azazil1190 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε τοσο δυσκολο ειναι να την βγαλεις απο το ενα και να την βαλεις στο αλλο? Ρε δεν μαμιεσαι με τα βάλε βγάλε από το ένα στο άλλο. Δεν μπορώ να κάνω μετακομίσεις τα βαριέμαι 6
akisk Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Έτοιμο το σύστημα. H Asrock B650 HDV M.2 -σύμφωνα με τη Noctua- δεν είναι συμβατή με την NH-D15 επειδή και καλά καλύπτει το πρώτο pci express slot. Σε εμένα μπήκε κανονικά η κάρτα γραφικών. Ευτυχώς γιατί δεν είχα όρεξη να αλλάζω ψύκτρα. Μπούταρε με τη μία με το 6400 xmp profile. Κάποια στιγμή θα αρχίσω το σκάλισμα να δούμε τι ψάρια πιάνει το 1dpc. Περίμενα το bios να είναι κουτσουρεμένο, αλλά έχει τα πάντα. Ακόμα και curve shaper. Άρα αυτά τα o/c-tuning settings μάλλον έρχονται κουτί από την AMD. Spoiler cpu cooler - gpu clearance cpu cooler-ram clearance 18
mandragoraSCR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 8 ώρες πριν, akisk είπε H Asrock B650 HDV M.2 εδω που τα λεμε ηθελε ενα τσικ καλυτερη μητρικη. οχι οτι θα εχεις προβλημα με αυτην αλλα θα ησουν πιο λασκα απο ολες τις αποψεις 1
azazil1190 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Small update .Έκανα μια δοκιμή χτες εάν μπουταρει στα 2233 fclk . Ναι είναι κομπλέ !!! Αλλά δεν ξέρω εάν είναι σταθερό ..σήμερα θα δοκιμάσω. Από την άλλη δεν ξέρω κατά πόσο θα αξίζει και εάν κάνει καμία διαφορά με τα 2200 2
mandragoraSCR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, BabisTs είπε πουλάει καλά η asrock στο am5 βλέπω. γενικα εχει καλες και αξιόπιστες μητρικές και σε νορμαλ τιμες 3
akisk Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2 hours ago, mandragoraSCR said: εδω που τα λεμε ηθελε ενα τσικ καλυτερη μητρικη. οχι οτι θα εχεις προβλημα με αυτην αλλα θα ησουν πιο λασκα απο ολες τις αποψεις Και εγώ ζαχαρωνα τις Asus strix, αλλά ρε συ άλλο τα 90 ευρώ που είχε η Assροκ και άλλο τα 490 που βρίσκω εδώ την x870E-E. Η διαφορά από μόνη της κάλυψε την αγορά CPU. Από άποψη overclockability των μνημών είναι καλύτερη από την πλειοψηφία των μητρικων με 4 ram slots, εκτός καμιας crosshair που έχει εκείνη την πατέντα. Από vrms έτσι και αλλιώς όλες είναι overkill, δεν έχει θέμα. Το μόνο που μου λείπει είναι κανένα eclk, αλλά και αυτό τώρα άχρηστο είναι, αφού οι νέοι 3d είναι ξεκλειδωτοι. 1
BabisTs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, mandragoraSCR είπε γενικα εχει καλες και αξιόπιστες μητρικές και σε νορμαλ τιμες Το γνωρίζω. Δύο rigs έχω... Και τα δύο στο am5 που τα έχω στήσει πάνω σε asrock. Απλά βλέπω αρκετή προτίμηση του κοσμου πια προς την συγκεκριμένη εταιρεία. 1
mandragoraSCR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, akisk είπε Και εγώ ζαχαρωνα τις Asus strix, αλλά ρε συ άλλο τα 90 ευρώ που είχε η Assροκ και άλλο τα 490 που βρίσκω εδώ την x870E-E. Η διαφορά από μόνη της κάλυψε την αγορά CPU. εννοειται δεν αξιζει να πας στο αλλο ακρο με ενα 250αρι επαιρνες μια καλη asrock b650e κουβεντα να γινεται δλδ τωρα γιατι οπως ειπαμε μια χαρα κανεις δουλιτσα και με αυτην που πηρες 16 λεπτά πριν, BabisTs είπε Το γνωρίζω. Δύο rigs έχω... Και τα δύο στο am5 που τα έχω στήσει πάνω σε asrock. Απλά βλέπω αρκετή προτίμηση του κοσμου πια προς την συγκεκριμένη εταιρεία. Την προτιμουν γιατι πολυς κοσμος (και γω μαζι παρολο που ημουν ασουσακιας) ξενερωσε με τις μλκιες της asus (η gigabyte για μενα δεν υπαρχει σαν μαρκα για πολλους λογους) οποτε η μονες που μεινανε ειναι η msi & asrock. Και η msi καλη ειναι αλλα εγω προτιμω λιγο παραπανω την asrock Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου από mandragoraSCR 1
BabisTs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mandragoraSCR είπε Την προτιμουν γιατι πολυς κοσμος (και γω μαζι παρολο που ημουν ασουσακιας) Asus και εγώ ήμουν αλλά πλέον με τις τιμές της no comment .... Μόνο Asrock & Msi. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου από BabisTs 1
music_lover Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, mandragoraSCR είπε Την προτιμουν γιατι πολυς κοσμος (και γω μαζι παρολο που ημουν ασουσακιας) ξενερωσε με τις μλκιες της asus (η gigabyte για μενα δεν υπαρχει σαν μαρκα για πολλους λογους) οποτε η μονες που μεινανε ειναι η msi & asrock. Και η msi καλη ειναι αλλα εγω προτιμω λιγο παραπανω την asrock Έχουν θέματα οι μητρικές της Gigabyte? Έχω καιρό να ασχοληθώ με αυτές, ανήκω και εγώ στους φαν της Asus.
mandragoraSCR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, music_lover είπε Έχουν θέματα οι μητρικές της Gigabyte? Έχω καιρό να ασχοληθώ με αυτές, ανήκω και εγώ στους φαν της Asus. πριν αρκετα χρονια ειχαν πολλα θεματα, λογικα πλεον δεν πρεπει να εχουν. Αλλα δεν την παω γενιικα σαν εταιρεια πλεον γιατι εφαρμοζει περιεργες πολιτικες βαλε και κατι τροφοδοτικα που σκαγανε και εκανε την παπια οποτε εχει φαει ενα μεγαλο Χ απο εμενα Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου από mandragoraSCR 1
xartemporas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου https://videocardz.com/pixel/msi-shares-short-statment-on-9800x3d-damage-incident 1
*demian* Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Καταφερα και πηρα την b650e Taichi lite στα 270 πριν κανα εξαμηνο και γενικα 0 προβληματα, plug n play τελειως. Τωρα βεβαια διαβαζω οτι με το τελευταιο bios δεν πιανει 8000mhz με 9800x3d αλλα δεν το εχω τεσταρει.
Aten-Ra Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 13 minutes ago, music_lover said: Έχουν θέματα οι μητρικές της Gigabyte? Έχω καιρό να ασχοληθώ με αυτές, ανήκω και εγώ στους φαν της Asus. Μια Β660 που έχω δεν έχω δει κάποιο θέμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα