MeAndMyselfOk Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα, σε κινητό 2020 τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας πηγαίνουν 1mbps download 5-6 upload. Σε κινητό του 2016 οι ταχύτητες πάνε 70mbps download 40mbps upload. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να δοκιμάσω hard reset. Το ερώτημα μου ειναι Ποιες μπορεί να είναι πιθανές αιτίες; Ποιες οι πιθανές λύσεις; Ευχαριστώ.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Ιδιο δίκτυο και τα δύο;Ιδιες μπαντες και τα δύο;Στα ίδια σημεία ;
MeAndMyselfOk Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Εφόσον δεν κάνω κάποιο λάθος όλα πρέπει να είναι ίδια . Είναι σε gsm/wcdma/lte και τα 2. Όλα είναι ίδια. Και πριν κάτι μηνες είχε κανονικά υψηλές ταχύτητες. Μετά από μια φάση απλά έχουν πέσει εντελώς
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, MeAndMyselfOk είπε Εφόσον δεν κάνω κάποιο λάθος όλα πρέπει να είναι ίδια . Είναι σε gsm/wcdma/lte και τα 2. Όλα είναι ίδια. Και πριν κάτι μηνες είχε κανονικά υψηλές ταχύτητες. Μετά από μια φάση απλά έχουν πέσει εντελώς Το πρέπει με το είναι μπορεί να έχουν τεράστια απόσταση.Αν πχ το ένα είναι κοσμοτέ και το αλλο βονταφον ; Σε 4G μετράς και τα δύο;Είναι ευρωπαικές εκδόσεις και τα δύο κινητά;Οι σιμ είναι καινούργιες;Ποια κινητά είναι;
MeAndMyselfOk Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Και τα δύο κόσμοτε. Και τα 2 σε 4G. Και τα 2 ευρωπαϊκές εκδόσεις. Η σιμ είναι η ίδια. Δηλαδή πρώτα χρησιμοποίησα τη σιμ στο τωρινό κινητό xiaomi redmi note 9 κ μετά την έβγαλα κ έβαλα την sim στο lg k10 (2016). Η μόνη διαφορά που βλέπω και στα 2 κινητά μέχρι στιγμής που δεν ξέρω αν επηρεάζει αλλά θα πω είναι ότι στο τωρινό κινητό όταν πατάω whats my ip με εμφανίζει σε λάθος πόλη της Ελλάδας (χωρίς να χρησιμοποιώ κάποιο VPN η οτιδήποτε) απλά διαρκώς στην τωρινή συσκευή με βγάζει σε λάθος πόλη στον εντοπισμό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα