Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Aris_ είπε

βασικά αυτο δεν εχει γίνει στο εξωτερικό πανάκριβές καθε είδους επισκευές(εκτός ασφάλειας και πανάκριβη ασφάλεια ) service και στην 5ετια αλλάζεις αμαξη γιατι δεν μπορεις να καλύψεις τα εξοδα service (εκτος leasing)  με εναν  καινούργιο κουβά που θέλει ελάχιστα στο service
αριθμός συνεργείων εκτός αντιπρωσοποιας ελάχιστος ίσως το 1/10 μπορεί και λιγότερο 

για να βρεις καλό μεταχειρισμενο μόνο ενας καλος μηχανικός μπορεί να βοηθήσει οταν θα κάνει ελεγνχο στο αμάξι τίποτε άλλο 

Αυτό είναι το θέμα ότι δεν βρίσκω καλό μηχανικό ο 2ος π με εξαπατάει χθες 

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα βρεθεί και εγώ στην θέση σου με ένα 106 rallye, 22 χρόνων, όπου πήγαινα δεν μου φτιάχνανε τίποτε. Τους έλεγα το air condition βγάζει νερά, το ειδατε; Ναι ναι και παπαλα, τελικά κατέληξα να το πηγαίνω αντιπροσωπεία για σέρβις 22 χρόνων αμάξι!!!!

Τι να πεις είναι αυτή η κλίκα των μαστρο-οτιδηποτε άστα να πάνε.

Τελικά πήρα ένα μεταχειρισμένο, για έλεγχο υπάρχουν εταιρίες που κάνουν πολύ καλή δουλειά με 60 ευρώ, επί τόπου.

Καλή τυχη

Επεξ/σία από antonis35
Δημοσ.
1 hour ago, Allan-Wake said:

Καλά σου έκανε. Αμάξια 15-20 ετών πρέπει να αποσύρονται από τους δρόμους μας. Ρυπαίνουν , ανασφαλή, και χαλάνε την αισθητική μας 

δηλώνω ενδιαφερόμενος στο να μου αγοράσεις καινούργιο αμα θες 

• Like 5
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, antonis35 είπε

Είχα βρεθεί και εγώ στην θέση σου με ένα 106 rallye, 22 χρόνων, όπου πήγαινα δεν μου φτιάχνανε τίποτε. Τους έλεγα το air condition βγάζει νερά, το ειδατε; Ναι ναι και παπαλα, τελικά κατέληξα να το πηγαίνω αντιπροσωπεία για σέρβις 22 χρόνων αμάξι!!!!

Τι να πεις είναι αυτή η κλίκα των μαστρο-οτιδηποτε άστα να πάνε.

Τελικά πήρα ένα μεταχειρισμένο, για έλεγχο υπάρχουν εταιρίες που κάνουν πολύ καλή δουλειά με 60 ευρώ, επί τόπου.

Καλή τυχη

Η αντιπροσωπεία 1ον μ ζητάει ένα σκασμό λεφτά και 2ον δεν αναλαμβάνουν από την στιγμή π έχω αλλάξει μηχανή 

2 λεπτά πριν, koukis hlias είπε

δηλώνω ενδιαφερόμενος στο να μου αγοράσεις καινούργιο αμα θες 

Αυτό ακριβώς 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει χαθεί ο επαγγελαμτισμος στην Ελλάδα, και φυσικά η ευγένεια. Η συμβουλή μου: πήγαινε σε συνεργεία έως ότου κάποιος να σου μιλήσει σαν άνθρωπος, αυτός ίσως σου κάνει δουλειά. Αν δεις τον άλλον μουτρωμενο, μες στην ειρωνεία κτλ ό,τι και να σου πει, φύγε και απλά πήγαινε στον επόμενο ( αυτό βέβαια αν μένεις σε πόλη, στην επαρχία αν είναι 1-2 τότε την πάτησες)

Ο άλλος λέει ότι δεν πρέπει να κυκλοφορούν αυτοκίνητα 20ετιας, αυτά έχει η μισή Ελλάδα. Η μετακίνηση είναι δικαίωμα σε μια αναπτυγμένο χώρα και όχι πολυτέλεια, εκτός αν θέλουν να μας κάνουν Ουγκάντα αυτοί που υποστηρίζουν τέτοιες απόψεις

Προφανώς, η κυβέρνηση έχει παρόμοιες απόψεις και έχει βάλει παρανόμως πρόστιμα αν φέρει κάποιος ένα αυτοκίνητο ακόμα και 10ετιας από εξωτερικό. Αυτά τα 20ετιας στην Γερμανία τα πουλάνε 500 ευρώ, ένα στάδιο πριν την πρέσα είναι, εδώ πουλάει ο άλλος atos του 1999 στα 3Κ😂. Για την Ελλάδα δύο επιλογές υπάρχουν, είτε θα καταργήσουν αυτά τα τρελά πρόστιμα και να επιτρέψουν την μετακίνηση αγαθών εντός ΕΕ όπως ορίζει ο κανονισμός, είτε σε λίγο θα γίνουμε Ταϊβάν αφού θα γεμίσουμε σκούτερ παντού. Οι μισοί Έλληνες έχουν 20Κ για καινούριο αμάξι, οι άλλοι μισοι όχι, αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορείς να μείνει χωρίς δικό του μεταφορικό μέσο, ιδίως με την άθλια συγκοινωνία της χώρας μας 

Επεξ/σία από Macosj
  • Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mariannna είπε

Καλησπέρα ποια θα ήταν η αντίδραση σας που χαλάει η κλειδαριά στο αμάξι δεν κλειδώνει σου εγγυάται ο μηχανικός ότι θα στο φταίξει το πρωί δεν βρίσκει ανταλλακτικά και σ λέει έχω με πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ από το αμάξι σου που δεν κλειδώνει και μόλις πας να το πάρεις χωρίς να το έχουν φτιάξει να σ λένε δώστον σε παλιατζή το αμάξι σου. Ένα αμάξι που το αγόρασες με τόσο κόπο.   

Αμεσα μαύρισμα από τον συγκεκριμένο επαγγελματία και αν γίνεται σκίσιμο και δυσφήμηση στο google με αρνητικη κριτική αν υπάρχει εκεί, από net café και fake account φυσικα οχι το κανονικό για να σε κυνηγήσει. 

Πάντως ειλικρινά, μου φαίνεται αδιανόητο να εισέπραξες τέτοια απάντηση από μάστορα χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι άλλο που έκανε μπουρλότο το κλίμα. Γενικά αν κάποιος δεν μπορεί να κάνει κάτι τότε στο λέει από την αρχή δεν αναλαμβάνω αυτά και τέλος. 

Δημοσ.
2 hours ago, Ukforthemoment said:

Βαρέλι δίχως πάτο είναι το παλιό αμάξι.

Γενικεύσεις δίχως να ξέρεις... 

Υπάρχουν αμάξια 20 ετών καλοσυντηρημενα που πάνε σαν καινούργια και δεν ζητάνε τίποτα...

Υπάρχουν και άλλα χρεπια... 

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Macosj είπε

Έχει χαθεί ο επαγγελαμτισμος στην Ελλάδα, και φυσικά η ευγένεια. Η συμβουλή μου: πήγαινε σε συνεργεία έως ότου κάποιος να σου μιλήσει σαν άνθρωπος, αυτός ίσως σου κάνει δουλειά. Αν δεις τον άλλον μουτρωμενο, μες στην ειρωνεία κτλ ό,τι και να σου πει, φύγε και απλά πήγαινε στον επόμενο ( αυτό βέβαια αν μένεις σε πόλη, στην επαρχία αν είναι 1-2 τότε την πάτησες)

Ο άλλος λέει ότι δεν πρέπει να κυκλοφορούν αυτοκίνητα 20ετιας, αυτά έχει η μισή Ελλάδα. Η μετακίνηση είναι δικαίωμα σε μια αναπτυγμένο χώρα και όχι πολυτέλεια, εκτός αν θέλουν να μας κάνουν Ουγκάντα αυτοί που υποστηρίζουν τέτοιες απόψεις

Προφανώς, η κυβέρνηση έχει παρόμοιες απόψεις και έχει βάλει παρανόμως πρόστιμα αν φέρει κάποιος ένα αυτοκίνητο ακόμα και 10ετιας από εξωτερικό. Αυτά τα 20ετιας στην Γερμανία τα πουλάνε 500 ευρώ, ένα στάδιο πριν την πρέσα είναι, εδώ πουλάει ο άλλος atos του 1999 στα 3Κ😂. Για την Ελλάδα δύο επιλογές υπάρχουν, είτε θα καταργήσουν αυτά τα τρελά πρόστιμα και να επιτρέψουν την μετακίνηση αγαθών εντός ΕΕ όπως ορίζει ο κανονισμός, είτε σε λίγο θα γίνουμε Ταϊβάν αφού θα γεμίσουμε σκούτερ παντού. Οι μισοί Έλληνες έχουν 20Κ για καινούριο αμάξι, οι άλλοι μισοι όχι, αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορείς να μείνει χωρίς δικό του μεταφορικό μέσο, ιδίως με την άθλια συγκοινωνία της χώρας μας 

Ακούνε τις ειδήσεις και νομίζουν ότι μόνο τα αμάξια μολύνουν το περιβάλλον και όμως το μολύνουν και αλλά πιο σοβαρά πράγματα. Μένω Αθήνα πήγα εκεί που πάει η αδελφή μ το αμαξι και για μένα βγήκε σκάρτος στην αδελφή μ βγήκε πολύ καλός 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, visualizer είπε

Αν ειναι τόσο χρέπι δεν νομίζω ότι θα στο κλέψει κανείς και γλυτώνεις και τα χρήματα της κλειδαριάς.

Νομίζεις. 

Κλέψιμο και παρκαρισμα κάπου αλλού με αφαιρεμενα από μέσα οτιδήποτε δύναται να πωληθεί σαν ανταλλακτικό. Το έπαθε φίλος σε ένα αρχαίο αμάξι που το είχαν παρκαρισμένο και δεν το μετακινούσαν, τελικά μετά κι από αυτό, το αμάξι βρέθηκε και έκαναν απόσυρση. 

Όσο για την κλειδαριά, είναι αλήθεια πως δεν έχει νόημα σε τόσο παλιά αμάξια, παραβιάζεται στο τσακ μπαμ. Καλύτερα να βάλει έναν μηχανισμό που κλειδώνουν το πετάλι με το τιμόνι. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tounion είπε

Υπάρχουν αμάξια 20 ετών καλοσυντηρημενα που πάνε σαν καινούργια και δεν ζητάνε τίποτα...

Το δικό μας δεν είναι χρεπι απλά το πήρε η πεθερά μ πριν 13 χρόνια μεταχειρισμένο και βγήκαν αρκετά προβλήματα γιατί δεν ήξερε που πήγαινε. Πήγε σε μάντρα και το πήρε και όταν τρακάραμε μας είπαν ότι ο προφυλακτήρας ήταν μεταχειρισμένος σκέψου τι μπορεί να είχαν άλλο πειράξει .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, tounion είπε

To αμάξι της το βλέπεις σαν καλοσυντηρημένο ή σαν χρέπι;

Επίσης ,αν έχει σημασία, έχω 18ετίας αμάξι με 315Κ χλμ που του έριξα λίγο πάνω απο χιλιάρικο πριν ένα χρόνο και πήγαινε και πάει μια χαρά.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

To αμάξι της το βλέπεις σαν καλοσυντηρημένο ή σαν χρέπι;

Επίσης ,αν έχει σημασία, έχω 18ετίας αμάξι με 315Κ χλμ που του έριξα λίγο πάνω απο χιλιάρικο πριν ένα χρόνο και πήγαινε και πάει μια χαρά.

Και εμάς ακριβώς το ίδιο πηγαίνουμε ταξίδια με αυτο και μέσα στην Αθήνα 

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mariannna είπε

Η αντιπροσωπεία 1ον μ ζητάει ένα σκασμό λεφτά και 2ον δεν αναλαμβάνουν από την στιγμή π έχω αλλάξει μηχανή 

Αφού ζητάει ένα σκασμό λεφτά,ποσα σου είπαν δηλαδή,πως γίνεται να μην αναλαμβάνουν να φτιάξουν την κλειδαριά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...