να το βάζεις πάλι χειροκίνητα. Ακόμα και εάν φορτώνεις το προφίλ το σωσμενο. Αϊ, καλά...ένα σκασμό χρήματα για h/w και σε απαυτώνει στα πιο βασικά. Τρομάρα τους. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε Αϊ, καλά...ένα σκασμό χρήματα για h/w και σε απαυτώνει στα πιο βασικά. Τρομάρα τους. Δυστυχώς το έχει αυτό η asus με τα bios. Μέχρι να βγει σωστό bios μπορεί να περάσει και κάνα 2-3μηνο. Με την απεξ τα ίδια είχα. Με τα οφισιαλ κάθε φορά έπαιζαν και διαφορετικά οι μνήμες. Ήμουν με ανοφισιαλ τα οποια ήταν αστερια.Ε μετά από κανένα 4-5μηνο έβγαλαν σωστό αφού πάτησαν επάνω σε ένα καλό ανοφισιαλ που είχε φτιάξει ένα παλικάρι τον οποίο ακούγεται ότι τον προσέλαβε η άσους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες 13 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Όλοι οι 9800χ3δ είναι έτσι Πετραν. Παίζει να είναι θέμα του άιντα .Στον 7800 έτσι έπαιζα περίπου και εγώ ,διάβαζε καλά το αιντα Δες λίγο προηγούμενα ποστ του Μπάμπη και του Μάικ. Latency μετράει και το clam, μετράει και το occt. Εκεί οι αποκλείσεις είναι πολύ μικρότερες, αλλά υπάρχουν. Τώρα για το AIDA ή είναι bug ή τα KB που μετράει έχουν όντως κάποιο penalty στους 9000. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα