Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 5 (Granite Ridge/Strix Point/Turin) AM5 - Ryzen/Threadripper/Epyc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο 7600x3d είναι νομίζω αποκλειστικότητα του mindfactory.de στην Ευρώπη και πωλείται μόνο στην Γερμανία, αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 1
Δημοσ.

Απολυτο facepalm, έδωσα πονο να τον εχω σημερα και τελικα μου βγηκε μικρο το block για τις μνημες και εφαγα χυλοπιτα!!

IMG_20241108_193002-min.jpg

• Like 17
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, music_lover said:

Ο 7600x3d είναι νομίζω αποκλειστικότητα του mindfactory.de στην Ευρώπη και πωλείται μόνο στην Γερμανία, αν κάνω λάθος διορθώστε με.

ναι όπως ο 5600X3D στην Αμερική μονο στα Micro Center. Νομίζω ότι και ο 7600X3D στην Αμερική θα είναι διαθέσιμος από  Micro Center

https://www.microcenter.com/product/684484/amd-ryzen-5-7600x3d-raphael-am5-41ghz-6-core-boxed-processor-heatsink-not-included

https://www.mindfactory.de/product_info.php/AMD-Ryzen-5-7600X3D-6x-4-10GHz-So-AM5-WOF_1574788.html

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι. Εχω αυτό το block AM4. Για να πάω σε AM5 πρέπει να το αλλάξω ή με τις βίδες που δίνει έξτρα η εταιρία είμαι οκ;

IMG_9682.jpeg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Steliosviper είπε

Να ρωτήσω κάτι. Εχω αυτό το block AM4. Για να πάω σε AM5 πρέπει να το αλλάξω ή με τις βίδες που δίνει έξτρα η εταιρία είμαι οκ;

IMG_9682.jpeg

Λογικά είναι οκ . Ότι μπλοκ παίζει στις αμ4 παίζει και στις αμ5

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, MikeGR7 είπε

τελικα μου βγηκε μικρο το block για τις μνημες

Δηλαδή??? σορρι αλλά σε έχασα 

πες εντυπώσεις για block του derbauer μολις το βαλεις

3 ώρες πριν, Steliosviper είπε

IMG_9682.jpeg

ναι χρειαζεσαι αυτο
αλλα θα σου προτεινα αυτο το οποιο το εχω παρει και γω, εχει μεγαλη διφορα στις θερμοκρασιες. Και αυτο γιατι εχουν κανει την βλαεια να βαλου το ccd τερμα κατω και το io die στη μεση

Επεξ/σία από mandragoraSCR
  • Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε

Δηλαδή??? σορρι αλλά σε έχασα 

πες εντυπώσεις για block του derbauer μολις το βαλεις

ναι χρειαζεσαι αυτο
αλλα θα σου προτεινα αυτο το οποιο το εχω παρει και γω, εχει μεγαλη διφορα στις θερμοκρασιες. Και αυτο γιατι εχουν κανει την βλαεια να βαλου το ccd τερμα κατω και το io die στη μεση

Εχω βαλει υδροψυξη και στις μνημες και το waterblock τους μου βγηκε μικρο σε μεγεθος και τρεχω να το αλλαξω τωρα.

Το block του Derbauer ειναι πολυ ωραιο μεχρι στιγμης, το delid λιγο πακετο χωρις το ειδικο εργαλειο αλλα το καταφερα.

IMG_20241108_214857-min.jpg

IMG_20241108_221803-min.jpg

• Like 10
Δημοσ.

Γιατί ο 9800x3d δεν είναι διαθέσιμος στο Σκρουτζ???επίσης πότε αναμένεται να τον δούμε κοντά στα 480€?

• Haha 2
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, konik είπε

Γιατί ο 9800x3d δεν είναι διαθέσιμος στο Σκρουτζ???επίσης πότε αναμένεται να τον δούμε κοντά στα 480€?

Στα 480 ποτέ λογικά αλλα προς Ιούνιο ισως γινει καποιο drop προς 529, το Σκρουτζ ειναι για τα πέρα αμπέλια.

• Like 2
Δημοσ.

Problem solved.

Ok το EK δεν εχει RGB αλλα ειναι αρκετα ποιοτικοτερο απο κοντα οποτε χαλαλι την αλλαγη!

IMG_20241109_003539-min-min.jpg

IMG_20241109_181625-min.jpg

IMG_20241109_181640-min.jpg

• Like 11
Δημοσ.
4 ώρες πριν, MikeGR7 είπε

Εχω βαλει υδροψυξη και στις μνημες και το waterblock τους μου βγηκε μικρο σε μεγεθος και τρεχω να το αλλαξω τωρα.

A μαλιστα!! Εχω πολλα χρονια να δω νερατες ραμ ΧΔ

4 ώρες πριν, MikeGR7 είπε

το delid λιγο πακετο χωρις το ειδικο εργαλειο αλλα το καταφερα.

Να φανταστω κλοστη  για τις κολλες γυρω γυρω και hot gun για το τσιπακι??

πειθαινω για τετοια buld, μολις το ολοκληρωσεις δειξε μας χΔ

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MikeGR7 είπε

Problem solved.

Ok το EK δεν εχει RGB αλλα ειναι αρκετα ποιοτικοτερο απο κοντα οποτε χαλαλι την αλλαγη!

IMG_20241109_003539-min-min.jpg

IMG_20241109_181625-min.jpg

IMG_20241109_181640-min.jpg

Ψιττ Μάικ δεν είμαστε το ocnet εδω έτσι???😆 Μεγιες φίλε για όλα τα εργαλεία!

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Οι 9800x3d soldered δεν είναι όπως όλοι οι AMD? Χαρά στην υπομονή (και τα @@ σου 🤣) για το delid χωρίς το tool. Εδώ με το tool και καμιά φορά γίνονται φάβες και φεύγει κανένα SMD.

• Like 2
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...