Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 5 (Granite Ridge/Strix Point/Turin) AM5 - Ryzen/Threadripper/Epyc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Check PL/limit όταν τρέχετε το εκάστοτε φορτίο ρε σεις. Τί ακριβώς ψάχνουμε?

Τα boost clocks που μεταβάλλονται ανάλογα το φορτίο,αν κατάλαβα καλά😁

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/3/2025 στις 3:49 ΠΜ, seithan είπε

Με PRime - small δοκιμάζω σταθερότητα και ναι , ρίχνει 4.8, μπορεί και παρακάτω, αναλόγως πόσο επιθετικό είναι το Curve-O. Μου κάνει εντύπωση που δεν μπορείς να ορίσεις τα 90-95c, τουλάχιστον με εμφανή τρόπο. Η μόμπο που διάλεξα είναι η Aorus pro x870e, για να μπορεί να κλοκάρετε καλύτερα αλλά θέλει πολύ ψάξιμο. Αναπολώ το παλιό, καλό και απλό voltage/multiplier, trial & error. Τώρα πια θέλει πτυχίο για OC.

Δε θέλει πτυχιο.

Άνοιξε το HWinfo64 και δες τι σε κόβει.

image.png.1b7090366cfdba329bdd18074740748e.png

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ultraex2003 είπε

από εδώ δεν ήξερε να τον πάρει? Υποτίθεται συνεργάζεται με το mssystems και παίρνει κάρτες για review, εγώ θα του εκοβα τίς τσάμπα διαθεσιμότητες για παρουσιάσεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ICE-T είπε

από εδώ δεν ήξερε να τον πάρει? Υποτίθεται συνεργάζεται με το mssystems και παίρνει κάρτες για review, εγώ θα του εκοβα τίς τσάμπα διαθεσιμότητες για παρουσιάσεις.

Την 5090 την αγορασε απο το Msystems, δεν του την δωσανε ετσι.

Οπως και να εχει εγω αυτον τον ανθρωπο δεν μπορω να τον παρω σοβαρα, βλεπω βιντεο του μονο για να γελασω

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε

Την 5090 την αγορασε απο το Msystems, δεν του την δωσανε ετσι.

Οπως και να εχει εγω αυτον τον ανθρωπο δεν μπορω να τον παρω σοβαρα, βλεπω βιντεο του μονο για να γελασω

μια κάρτα αγόρασε, τίς άλλες τίς έχει πάρει για review, μετά φωνάζει ότι δεν τού δίνουν hardware για review λες και κάνει κάτι αυτός για τα καταστήματα, ούτε ένα link δεν βάζει στα βίντεο του.μου θυμίζει τον  Ραπτόπουλο στην μαρμιτα όταν σχολιάζει τα αποτελέσματα των παιχνιδιών.

Επεξ/σία από ICE-T
  • Haha 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ICE-T είπε

μια κάρτα αγόρασε, τίς άλλες τίς έχει πάρει για review, μετά φωνάζει ότι δεν τού δίνουν hardware για review λες και κάνει κάτι αυτός για τα καταστήματα, ούτε ένα link δεν βάζει στα βίντεο του.μου θυμίζει τον  Ραπτόπουλο στην μαρμιτα όταν σχολιάζει τα αποτελέσματα των παιχνιδιών.

Ειχε πει οτι την 5080 και 5070ΤΙ τις ειχε βρει μεσω ενος κονε στο εξωτερικο.

γελασα πολυ με τον Ραπτόπουλο 😂

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
17 hours ago, d4ydr33m3r said:

Αντε να βγουν τα reviews

Βγήκαν...έχουν αλλάξει νωρίτερα στην Αμερική, από Ευρώπη, τα daylight saving times και το 16:00 που συνήθως βγαίνουν τα reviews είναι 15:00 μέχρι τις 30 Μαρτίου. 😛

AMD Ryzen 9 9950X3D Review - Great for Gaming and Productivity | TechPowerUp

power-games.png

3.jpg

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
42 minutes ago, Thresh said:

Βγήκαν...έχουν αλλάξει νωρίτερα στην Αμερική, από Ευρώπη, τα daylight saving times και το 16:00 που συνήθως βγαίνουν τα reviews είναι 15:00 μέχρι τις 30 Μαρτίου. 😛

To θέμα ήταν να μπουτάρουν τις μητρικές. Αφού βρήκαν τις σωστές μνήμες και μπούταραν,  αν προλάβουν να μπουν και στα windows εγκαίρως, θα έχουμε τα αποτελέσματα νωρίτερα... :)

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, Eloy said:

To θέμα ήταν να μπουτάρουν τις μητρικές. Αφού βρήκαν τις σωστές μνήμες και μπούταραν,  αν προλάβουν να μπουν και στα windows εγκαίρως, θα έχουμε τα αποτελέσματα νωρίτερα... :)

Μην ξεχνάς πόσο χρόνο έχασαν από το ξαράχνιασμα των Core Ultra...

• Haha 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...