naimore Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 ξερει κανεις που/πως μπορω να βρω τετοια καρτα; κατι μου ειπαν οτι μπορω στο fiverr να ζητησω απο καποιον αμερικανο να πληρωσει με stripe, αλλα δεν βγαζω ακρη, μπας και εχει κανενας απο δω μεσα; θελω να πληρωσω κανα 2 services (το ενα θελει αμερικανικη-yahoo), θα τα στειλω τα χρηματα εννοειται σε οποιον με εξυπηρετησει
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δεν κατάλαβα τιποτα! Tι θελεις να πληρώσεις; Βγαλε μια revolut
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν κατάλαβα τιποτα! Tι θελεις να πληρώσεις; Βγαλε μια revolut + wise.
naimore Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 δε νομιζω να κανει η revolut, ευρωπη δεν ειναι; εγω θελω εκτος ευρωπης, αμερικανικη π.χ κατι σαν αυτο: https://dundle.com/category/paymentcards/ ειναι αξιοπιστο αυτο; και πως το πληρωνουμε;
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Και επειδή ειναι ευρωπη τι σημαινει οτι δεν μπορείς να πληρώσεις στην Αμερική, τεσπα κανε οτι νομιζεις
naimore Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 η ερωτηση μου εχει 2 σκοπους: 1) να πληρωσω το παρακατω που απευθυνεται σε αμερικανους, δεν περναει καμια ευρωπαικη καρτα (εχω δοκιμασει 2 ελληνικες και icard που εχω, revo δεν μπορω να βγαλω λογω παλιας ταυτοτητας) και 2) να πληρωσω μια προγραμματισταρα που εφταιξε το εξης συστημα πληρωμης: εισαι απο ευρωπη, πληρωνεις vat, δεν εισαι; δεν πληρωνεις! και πως καταλαβαινει οτι εισαι απο ευρωπη; απ την καρτα σου! καταλαβες τωρα γιατι δεν θελω ευρωπαικη; και κατα προτιμηση αμερικανικη; Access + Forwarding Preserve your Yahoo mailbox and email forwarding. Note: Account must remain in good standing and comply with our Terms and Community Guidelines. Annual subscription fee: $12.00
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Αρα να πας να βγαλεις ταυτότητα. Καλη συνέχεια
naimore Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 αχχαχα δεν κανει λεμε revolut για κανενα απ τα 2 που γραφω, γιατι revolut -= ευρωπη!!!
sdikr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 1 hour ago, naimore said: η ερωτηση μου εχει 2 σκοπους: 1) να πληρωσω το παρακατω που απευθυνεται σε αμερικανους, δεν περναει καμια ευρωπαικη καρτα (εχω δοκιμασει 2 ελληνικες και icard που εχω, revo δεν μπορω να βγαλω λογω παλιας ταυτοτητας) και 2) να πληρωσω μια προγραμματισταρα που εφταιξε το εξης συστημα πληρωμης: εισαι απο ευρωπη, πληρωνεις vat, δεν εισαι; δεν πληρωνεις! και πως καταλαβαινει οτι εισαι απο ευρωπη; απ την καρτα σου! καταλαβες τωρα γιατι δεν θελω ευρωπαικη; και κατα προτιμηση αμερικανικη; Access + Forwarding Preserve your Yahoo mailbox and email forwarding. Note: Account must remain in good standing and comply with our Terms and Community Guidelines. Annual subscription fee: $12.00 αυτό γίνεται για τα 3 δολάρια φπα; Το ξέρεις οτι είναι παράνομο έτσι; 1
andreaspA Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, sdikr είπε αυτό γίνεται για τα 3 δολάρια φπα; Το ξέρεις οτι είναι παράνομο έτσι; ασε το παρανομο. Ολοι παρανουμε καθε μερα. Θυμηθηκα εναν τωρα, οταν ειχα ξεκινησει το ηλεκτρονικο τσιγαρο. Εφυγε απο τα ΒΠ της αθηνας, και πηγε στον Κορυδαλλο για να παρει αυτο που εβρισκε 12€ διπλα στο σπιτι του , με 9€ !
sdikr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 3 minutes ago, andreaspA said: ασε το παρανομο. Ολοι παρανουμε καθε μερα. Θυμηθηκα εναν τωρα, οταν ειχα ξεκινησει το ηλεκτρονικο τσιγαρο. Εφυγε απο τα ΒΠ της αθηνας, και πηγε στον Κορυδαλλο για να παρει αυτο που εβρισκε 12€ διπλα στο σπιτι του , με 9€ ! Ξέρω ξέρω, ας πιάσουν τους υπόλοιπους πρώτα και μετά εμένα
naimore Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 δεν ειναι 3 ευρω, 24% στα 40 (για 1 χρονο συνδρομη) = 9,60 anyway, δεν με νοιαζει αυτο πρωτιστως αλλα το yahoo, εβγαλα τελικα amex gift card, αλλα παλι δεν περναει το yahoo :S
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 https://www.usunlocked.com/ Bλέπω ότι έχει για yahoo ,απλά το γοογλαρα 1
naimore Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 ναι αλλα για να γεμισει η καρτα εχει μονο bank trasnfer και τουλ 50 $, εγω χρειαζομαι 12 για εναν χρονο
sdikr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Just now, naimore said: ναι αλλα για να γεμισει η καρτα εχει μονο bank trasnfer και τουλ 50 $, εγω χρειαζομαι 12 για εναν χρονο Πιο πίσω λες πως είναι 40, τελικά τι ισχύει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα