Liz23 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Ψάχνω κάποιον που να ξέρει να με βοηθήσει για κάτι στο Facebook.. καθώς εγώ μόνο κάνα like ξέρω να κάνω..! Πως μπορώ να βρω αν κάποιος με έχει διαγράψει. . Είχα ένα καβγά με ένα άτομο ο οποίος μετά από καιρό με κατηγορεί Ότι τον διέγραψα από το φβ πράγμα που εγω δεν εκανα ποτε .η κατηγορεια αυτη όμως προκάλεσε μεγαλύτερους καβγάδες. Πως μπορώ να αποδείξω οτι εγώ δεν έκανα ποτέ την διαγραφή φιλίας στο φβ ..έχω πάει στο αρχείο δραστηριοτήτων αλλά εκεί δεν φαίνεται κάτι..καθώς ξέρω πως στο internet όλο καταγράφονται Πως μπορώ να αποδείξω ότι δεν έκανα εγώ την διαγράφη η Πως μπορώ να αποδείξω Πως το συγκεκριμένο άτομα με διέγραψε ( επίτηδες για να προκαλέσει αυτούς τους καβγάδες) . Σας ευχαριστώ σε όποιον μου απάντηση!
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, Liz23 είπε Ψάχνω κάποιον που να ξέρει να με βοηθήσει για κάτι στο Facebook.. καθώς εγώ μόνο κάνα like ξέρω να κάνω..! Πως μπορώ να βρω αν κάποιος με έχει διαγράψει. . Είχα ένα καβγά με ένα άτομο ο οποίος μετά από καιρό με κατηγορεί Ότι τον διέγραψα από το φβ πράγμα που εγω δεν εκανα ποτε .η κατηγορεια αυτη όμως προκάλεσε μεγαλύτερους καβγάδες. Πως μπορώ να αποδείξω οτι εγώ δεν έκανα ποτέ την διαγραφή φιλίας στο φβ ..έχω πάει στο αρχείο δραστηριοτήτων αλλά εκεί δεν φαίνεται κάτι..καθώς ξέρω πως στο internet όλο καταγράφονται Πως μπορώ να αποδείξω ότι δεν έκανα εγώ την διαγράφη η Πως μπορώ να αποδείξω Πως το συγκεκριμένο άτομα με διέγραψε ( επίτηδες για να προκαλέσει αυτούς τους καβγάδες) . Σας ευχαριστώ σε όποιον μου απάντηση! Grow up ,both of you!
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Ρε τρέλα 😂 Απλα δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα, μονο αν πάτε στα δικαστήρια, παραδώσετε και οι δύο τα κινητά για να δουν απο την ασφάλεια ποιός διέγραψε ποιον.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Πες κι εσύ ότι το έκανε ο Ζάκερμπεργκ, για να πέσουν οι τόνοι και να μη τραβήξει πολύ ο τσακωμός σας Σοβαρή απάντηση: Όχι, δεν γίνεται να φανεί ποιος διέγραψε ποιον. Αφήστε τα χαζά και λύστε τις διαφορές σας. Κι ό,τι δεν λύνεται, κόβεται.
gorge18 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 20 ώρες πριν, Liz23 είπε Είχα ένα καβγά με ένα άτομο ο οποίος μετά από καιρό με κατηγορεί Ότι τον διέγραψα από το φβ πράγμα που εγω δεν εκανα ποτε Αλλο κακο να μη σας βρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα