comfuzio Δημοσ. χθες στις 01:04 μμ Δημοσ. χθες στις 01:04 μμ Με κάλεσε το πλαίσιο και παραλαμβάνω αύριο σπίτι. Οπότε δείτε αν έχει διαθέσιμα, η κοπέλα είπε 193 τεμάχια πήραν
CMOS_Z Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 2 ώρες πριν, comfuzio είπε Με κάλεσε το πλαίσιο και παραλαμβάνω αύριο σπίτι. Οπότε δείτε αν έχει διαθέσιμα, η κοπέλα είπε 193 τεμάχια πήραν Εδώ από 20/12 παραγγελία τίποτα.
comfuzio Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 37 minutes ago, CMOS_Z said: Εδώ από 20/12 παραγγελία τίποτα. 22/12 εμένα, δεν τους κάνεις ένα τηλ για καλό και για κακό; επίσης εγώ τον έχω πληρώσει ήδη με κάρτα μην παίζει αυτό ρόλο
CMOS_Z Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 21 λεπτά πριν, comfuzio είπε 22/12 εμένα, δεν τους κάνεις ένα τηλ για καλό και για κακό; επίσης εγώ τον έχω πληρώσει ήδη με κάρτα μην παίζει αυτό ρόλο Ναι και εμένα πληρωμένος είναι, τώρα πήρα και μου είπαν τέλος μήνα ίσως.
comfuzio Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 53 minutes ago, CMOS_Z said: Ναι και εμένα πληρωμένος είναι, τώρα πήρα και μου είπαν τέλος μήνα ίσως. Τρελό τι να πω; πήρα 2-3 τηλ να ρωτήσω για το πότε παραλαμβανουν και το έγραψα και εδώ, δεν θα ήθελα να έχω φάει θέση αλλού που είναι από πιο πριν
thn Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Έχουνε παραγγελίες και 2 μήνες πριν δυστυχώς. Το άλλο μαγαζί τους έδινε μόνο αν εφτιαχνες σύστημα από την αρχή σε αυτούς με όλα μέσα. Ότι να ναι να πούμε. Ντροπή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 14 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 14 ώρες AMD says Intel's 'horrible product' is causing Ryzen 9 9800X3D shortages | Tom's Hardware Κλάμα, τα μισά να μου λέγαν! 3 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Κάνεις δεν θα μπορούσε να προβλέψει τέτοιο ξεπεσμό στην Intel..
Πέτρος Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Κάνεις δεν θα μπορούσε να προβλέψει τέτοιο ξεπεσμό στην Intel.. Όταν ο Keller έφυγε τρέχοντας από εκεί μέσα, ενώ είχε συμβόλαιο (είτε έφυγε ο ίδιος είτε τον έφυγαν, δεν αλλάζει το νόημα), ήταν σαφές ότι κάτι πήγαινε ήδη πολύ άσχημα. Οι κύκλοι ανάπτυξης αρχιτεκτονικών κλπ δεν είναι 2-3 χρόνια, χρειάζεται καιρός να φτάσουν σε ωρίμανση και να βγουν τα αντίστοιχα προϊόντα. Δεν πειράζει...όπως και η boeing, προτίμησαν τις στελεχάρες και τη λογική "Ότι φάμε, ότι πιούμε", ξεχνώντας το πώς τελειώνει το "ρητό". Τώρα, απλά, θα το θυμηθούν, θέλουν δεν θέλουν. Το ζήτημα είναι ότι αρπάζουμε κι εμείς, που έχουμε το μικρότερο μερίδιο ευθύνης.
LouCi4er Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 10 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Κάνεις δεν θα μπορούσε να προβλέψει τέτοιο ξεπεσμό στην Intel.. Κανενας δεν μπορουσε να το διανοηθει,ουτε για αστειο.Θυμαμαι τι ελεγαν το 2011 οταν η AMD ειχε βγαλει τους Bulldozer με την Intel να εχει το φοβερο προιον που λεγοταν Sandy Bridge.Κοιτα να δεις που μια 10ετια μετα η Intel επιασε οχι πατο αλλα αποπατο.Βλεπω να λενε τα ιδια για τις καρτες της AMD οπως επισης βλεπω τον γκριζομαλλη ceo να αρχιζει να ακολουθει σχεδον παρομοιες πρακτικες,τιμολογηση στον Θεο και πραγματικες βελτιωσεις του κ@λου.Ερχεται και αυτουνου η ωρα. Οχι οτι η AMD ειναι καμια Αγια,εχει κανει και αυτη πολλες βλακειες.Λιγο πριν την παρουσιαση των 9070-ΧΤ πηγε και σταματησε την 7900GRE για να μην φανει ιδιο προιον.Ελεος δλδ.Τεσπα,κανενας δεν μας αγαπαει αλλα η πρακτικες της Intel και αυτα που βλεπω τα τελευταια χρονια απο την nvidia(ακομα θυμαμαι το φιασκο της μνημης της 970) δεν παλευονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα