Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mariannna είπε

Κ τι σημαίνει παιδιά ότι πρέπει να κοροϊδεύουμε ;;

Αυτή την στιγμή ρίχνεις λεφτά σε ένα αμάξι που είναι όλο προβλήματα και  πάνε στράφι.

Κράτα τα λεφτά για το επόμενο και οδήγησε αυτό μέχρι να ψοφήσει. 

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Αυτή την στιγμή ρίχνεις λεφτά σε ένα αμάξι που είναι όλο προβλήματα και  πάνε στράφι.

Κράτα τα λεφτά για το επόμενο και οδήγησε αυτό μέχρι να ψοφήσει. 

Ναι αλλά όχι να το αφήσω ξεκλείδωτο χωρίς να θέλουν να μου το φταίξουν να το χαρίσω 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

Καλά σου έκανε. Αμάξια 15-20 ετών πρέπει να αποσύρονται από τους δρόμους μας. Ρυπαίνουν , ανασφαλή, και χαλάνε την αισθητική μας 

Καθόλου χρήσιμη τοποθέτηση. Θέλω να δω τον "μαστορα" τι ακριβώς θα κάνει αν αύριο το πρωί έπαιρναν όλοι καινούργια leasing και εκαναν σέρβις στην εταιρία. Ανεργία για 8 μήνες μάλλον και μετα υπάλληλος για 800€ στην εταιρία. 

• Like 4
Δημοσ.
1 minute ago, mariannna said:

Ναι αλλά όχι να το αφήσω ξεκλείδωτο χωρίς να θέλουν να μου το φταίξουν να το χαρίσω 

Αν ειναι τόσο χρέπι δεν νομίζω ότι θα στο κλέψει κανείς και γλυτώνεις και τα χρήματα της κλειδαριάς.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, visualizer είπε

Αν ειναι τόσο χρέπι δεν νομίζω ότι θα στο κλέψει κανείς και γλυτώνεις και τα χρήματα της κλειδαριάς.

Μια χαρά είναι έχουν αλλαχθεί όλα μόνο τα λάδια είναι το πρόβλημα 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mariannna είπε

Κλειδωσε την συγκεκριμένη πόρτα χειροκίνητα κάθε φορά 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, petaw-se-oneiro είπε

Κλειδωσε την συγκεκριμένη πόρτα χειροκίνητα κάθε φορά 

Αλλάχθηκε από άλλον με πολύ λιγότερα λεφτά. Το πρόβλημα είναι η συμπεριφορά του άλλου 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, visualizer είπε

Εδώωω είσαι........ με ευχαριστείς αργότερα.

image.jpeg

Ευχαριστώ αλλά η κλειδαριά αλλαχθηκε όχι σαν τον άλλο π ζητάγε να αλλάξουμε αλλά πράγματα 

1 λεπτό πριν, visualizer είπε

Εδώωω είσαι........ με ευχαριστείς αργότερα.

image.jpeg

Βοηθάς έστω π μπορώ να βρω μεταχειρισμένα αμάξια από ιδιώτη η από επιχείριση με μεταχειρισμένα ;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mariannna είπε

Ευχαριστώ αλλά η κλειδαριά αλλαχθηκε όχι σαν τον άλλο π ζητάγε να αλλάξουμε αλλά πράγματα 

Βοηθάς έστω π μπορώ να βρω μεταχειρισμένα αμάξια από ιδιώτη η από επιχείριση με μεταχειρισμένα ;

car.gr

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

car.gr

Το θέμα είναι να βρω καλό μηχανικό να μου το ελέγξει πριν την αγορά 

Δημοσ.
2 minutes ago, petaw-se-oneiro said:

Καθόλου χρήσιμη τοποθέτηση. Θέλω να δω τον "μαστορα" τι ακριβώς θα κάνει αν αύριο το πρωί έπαιρναν όλοι καινούργια leasing και εκαναν σέρβις στην εταιρία. Ανεργία για 8 μήνες μάλλον και μετα υπάλληλος για 800€ στην εταιρία. 

βασικά αυτο δεν εχει γίνει στο εξωτερικό πανάκριβές καθε είδους επισκευές(εκτός ασφάλειας και πανάκριβη ασφάλεια ) service και στην 5ετια αλλάζεις αμαξη γιατι δεν μπορεις να καλύψεις τα εξοδα service (εκτος leasing)  με εναν  καινούργιο κουβά που θέλει ελάχιστα στο service
αριθμός συνεργείων εκτός αντιπρωσοποιας ελάχιστος ίσως το 1/10 μπορεί και λιγότερο 

6 minutes ago, mariannna said:

για να βρεις καλό μεταχειρισμενο μόνο ενας καλος μηχανικός μπορεί να βοηθήσει οταν θα κάνει ελεγνχο στο αμάξι τίποτε άλλο 

• Like 1
Δημοσ.
14 minutes ago, mariannna said:

Το πρόβλημα είναι η συμπεριφορά του άλλου 

Απλά μην ξαναπατήσεις εκεί. Problem solved.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...