Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαριάννα δε μας απαντάνε όλοι με τον τρόπο που θέλουμε. Μην φέρεσαι σαν το 18χρονο που του πήρε ο μπαμπάς PSP και του πέσε στο πατωμα

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alexvi είπε

Μαριάννα δε μας απαντάνε όλοι με τον τρόπο που θέλουμε. Μην φέρεσαι σαν το 18χρονο που του πήρε ο μπαμπάς PSP και του πέσε στο πατωμα

Μα δεν έχω καταλάβει ποσοι έχουν λεφτά και παίρνουν ανα 15 χρόνια νέο αμαξι. Εγώ μια απλή δουλειά κάνω χρωστάω λεφτά και μ λένε πάρε και αμαξι λες και παίρνω τσιγάρα 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Axelq είπε

Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, η μέση ηλικία των επιβατικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα είναι τα 17 έτη.

Η βασική αιτία για αυτό δεν είναι το οικονομικό,κατά τη γνώμη μου,αλλά το ότι δεν κόβονται απο το ελληνικό ΚΤΕΟ.

Μακάρι να έβλεπα παλιά οχήματα,άρτια συντηρημένα όπως βλέπω σε χωρες της κεντρικής Ευρώπης.

13 λεπτά πριν, mariannna είπε

Μα δεν έχω καταλάβει ποσοι έχουν λεφτά και παίρνουν ανα 15 χρόνια νέο αμαξι. Εγώ μια απλή δουλειά κάνω χρωστάω λεφτά και μ λένε πάρε και αμαξι λες και παίρνω τσιγάρα 

Πίστεψε με είναι πολλοί που ξοδεύουν πάνω από 100 έως 300 ευρώ το μήνα σε τσιγάρα,ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ,μέσο όρο 2 χιλιάρικα το χρόνο,αλλα δεν δίνουν 400 ευρώ κάθε 3-4 χρόνια για λάστιχα.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, jmmys είπε

Η βασική αιτία για αυτό δεν είναι το οικονομικό,κατά τη γνώμη μου,αλλά το ότι δεν κόβονται απο το ελληνικό ΚΤΕΟ.

Μακάρι να έβλεπα παλιά οχήματα,άρτια συντηρημένα όπως βλέπω σε χωρες της κεντρικής Ευρώπης.

Πίστεψε με είναι πολλοί που ξοδεύουν πάνω από 100 έως 300 ευρώ το μήνα σε τσιγάρα,ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ,αλλα δεν δίνουν 400 ευρώ κάθε 3-4 χρόνια για λάστιχα.

Και όμως εμείς δίνουμε σεβόμαστε ότι πρέπει κάποια πράγματα να τα αλλάξουμε κάποια χρόνια υπάρχουν και λάστιχα με 200 εμείς προτιμήσαμε να δώσουμε 300 ευρώ να βάλουμε τα καλύτερα 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mariannna είπε

Κ τι σημαίνει παιδιά ότι πρέπει να κοροϊδεύουμε ;;

Σημαίνει ότι είναι ένας μαλακας και μισός αλλά βρισκουν και τα κάνουν...  λες και αν είχες την δυνατότητα δεν θα έπαιρνες ένα αμαξι του 23 συγχαρητήρια για την συμβουλή πες στο τουβλο

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mariannna είπε

Ε και? Δλδ άμα σου πω ότι το σπίτι σου δεν έχει πισίνα  πρέπει αύριο να σκάψουμε να περάσουμε ασφαλτομονωση και πλακάκια? 

Αν σε κάποιον δεν αρέσει το αμάξι σου ξύδι. 

Τώρα το πόσοι αλλάζουν κάθε 15 χρόνια αμάξι είναι πολλοί αλλά η συντριπτική πλειοψηφία θα την δεις στην στάση του 550 στις 7 το πρωι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alexvi είπε

Ε και? Δλδ άμα σου πω ότι το σπίτι σου δεν έχει πισίνα  πρέπει αύριο να σκάψουμε να περάσουμε ασφαλτομονωση και πλακάκια? 

Αν σε κάποιον δεν αρέσει το αμάξι σου ξύδι. 

Τώρα το πόσοι αλλάζουν κάθε 15 χρόνια αμάξι είναι πολλοί αλλά η συντριπτική πλειοψηφία θα την δεις στην στάση του 550 στις 7 το πρωι

3 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Σημαίνει ότι είναι ένας μαλακας και μισός αλλά βρισκουν και τα κάνουν...  λες και αν είχες την δυνατότητα δεν θα έπαιρνες ένα αμαξι του 23 συγχαρητήρια για την συμβουλή πες στο τουβλο

Χαίρομαι που υπάρχουν και αυτά τα άτομα κάτι νόμιζα τόση ώρα ότι έκανα λάθος και δεν έχω νέο αμαξι πιο σύγχρονο με τόσα άτομα π παίρνουν συχνά αμάξια 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, mariannna είπε

Χαίρομαι που υπάρχουν και αυτά τα άτομα κάτι νόμιζα τόση ώρα ότι έκανα λάθος και δεν έχω νέο αμαξι πιο σύγχρονο με τόσα άτομα π παίρνουν συχνά αμάξια 

Η πλειοψηφία που απαντά απαξιωτικά δεν έχει καν όχημα στο όνομα της.Είναι του μπαμπά.Να φιλτράρεις τα σχόλια.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jmmys είπε

Η πλειοψηφία που απαντά απαξιωτικά δεν έχει καν όχημα στο όνομα της.Είναι του μπαμπά.

Και του ίδιου να είναι το αυτοκίνητο το ότι μπορεί να πάρει πιο σύγχρονο αυτοκίνητο δεν σημαίνει ότι μπορεί να επικροτεί τον άλλο που ήταν αγενής και προφανώς δεν μπορεί να κρίνει για τα οικονομικά του καθενα 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Και ξεκλείδωτο να το αφήσεις ποιος θα το κλέψει το σαραβαλο

Ποιος σας είπε ότι είναι σαράβαλο ? Έχουμε κανει ολα τα service έχουμε αλλάξει τα πάντα. Εσείς π έχετε ποιο μοντέρνο και ωραίο να προσέχετε τότε.

Επισκέπτης
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Και του ίδιου να είναι το αυτοκίνητο το ότι μπορεί να πάρει πιο σύγχρονο αυτοκίνητο δεν σημαίνει ότι μπορεί να επικροτεί τον άλλο που ήταν αγενής και προφανώς δεν μπορεί να κρίνει για τα οικονομικά του καθενα 

Το ίδιο πράγμα λέμε.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Άμα κάποιοι μένουν ακόμα με τους γονείς του και έχουν λεφτά να πάρουν αμαξι μια χαρά εγώ πληρώνω νοίκι και δυστυχώς ενώ το νοίκι μ είναι χαμηλό μ έρχονται υψηλοί λογαριασμοί 

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mariannna είπε

Άμα κάποιοι μένουν ακόμα με τους γονείς του και έχουν λεφτά να πάρουν αμαξι μια χαρά εγώ πληρώνω νοίκι και δυστυχώς ενώ το νοίκι μ είναι χαμηλό μ έρχονται υψηλοί λογαριασμοί 

Πάνε σε ένα εξουσιοδοτημένο,και μην παίρνεις στα σοβαρά το τι άσχετο με το θέμα γράφει ο καθένας.Αν οντως είσαι η Μαριάννα και το Seat του 2004 έχει πρόβλημα με την κλειδαριά.Καλό βράδυ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jmmys είπε

Πάνε σε ένα εξουσιοδοτημένο,και μην παίρνεις στα σοβαρά το τι άσχετο με το θέμα γράφει ο καθένας.Αν οντως είσαι η Μαριάννα και το Seat του 2004 έχει πρόβλημα με την κλειδαριά.Καλό βράδυ.

Μια κλειδαρια μπορει να την βρει από μια απλή αγγελία στο car αν πάει σε εξουσιοδοτημενο θα της ζητήσουν πολλά και προφανώς καινούρια κλειδαρια.. βρες μια μεταχειρισμενη  στο καρ και σε ένα άνθρωπο να σου αλλάξει μια κλειδαρια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...