Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο φορουμ

Θελω συντομα να κανω μια μετακόμιση απο Λασιθι προς Ηρακλειο (64χλμ περίπου) .

Εχει κανεις να μου προτεινει καποια μεταφορικη με την οποια ειχε καλη εμπειρια;

Περίπου τι τιμη να περιμενω;

Απο επιπλα εχω μονο ενα γραφειο ενα επιπλο tv , την tv , ενα φωτιστικο ,μια βιβλιοθήκη μικρη και μερικες καρεκλες.Ολα τα υπολοιπα θα ειναι κουτες με πράγματα, το επισημαίνω γιατι σιγουρα θα εχει σημασια και ο ογκος

Πρέπει να πακεταρω τα πραγματα μου και να αποσυναρμολογησω τα επιπλα ή μπορουν να το κανουν αυτοι για εμενα;

Σας ευχαριστώ για οποιαδήποτε πληροφορία 

Επεξ/σία από choralsilver
Δημοσ.
4 hours ago, choralsilver said:

Καλησπέρα στο φορουμ

Θελω συντομα να κανω μια μετακόμιση απο Λασιθι προς Ηρακλειο (64χλμ περίπου) .

Εχει κανεις να μου προτεινει καποια μεταφορικη με την οποια ειχε καλη εμπειρια;

Περίπου τι τιμη να περιμενω;

Απο επιπλα εχω μονο ενα γραφειο ενα επιπλο tv , την tv , ενα φωτιστικο ,μια βιβλιοθήκη μικρη και μερικες καρεκλες.Ολα τα υπολοιπα θα ειναι κουτες με πράγματα, το επισημαίνω γιατι σιγουρα θα εχει σημασια και ο ογκος

Πρέπει να πακεταρω τα πραγματα μου και να αποσυναρμολογησω τα επιπλα ή μπορουν να το κανουν αυτοι για εμενα;

Σας ευχαριστώ για οποιαδήποτε πληροφορία 

Λασιθι ειναι νομος: που εισαι; Σητεια; ΑΓ Νικολα; Ιεραπετρα; αλλου;

Δημοσ.
5 hours ago, choralsilver said:

Μόνο σε αυτό ξέρω να σου απαντήσω, κάποιοι αναλαμβάνουν τα πάντα αλλά χρεώνουν πολλά περισσότερα, αν θέλεις να εξοικονομήσεις χρήματα πρέπει να το κάνεις μόνος σου.

1 hour ago, vamvakoolas said:

Λασιθι ειναι νομος: που εισαι; Σητεια; ΑΓ Νικολα; Ιεραπετρα; αλλου;

Ποια η διαφορά;

Πιθανότατα Άγιο Νικόλαο είναι, Σητεία ή Ιεράπετρα δεν παίζει γιατί είναι πολύ παραπάνω από 64 χλμ που έγραψε.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Joshua21 said:

Μόνο σε αυτό ξέρω να σου απαντήσω, κάποιοι αναλαμβάνουν τα πάντα αλλά χρεώνουν πολλά περισσότερα, αν θέλεις να εξοικονομήσεις χρήματα πρέπει να το κάνεις μόνος σου.

Ποια η διαφορά;

Πιθανότατα Άγιο Νικόλαο είναι, Σητεία ή Ιεράπετρα δεν παίζει γιατί είναι πολύ παραπάνω από 64 χλμ που έγραψε.

αν θελει σωστη απαντηση θα πρεπει να εχει και σωστη πληροφορια στο ποστ. Για παραδειγμα Ιεραπετρα ζητημα να εχει μια μεταφορικη ενω αν ζητησει απο Ηρακλειο (πολη) θα του ερθει ακριβοτερα.

Δημοσ.
3 minutes ago, vamvakoolas said:

αν θελει σωστη απαντηση θα πρεπει να εχει και σωστη πληροφορια στο ποστ. Για παραδειγμα Ιεραπετρα ζητημα να εχει μια μεταφορικη ενω αν ζητησει απο Ηρακλειο (πολη) θα του ερθει ακριβοτερα.

Τουλάχιστον 10 έχει η Ιεράπετρα.

Πάντως ακριβείς πληροφορίες θα του χρειαστούν όταν ζητήσει προσφορές, για μια εκτίμηση που θέλει και τυχόν εμπειρίες με τοπικές μεταφορικές οι πληροφορίες που έχει δώσει είναι υπεραρκετές.

Δημοσ.
1 hour ago, Joshua21 said:

Τουλάχιστον 10 έχει η Ιεράπετρα.

Πάντως ακριβείς πληροφορίες θα του χρειαστούν όταν ζητήσει προσφορές, για μια εκτίμηση που θέλει και τυχόν εμπειρίες με τοπικές μεταφορικές οι πληροφορίες που έχει δώσει είναι υπεραρκετές.

αμφιβαλλω αν εχει 10

εσυ παλι google ε? οτι ναναι (για αλλη μια φορα)

Δημοσ.
1 hour ago, vamvakoolas said:

αμφιβαλλω αν εχει 10

εσυ παλι google ε? οτι ναναι (για αλλη μια φορα)

Ναι, google και πάλι google.

Το ότι να ναι πάει σε σένα που πριν 2 ώρες έλεγες ότι ζήτημα να έχει μια μεταφορική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...