azazil1190 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Έτσι σκληρός κ@ριολης!🖕 😆 Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από azazil1190 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. πριν από 7 ώρες Share Δημοσ. πριν από 7 ώρες 7600Χ3D καθαρό τρολαρισμα στην Intel, έτσι απλά για να τους ρίξουν πιο κάτω στο gaming scoreboard για την πλάκα τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. πριν από 3 ώρες Share Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Ο 7600x3d είναι νομίζω αποκλειστικότητα του mindfactory.de στην Ευρώπη και πωλείται μόνο στην Γερμανία, αν κάνω λάθος διορθώστε με. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από music_lover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeGR7 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα Απολυτο facepalm, έδωσα πονο να τον εχω σημερα και τελικα μου βγηκε μικρο το block για τις μνημες και εφαγα χυλοπιτα!! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα