music_lover Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Ο 7600x3d είναι νομίζω αποκλειστικότητα του mindfactory.de στην Ευρώπη και πωλείται μόνο στην Γερμανία, αν κάνω λάθος διορθώστε με. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου από music_lover 1
MikeGR7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Απολυτο facepalm, έδωσα πονο να τον εχω σημερα και τελικα μου βγηκε μικρο το block για τις μνημες και εφαγα χυλοπιτα!! 17 3
duffyduck Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 9 hours ago, music_lover said: Ο 7600x3d είναι νομίζω αποκλειστικότητα του mindfactory.de στην Ευρώπη και πωλείται μόνο στην Γερμανία, αν κάνω λάθος διορθώστε με. ναι όπως ο 5600X3D στην Αμερική μονο στα Micro Center. Νομίζω ότι και ο 7600X3D στην Αμερική θα είναι διαθέσιμος από Micro Center https://www.microcenter.com/product/684484/amd-ryzen-5-7600x3d-raphael-am5-41ghz-6-core-boxed-processor-heatsink-not-included https://www.mindfactory.de/product_info.php/AMD-Ryzen-5-7600X3D-6x-4-10GHz-So-AM5-WOF_1574788.html Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου από duffyduck 1
Steliosviper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Να ρωτήσω κάτι. Εχω αυτό το block AM4. Για να πάω σε AM5 πρέπει να το αλλάξω ή με τις βίδες που δίνει έξτρα η εταιρία είμαι οκ;
azazil1190 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, Steliosviper είπε Να ρωτήσω κάτι. Εχω αυτό το block AM4. Για να πάω σε AM5 πρέπει να το αλλάξω ή με τις βίδες που δίνει έξτρα η εταιρία είμαι οκ; Λογικά είναι οκ . Ότι μπλοκ παίζει στις αμ4 παίζει και στις αμ5 2
mandragoraSCR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, MikeGR7 είπε τελικα μου βγηκε μικρο το block για τις μνημες Δηλαδή??? σορρι αλλά σε έχασα πες εντυπώσεις για block του derbauer μολις το βαλεις 3 ώρες πριν, Steliosviper είπε Να ρωτήσω κάτι. Εχω αυτό το block AM4. Για να πάω σε AM5 πρέπει να το αλλάξω ή με τις βίδες που δίνει έξτρα η εταιρία είμαι οκ; ναι χρειαζεσαι αυτο αλλα θα σου προτεινα αυτο το οποιο το εχω παρει και γω, εχει μεγαλη διφορα στις θερμοκρασιες. Και αυτο γιατι εχουν κανει την βλαεια να βαλου το ccd τερμα κατω και το io die στη μεση Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου από mandragoraSCR 2
MikeGR7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 8 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε Δηλαδή??? σορρι αλλά σε έχασα πες εντυπώσεις για block του derbauer μολις το βαλεις ναι χρειαζεσαι αυτο αλλα θα σου προτεινα αυτο το οποιο το εχω παρει και γω, εχει μεγαλη διφορα στις θερμοκρασιες. Και αυτο γιατι εχουν κανει την βλαεια να βαλου το ccd τερμα κατω και το io die στη μεση Εχω βαλει υδροψυξη και στις μνημες και το waterblock τους μου βγηκε μικρο σε μεγεθος και τρεχω να το αλλαξω τωρα. Το block του Derbauer ειναι πολυ ωραιο μεχρι στιγμης, το delid λιγο πακετο χωρις το ειδικο εργαλειο αλλα το καταφερα. 10
konik Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Γιατί ο 9800x3d δεν είναι διαθέσιμος στο Σκρουτζ???επίσης πότε αναμένεται να τον δούμε κοντά στα 480€? 2
MikeGR7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 34 λεπτά πριν, konik είπε Γιατί ο 9800x3d δεν είναι διαθέσιμος στο Σκρουτζ???επίσης πότε αναμένεται να τον δούμε κοντά στα 480€? Στα 480 ποτέ λογικά αλλα προς Ιούνιο ισως γινει καποιο drop προς 529, το Σκρουτζ ειναι για τα πέρα αμπέλια. 2
MikeGR7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Problem solved. Ok το EK δεν εχει RGB αλλα ειναι αρκετα ποιοτικοτερο απο κοντα οποτε χαλαλι την αλλαγη! 11
mandragoraSCR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 4 ώρες πριν, MikeGR7 είπε Εχω βαλει υδροψυξη και στις μνημες και το waterblock τους μου βγηκε μικρο σε μεγεθος και τρεχω να το αλλαξω τωρα. A μαλιστα!! Εχω πολλα χρονια να δω νερατες ραμ ΧΔ 4 ώρες πριν, MikeGR7 είπε το delid λιγο πακετο χωρις το ειδικο εργαλειο αλλα το καταφερα. Να φανταστω κλοστη για τις κολλες γυρω γυρω και hot gun για το τσιπακι?? πειθαινω για τετοια buld, μολις το ολοκληρωσεις δειξε μας χΔ 1
azazil1190 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, MikeGR7 είπε Problem solved. Ok το EK δεν εχει RGB αλλα ειναι αρκετα ποιοτικοτερο απο κοντα οποτε χαλαλι την αλλαγη! Ψιττ Μάικ δεν είμαστε το ocnet εδω έτσι???😆 Μεγιες φίλε για όλα τα εργαλεία! 1 1
ilos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Οι 9800x3d soldered δεν είναι όπως όλοι οι AMD? Χαρά στην υπομονή (και τα @@ σου 🤣) για το delid χωρίς το tool. Εδώ με το tool και καμιά φορά γίνονται φάβες και φεύγει κανένα SMD. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα