Cubicolor Δημοσ. χθες στις 12:08 πμ Δημοσ. χθες στις 12:08 πμ 1 minute ago, d4ydr33m3r said: Με λίγα λόγια όχι.. το sweet spot είναι 6000cl30 οτιδήποτε πιο σφικτό σε cas latency έχει minimal έως ανύπαρκτα gains και εγω αυτο βλεπω μηδαμινη διαφορα στο gaming..
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 11 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 11 ώρες 4 minutes ago, stratdevel1 said: Τον 9950Χ3D πότε θα τον δούμε Ελλάδα; Σήμερα λογικά... 1
ICE-T Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 2 ώρες πριν, Thresh είπε Σήμερα λογικά... Βλέπω κάνα 800+ να πουλιέται στο Πλαίσιο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 9 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 9 ώρες 3 minutes ago, ICE-T said: Βλέπω κάνα 800+ να πουλιέται στο Πλαίσιο. 899 θα τον έχει. Περίπου 800 είναι νομιζω το MSRP + 24% ΦΠΑ. 1
mandragoraSCR Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 3 λεπτά πριν, ICE-T είπε Βλέπω κάνα 800+ να πουλιέται στο Πλαίσιο. 799E εχει ο 7950X3D. Οποτε βαλε 1000Ε για τον 9950Χ3D να εισαι μεσα 1
ICE-T Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 λεπτό πριν, Thresh είπε 899. αυτό το τρικ με 899 για να μην φαίνεται 900 ,δεν ξέρω ποιος πονηρός στο Πλαίσιο το σκέφτηκε, πάντως έχει μεγάλη επιτυχία.
mandragoraSCR Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 λεπτό πριν, ICE-T είπε αυτό το τρικ με 899 για να μην φαίνεται 900 ,δεν ξέρω ποιος πονηρός στο Πλαίσιο το σκέφτηκε, πάντως έχει μεγάλη επιτυχία. ειναι γενικο μαρκετινγκ τρικ, και εννοειται το Π το σπαμαρει αβερτα 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 9 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 9 ώρες 2 minutes ago, ICE-T said: αυτό το τρικ με 899 για να μην φαίνεται 900 ,δεν ξέρω ποιος πονηρός στο Πλαίσιο το σκέφτηκε, πάντως έχει μεγάλη επιτυχία. Μην ξεχνας οτι κι οι τιμες της AMD/Nvidia/Intel/κτλπ ειναι x99$. 😛 1
ICE-T Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε 799E εχει ο 7950X3D. Οποτε βαλε 1000Ε για τον 9950Χ3D να εισαι μεσα τώρα έχω πάρει 9800Χ3D σε τέτοια τιμή προτιμώ να πάρω στα 800 9070ΧΤ παρά να δώσω 900+ για επεξεργαστή που δεν θα τον αξιοποιήσω, αυτή είναι προσωπική άποψη βέβαια. Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από ICE-T 2
Hacker?pcs Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 21 hours ago, noFEARgr said: Δεν εχει χαμηλωτερη αποδοση Άλλο ένα μεγάλο win για την AMD, καθαρά και χωρίς αστερίσκους στην κορυφή
Grisos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Τελικά, επειδή δεν το έχω παρακολουθήσει πολύ το launch, θέλει πάλι συνταγή μαγειρικής για να παίξει σωστά ή παίζει out of the box;
xartemporas Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 19 minutes ago, Grisos said: Τελικά, επειδή δεν το έχω παρακολουθήσει πολύ το launch, θέλει πάλι συνταγή μαγειρικής για να παίξει σωστά ή παίζει out of the box; https://www.computerbase.de/artikel/prozessoren/amd-ryzen-9-9950x3d-test.91531/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα