Ukforthemoment Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, mariannna είπε Αλλάχθηκε από άλλον με πολύ λιγότερα λεφτά. Το πρόβλημα είναι η συμπεριφορά του άλλου αφού το έφτιαξες τι το ψάχνεις;Γουστάρεις και εσύ την μανούρα μου φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariannna Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 21 λεπτά πριν, jmmys είπε Πάνε σε ένα εξουσιοδοτημένο,και μην παίρνεις στα σοβαρά το τι άσχετο με το θέμα γράφει ο καθένας.Αν οντως είσαι η Μαριάννα και το Seat του 2004 έχει πρόβλημα με την κλειδαριά.Καλό βράδυ. Μου είπαν από την seat 15 μέρες 15 μέρες χωρίς κλειδαριά σ φαίνεται νορμαλ ? Στο εξουσιοδοτημένο 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε αφού το έφτιαξες τι το ψάχνεις;Γουστάρεις και εσύ την μανούρα μου φαίνεται. Δεν ήταν το θέμα ότι το έφτιαξα η συμπεριφορά του μάστορα με εκνεύρισε όπως γράφω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, mariannna είπε Μου είπαν από την seat 15 μέρες 15 μέρες χωρίς κλειδαριά σ φαίνεται νορμαλ ? Στο εξουσιοδοτημένο Δεν ήταν το θέμα ότι το έφτιαξα η συμπεριφορά του μάστορα με εκνεύρισε όπως γράφω Ξεπέρασε το.Δεν είσαι 5 χρονών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Πάντως το να έχεις μηχανικό που να είναι σωστός με άλλο άτομο συγγενικό μάλιστα και να μην είναι με την ts είναι περίεργο. 34 minutes ago, mariannna said: Μου είπαν από την seat 15 μέρες 15 μέρες χωρίς κλειδαριά σ φαίνεται νορμαλ ? Στο εξουσιοδοτημένο Δεν ήταν το θέμα ότι το έφτιαξα η συμπεριφορά του μάστορα με εκνεύρισε όπως γράφω Μπορεί να γράφει σε φόρουμ μηχανικών αυτός για την δικιά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις