Πέτρος Δημοσ. χθες στις 04:57 μμ Share Δημοσ. χθες στις 04:57 μμ Χρησιμοποιείστε RyzenMaster, μήπως διαβάζει σωστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. χθες στις 06:21 μμ Share Δημοσ. χθες στις 06:21 μμ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. πριν από 23 ώρες Share Δημοσ. πριν από 23 ώρες 7 ώρες πριν, xartemporas είπε Για αρχή... Βάλτε ρε ντουγάνια μια έρμη επένδυση στον μεταλλικό σωλήνα που μεταφέρει το άζωτο στο "θερμός". Ήμαρτον, δηλαδή! Όσο προχωράει, βέβαια... Επίσης...ο ψηλός καλά καλά δεν χωράει από την πόρτα, αλλά... Spoiler 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. πριν από 23 ώρες Share Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) Γουάου Στο Digital Foundry φαίνεται ο 9800Χ3D να έχει την ίδια μεγαλύτερη διαφορά απόδοσης από τον 7800X3D από όσο έχει ο 7800Χ3D από τον 5800Χ3D. Κανονικό generation leap. Τι έγινε ρε παιδιά; Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από kkatzos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. πριν από 23 ώρες Share Δημοσ. πριν από 23 ώρες 47 minutes ago, duffyduck said: Nα τα βαζεις αυτα σε spoiler , ο pirmen δεν τα αντεχει κατι τετοια ρε συ πως τα πετας ετσι ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. πριν από 23 ώρες Share Δημοσ. πριν από 23 ώρες 49 λεπτά πριν, duffyduck είπε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. πριν από 20 ώρες Share Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, kkatzos είπε Γουάου Στο Digital Foundry φαίνεται ο 9800Χ3D να έχει την ίδια μεγαλύτερη διαφορά απόδοσης από τον 7800X3D από όσο έχει ο 7800Χ3D από τον 5800Χ3D. Κανονικό generation leap. Τι έγινε ρε παιδιά; Ο 5800x3d με τις ddr4 μνήμες έγινε ξαφνικά 14900K.... Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από Fulgore 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. πριν από 20 ώρες Share Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ο 5800x3d με τις ddr4 μνήμες έγινε ξαφνικά 14900K.... Δεν μου κάνει εντύπωση γιατί έχει καταντήσει κανάλι κυρίως για κονσόλες το συγκεκριμένο και δεν ασχολείται κανεις μαζί του σε PC μεριά. Δε νομίζω να ισχύει αυτό που λες. Τουναντίον, έχει ανέβει η δημοτικοτητα τους στους PC gamers και τώρα κάνουν και τακτικά CPU reviews. Προσωπικα μου φαινονται οι λιγοτερο φιδεμπορες. Τυχαίνει να δοκιμάζουν τα ίδια παιχνίδια με το Gamers Nexus. Τα περισσότερα παιχνιδια πρόσφατα και ζόρικα σε CPU. Και βγάζουν παρόμοια αποτελέσματα. Οπότε ή μιλάμε για συνομωσια ή όντως είναι οι λιγότερο αμπαλοι/ψεύτες. Οι υπόλοιποι "μεγαλοι" reviewers είναι το πρόβλημα και οχι αυτοί. Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από kkatzos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Share Δημοσ. πριν από 20 ώρες 26 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ο 5800x3d με τις ddr4 μνήμες έγινε ξαφνικά 14900K.... Σωστή παρατήρηση. Ειδικά στο CP77 έχουν τεστάρει kkatzos και Herald και τα δικά τους απείχαν αρκετά από όσα δέιχνει το DF. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konik Δημοσ. πριν από 20 ώρες Share Δημοσ. πριν από 20 ώρες Όσοι έχετε 9000 σειρά έχει βάλει κανείς μνήμες expo 6400c32 παίζουν απροβληματιστα?μιλάω καθαρά για expo και όχι oc.Επισης θα δίνατε +30€ από 6000c30? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. πριν από 20 ώρες Share Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, kkatzos είπε Δε νομίζω να ισχύει αυτό που λες. Τουναντίον, έχει ανέβει η δημοτικοτητα τους στους PC gamers και τώρα κάνουν και τακτικά CPU reviews. Ανοιξε το κανάλι τους στο youtube και δες ο ίδιος αν το περιεχόμενο που ανεβάζουν αφορά περισσότερο κονσόλες ή PC. Κατα τα άλλα το video τους το είδες? Που είναι τα 1% low? Που είναι η απόδοση σε υψηλότερες αναλύσεις που ενδιαφέρουν τους περισσότερους(και ας ειναι πιο GPU bound)?Που είναι η κατανάλωση και οι θερμοκρασίες να ξέρει ο υποψήφιος αγοραστής τι ψύξη θα χρειαστεί??? Που είναι οι Esports τίτλοι για 1080p 240-360hz monitors?? Ολοι τα ίδια χάλια είναι, και εννοείται ότι ανεξαρτήτως review, ο 9800X3d είναι αυτή την στιγμή ότι καλύτερο σε Gaming CPU ανεξαρτήτως κόστους. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. πριν από 19 ώρες Share Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, azazil1190 είπε Όλοι οι 9800 από όσο βλέπω είναι καραμπίντ ,γενικά είναι πολύ κοντά μεταξύ τους. Πέρα από 2-3 παραδείγματα οι οποίοι όμως πάνε πολύ καλά σε imc. Όσο για τα 6600 είναι πολύ δύσκολα .θέλει τρομερό κομμάτι για να είναι σταθερά και φυσικά υψηλά ρεύματα που για αέρα είναι απαγορευτικό . Όσο για τα 6400 που λες θα τα προτιμούσα περισσότερο από τα 8κ . Αν παίξεις 6400 σφικτά θα έχεις καλύτερο latency Μπορεις να βαλεις τα A απο τον ιντελ ξανα λεω Τα δικα μου παιζουν 6400 28-35-34-34-30 με trfc 368 (115ns) με 1.47v. Βαζεις και τα m στον intel που θα ειναι μια χαρα για τον μικρο και εγινες. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Share Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Μπορεις να βαλεις τα A απο τον ιντελ ξανα λεω Τα δικα μου παιζουν 6400 28-35-34-34-30 με trfc 115ns (368) με 1.47v. Βαζεις και τα m στον intel που θα ειναι μια χαρα για τον μικρο και εγινες. Όχι ρε δεν το κάνω.😋 Θα πάρω αλλα(8αρια) να μου φύγει η μαλακία και ας μη παίξουν.Σιγουρα θα παίξουν καλύτερα απ αυτά που έχω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. πριν από 19 ώρες Share Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Όχι ρε δεν το κάνω.😋 Θα πάρω αλλα(8αρια) να μου φύγει η μαλακία και ας μη παίξουν.Σιγουρα θα παίξουν καλύτερα απ αυτά που έχω. Δες πρωτα αν το cpu σηκωνει 6400 με 1:1 και μετα παρε ,γτ αν δεν σηκωνει με το κιτ που χεις δεν υπαρχει λογος να πας σε αλλο Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 19 ώρες Share Δημοσ. πριν από 19 ώρες Ωχ.. AMD Ryzen 7 9800X3D burns out for unlucky Redditor: socket defect or user error suspected 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα