Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ταμιευτήριου Πειραιώς και εθνική δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε μισθοδοσίας...

Ο ταμιευτηρίου είναι δωρεάν να ανοίξει πλέον; 

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 hours ago, mitsos125 said:

οχι εναν εχω αυτον της μισθοδοσιας.... στην αρχικη δεν βλεπω κατι τα λεφτα  φαινονται μονο μεσα στην καρτα μηπως γιαυτο δεν μπορω να κανω μεταφορα?

Δεν πολυβγάζουν νόημα αυτά που γράφεις.

Το μόνο που υποψιάζομαι είναι πως έγινε η μεταφορά αλλά τα χρήματα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Δεν πολυβγάζουν νόημα αυτά που γράφεις.

Το μόνο που υποψιάζομαι είναι πως έγινε η μεταφορά αλλά τα χρήματα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα.

Όχι δεν μου δίνει επιλογή να μεταφέρω χρήματα 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mitsos125 είπε

Όχι δεν μου δίνει επιλογή να μεταφέρω χρήματα 

μία δεν βρισκεις τον λογαριασμο,μια δεν εχει επιλογή για μεταφορά

Δεν βγαίνει άκρη με αυτά που γράφεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην εφαρμογή, δίπλα στο "Λογαριασμοί" πάτα αυτό το κουμπάκι και δες μήπως σου βγάλει επιλογή να επιλέξεις το λογαριασμό σου. 

Tdh1wnwY.jpeg

hprc68IC.jpeg.ba301373db11a5700ea477e5bd78ca5d.jpeg

Επεξ/σία από TO_PAIDI
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

μία δεν βρισκεις τον λογαριασμο,μια δεν εχει επιλογή για μεταφορά

Δεν βγαίνει άκρη με αυτά που γράφεις.

Ρε αδερφέ μου ξέρω να μεταφέρω χρήματα δεν μου δίνει επιλογή να μεταφέρω δεν με αφήνει πως αλλιώς να στο πω δηλαδη

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, mitsos125 είπε

Ρε αδερφέ μου ξέρω να μεταφέρω χρήματα δεν μου δίνει επιλογή να μεταφέρω δεν με αφήνει πως αλλιώς να στο πω δηλαδη

Η τράπεζα τι σου είπε γι' αυτό? Τηλέφωνο στο support εύκολο και γρήγορο.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, mitsos125 είπε

Πιο πίσω έγραψες 

Αναφορά σε κείμενο

δεν μου βγαζει τον λογαριασμο να παρω τα λεφτα να τα κανω μεταφορα

παρε τηλ να σε καθοδηγήσουν

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Dynamics είπε

Ο ταμιευτηρίου είναι δωρεάν να ανοίξει πλέον; 

Οι αποταμιευτικοί λογαριασμοί "Αξίζει" και "Διπλό ταμιευτήριο" (Πειραιώς) μπορούν να ανοίξουν και μέσω Winbank, εντελώς δωρεάν. Δεν έχουν έξοδα διαχείρισης κλπ.

Δημοσ.
1 hour ago, mitsos125 said:

Δεν αμφιβάλλουμε για το ότι ξέρεις να μεταφέρεις χρήματα, απλά επισημαίνουμε ότι αυτά που γράφεις τη μια δεν βγάζουν νόημα και την άλλη είναι αντιφατικά.

Μπορείς να πάρεις τηλ την εξ. πελατών, αλλά χλωμό να καταφέρουν να σε βοηθήσουν αν τους πεις τα ίδια που λες και σε μας.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Δεν αμφιβάλλουμε για το ότι ξέρεις να μεταφέρεις χρήματα, απλά επισημαίνουμε ότι αυτά που γράφεις τη μια δεν βγάζουν νόημα και την άλλη είναι αντιφατικά.

Μπορείς να πάρεις τηλ την εξ. πελατών, αλλά χλωμό να καταφέρουν να σε βοηθήσουν αν τους πεις τα ίδια που λες και σε μας.

το μυνημα που μου βγαζει ειναι αυτο

Έχετε επιλέξει να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα αποστολής εμβάσματος σε λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας. Ενεργοποιήστε την συγκεκριμένη επιλογή από τη διαχείριση ασφάλειας των λογαριασμών σας για να μπορείτε να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας χωρίς περιορισμό

Δημοσ.
3 minutes ago, mitsos125 said:

το μυνημα που μου βγαζει ειναι αυτο

Έχετε επιλέξει να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα αποστολής εμβάσματος σε λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας. Ενεργοποιήστε την συγκεκριμένη επιλογή από τη διαχείριση ασφάλειας των λογαριασμών σας για να μπορείτε να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας χωρίς περιορισμό

Και τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις από αυτό?

Πήγες στη διαχείριση ασφάλειας του λογαριασμού σου όπως σου λέει?

image.png.9fc0feb97d24b6c820104af68cf5ca25.png

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Και τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις από αυτό?

Πήγες στη διαχείριση ασφάλειας του λογαριασμού σου όπως σου λέει?

image.png.9fc0feb97d24b6c820104af68cf5ca25.png

δεν μου το βγαζει καπου 

Δημοσ.
1 minute ago, mitsos125 said:

δεν μου το βγαζει καπου 

Μίλα τότε με την εξ. πελατών.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
  • Τηλέφωνα 2104848484.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντίστοιχο πρόβλημα είχα και εγώ με την eurobank.
Πήγα σε κατάστημα για λογαριασμό απλό, ούτε καν μισθοδοσίας και μου έκανε έναν με 2 ευρω χρέωση ανά μηνα.
Της είπα ότι οι άλλες τράπεζες δεν έχουν χρεώσεις και είπε ότι εβαλαν αυτοι και θα το κανουν και οι αλλοι κτλ κτλ...
Τελικά μπήκα από το ebanking και άλλαξα σε ένα πιο basic προγραμμα όπου έγραφε για 0,85ε/μήνα αλλά εδώ και 2 μήνες δεν έχω δει να τραβάνε αυτό το ποσό.

Από παντού να αρπάξουν...

ΥΓ. αν στην eurobank τον αλλάξω και τον κάνω μισθοδοσίας τότε δεν έχω χρέωση και είναι δωρεάν, απλά θα πρέπει κάθε μήνα να πληρώνομαι εκεί.

Επεξ/σία από insoholic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...