Concentrate0k3206 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Έχω γράψει 15.5 μέσο όρο στις πανελλήνιες (4ο Πεδίο) και μπορώ να περάσω στις: 1. Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών (Αιγάλεω, ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 2. Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων (Θεσσαλονίκη, ΔΙΠΑΕ) 3. Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Λαμία, ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ) 4. Μηχανικών Πληροφορικής, Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών (Σέρρες, ΔΙΠΑΕ) 5. Πληροφορικής (Καβάλα, ΔΙΠΑΕ)) 6. Επιστήμης Υπολογιστών (Ηράκλειο, ΠΑΝ ΚΡΗΤΗΣ) Στο Επιστήμης Υπολογιστών στο Ηράκλειο περνάω μόνο αν πέσει η βάση του 280 μορια Έχω βγάλει εκτός Τρίπολη, Λαμία βιοϊατρική, Κέρκυρα,, Άρτα, Σαμο, Καστροια
JimmysWil Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Και εγω σε ιδια κατασταση με εσενα ειμαι και κλεινω προς μηχανικων πληροφορικης στο παδα.Παρολαυτα στην Κρητη απο αυτα που ακουω ειναι πολυ καλη σχολη οποτε αν την ποιανεις και εχεις δυνατοτητα να πας σκεψου το σοβαρα.Κατα τα αλλα παιζει ρολο και σε ποια περιοχη μενεις.
Aris_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 γιατί δεν τσεκάρεις λιγο τους καθηγητές στα μαθήματα που εχουν , υποδομές σχολης , προγράμματα έρευνας κλπ και μετα άκου τους άλλους
andreoulios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ακούω καλα λόγια για Ηράκλειο Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2023 από andreoulios
truman2193 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δήλωσε και Ψηφιακών Συστημάτων ΠΑ.ΠΕΙ καλού κακού, μπορεί να πέσει λίγο 200-300 μόρια και να περάσεις εκεί. Απο όσα ανέφερες, το τμήμα του Ηρακλείου είναι άψογο.
Concentrate0k3206 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Επειδή μένω σε πόλη της Θράκης, ποια σχολή αξίζει περισσότερο να επιλέξω;
truman2193 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Concentrate0k3206 είπε Επειδή μένω σε πόλη της Θράκης, ποια σχολή αξίζει περισσότερο να επιλέξω; Κοίτα, ιδανικά πας Κρήτη χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα περάσεις ζώαρα και είναι και το καλύτερο απ'όλα τα πανεπιστημία όσα ανέφερες. Τώρα αν δεν θες να φύγεις απ΄την πόλη σου, πάς απλά σε όποιο είναι πιο κοντά σε σένα, δηλαδή Σίνδο. Με τη πληροφορική γενικά μην σε νοιάζει, αν θες να γίνεις προγραμματιστής το πτυχίο είναι ψιλοαδιάφορο και το έχεις απλά για να το έχεις. Πρέπει να εξελίξεις τις βασικές γνώσεις που θα πάρεις στο πανεπιστήμιο μόνος σου, με projects σε github κλπ. Έκει θα φτιάξεις ένα σωστό portfolio ανά τα χρόνια που ουσιαστικά θα είναι το βιογραφικό σου για μελλοντικές αιτήσεις για εργασία. ΥΓ Να φανταστείς πολυεθνικές που ειδικεύονται σε gaming, τύπου Rockstar Games, Ubisoft κλπ, δεν ζητάνε ΚΑΝ πτυχίο όταν κάνεις αίτηση για προγραμματιστής. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2023 από truman2193
Concentrate0k3206 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ποιο ειμαι στην Καβάλα, όχι Σινδο Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2023 από Concentrate0k3206
JimmysWil Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Απο αποψη αποστασης αυτο στην καβαλα σε βολευει.
Giorgos8263 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Μήπως στην Σάμο είναι η καλύτερη επιλογή διότι έχουν αναγνωριστεί τα επαγγελματικά δικαιώματα και περνεις τον τίτλο του μηχανισμού; Περνεις δηλαδή διπλόμα και γίνεσαι κανονικός μηχανικός.
ioankav Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 10 λεπτά πριν, JimmysWil είπε Γραφεσαι στο ΤΕΕ οπως ceid και γιαννενα? Απόφοιτοι από τα τρία τμήματα της λίστας (Ceid Πάτρα, Ιώαννινα και Σάμος) https://aeitei.gr/omades.php?omada=673 μπορούν να εγγραφούν στο ΤΕΕ με την ειδικότητα του Ηλεκτρονικού Μηχανικού. Αναλυτικά στο σχετικό ΠΔ 99, (ΦΕΚ 187/Α΄/5.11.2018) 1
Asevastos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Και εγώ Επιστήμη Υπολογιστών στην Κρήτη θα επέλεγα. Η σχολή φημίζεται ότι είναι top και η Κρήτη είναι πολύ όμορφο μέρος να ζει κανείς. Ήμουν ΑΠΘ αλλά αν πήγαινα τον χρόνο πίσω και είχα και την οικονομική δυνατότητα θα διάλεγα τη σχολή με κλειστά μάτια. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2023 από Asevastos 3
listerstorm Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Στις 6/7/2023 στις 11:44 ΜΜ, truman2193 είπε Με τη πληροφορική γενικά μην σε νοιάζει, αν θες να γίνεις προγραμματιστής το πτυχίο είναι ψιλοαδιάφορο και το έχεις απλά για να το έχεις. ΥΓ Να φανταστείς πολυεθνικές που ειδικεύονται σε gaming, τύπου Rockstar Games, Ubisoft κλπ, δεν ζητάνε ΚΑΝ πτυχίο όταν κάνεις αίτηση για προγραμματιστής. Μην γράφετε πράγματα που δεν ισχύουν ή δεν γνωρίζετε. Πόσο μάλλον όταν τα διαβάζουν παιδιά 17 χρονών. 2
truman2193 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Στις 10/7/2023 στις 2:08 ΠΜ, listerstorm είπε Μην γράφετε πράγματα που δεν ισχύουν ή δεν γνωρίζετε. Πόσο μάλλον όταν τα διαβάζουν παιδιά 17 χρονών. Μάλλον ψέματα είναι. Ιδέα δεν έχεις😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα