Προς το περιεχόμενο

Realme 9 5G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξίζει σήμερα το Realme 9 5G από την προσφορά της vodafon ; 

https://www.vodafone.gr/eshop/smartphones-axesouar/smartphones/realme-mblph-realme-95gds4128gbblackv/p-149032/?fbclid=IwAR2W-2Tw67jkTHK-AkF2S9BeOn_ZWMKBptcjxHV1iEN2JvxR52twR9bM348

Προορίζετε για μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κλήσεις , όχι παιχνίδια . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πολύ απλή χρήση ναι.

Απλά ρώτα εάν έχει NFC γιατί διίστανται οι απόψεις 

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση . Θα το παραγγείλω μιας και το κατάστημα της πόλης μου δεν το έχει διαθέσιμο οπότε λαχείο θα τραβήξω για το NFC . 

Η άλλη συσκευή που κοίταζα είναι το https://www.e-lenovo.gr/moto-g32-6-5-fhd-octacore-6gb-128gb-ip52-50mp-5000mah-mineral-grey-gr-backcover.html  αλλά από αυτά που διάβασα φοβάμαι ότι το  motorola δεν θα είναι τόσο "ανθεκτικό " όσο το Realme . Το 5G εδώ που είμαι μου είναι αδιάφορο .

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχει κανονικά NFC. Το επιβεβαιώνω μέσα από άτομο που του το 'χα προτείνει και από άτομο που του το 'χα κάνει δώρο. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fotia είπε

Γιατι το  motorola δεν θα είναι τόσο "ανθεκτικό " όσο το Realme ;

Διάβαζα κάτι για "χαμηλής" ποιότητας κατασκευή . Βέβαια σε αυτό επίπεδο τιμής λογικό είναι αυτό . Το είπα αυτό παραπάνω ώστε να ακούσω την γνώμη κάποιου που το έχει . Εδώ που είμαι δεν έχω κάπου κοντά να πάω να το δω μόνος μου , έτσι ρωτάω εδώ.

Δημοσ.
Στις 7/7/2023 στις 11:33 ΠΜ, siracos είπε

Αξίζει σήμερα το Realme 9 5G από την προσφορά της vodafon ; 

https://www.vodafone.gr/eshop/smartphones-axesouar/smartphones/realme-mblph-realme-95gds4128gbblackv/p-149032/?fbclid=IwAR2W-2Tw67jkTHK-AkF2S9BeOn_ZWMKBptcjxHV1iEN2JvxR52twR9bM348

Προορίζετε για μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κλήσεις , όχι παιχνίδια . 

Για γενικη χρηση θα σε καλύψει με αξιοπρέπεια το realme. Κ τα Motorola έχουν ελαφρύ λειτουργικό & εύκολο μενου

• Like 1
Δημοσ.

Αν υπάρχουν αμφιβολιες όταν δεν υπάρχουν να δει κανεις κάποια κινητά ,κοιταμε και επιλογές από αυτά που υπάρχουν διαθέσιμα να δουμε.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/7/2023 στις 1:43 ΜΜ, siracos είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση . Θα το παραγγείλω μιας και το κατάστημα της πόλης μου δεν το έχει διαθέσιμο οπότε λαχείο θα τραβήξω για το NFC . 

Η άλλη συσκευή που κοίταζα είναι το https://www.e-lenovo.gr/moto-g32-6-5-fhd-octacore-6gb-128gb-ip52-50mp-5000mah-mineral-grey-gr-backcover.html  αλλά από αυτά που διάβασα φοβάμαι ότι το  motorola δεν θα είναι τόσο "ανθεκτικό " όσο το Realme . Το 5G εδώ που είμαι μου είναι αδιάφορο .

Δεν έχουν θέμα τα μοτορολα. Έχουν κ ελαφρύ μενου κ ειναι γενικα κ αυτα εύκολα στη χρηση. Ίδια εμπειρία χρήσης έχεις και με Realme ;)

Δημοσ.
Στις 7/7/2023 στις 1:43 ΜΜ, siracos είπε

Στα Motorola και ιδιαίτερα στα φτηνά μοντέλα δίνουν 1 χρόνο αναβάθμιση.

Μπες λίγο στο site και δες πόσο δίνει γι'αυτό που θες γιατί είναι κρίμα .

Επίσης μια χαρά είναι στην ανθεκτικότητα.

Βέβαια είναι ανάλογα τη χρήση του κάνει ο καθένας.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, GATE123 είπε

Στα Motorola και ιδιαίτερα στα φτηνά μοντέλα δίνουν 1 χρόνο αναβάθμιση.

Μπες λίγο στο site και δες πόσο δίνει γι'αυτό που θες γιατί είναι κρίμα .

Επίσης μια χαρά είναι στην ανθεκτικότητα.

Βέβαια είναι ανάλογα τη χρήση του κάνει ο καθένας.

Ευχαριστώ.

Παρέλαβα χθες το realme από Vodafone και έχει NFC

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
8 ώρες πριν, andreasomagiras είπε

Εντυπώσεις μετά από ενάμιση μήνα (περίπου); 

Δεν είμαι "απαιτητικός" χρήστης οπότε μια χαρά μου φαίνεται . Δεν κολλάει και η μπαταρία του σε εμένα με την χρήση που του κάνω κρατάει 4 ημέρες . Ένα απλό, τίμιο για εμένα τηλέφωνο είναι .

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, siracos είπε

Δεν είμαι "απαιτητικός" χρήστης οπότε μια χαρά μου φαίνεται . Δεν κολλάει και η μπαταρία του σε εμένα με την χρήση που του κάνω κρατάει 4 ημέρες . Ένα απλό, τίμιο για εμένα τηλέφωνο είναι .

Λέω να το χτυπήσω για την κόρη μου. 11 χρονών. 

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, andreasomagiras είπε

Λέω να το χτυπήσω για την κόρη μου. 11 χρονών. 

Για τα 139 ευρώ που έχει τώρα , σε συνδυασμό με την θήκη σιλικόνης και το προστατευτικό  τζαμάκι που έχει ήδη τοποθετημένο,(άρα δεν χρειάζονται επιπλέον έξοδα) , νομίζω ότι είναι  καλή περίπτωση .

Δεν έψαξα και δεν ξέρω τον δείκτη SAR ,  αν σε ενδιαφέρει για το παιδί .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...