mariannna Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα ποια θα ήταν η αντίδραση σας που χαλάει η κλειδαριά στο αμάξι δεν κλειδώνει σου εγγυάται ο μηχανικός ότι θα στο φταίξει το πρωί δεν βρίσκει ανταλλακτικά και σ λέει έχω με πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ από το αμάξι σου που δεν κλειδώνει και μόλις πας να το πάρεις χωρίς να το έχουν φτιάξει να σ λένε δώστον σε παλιατζή το αμάξι σου. Ένα αμάξι που το αγόρασες με τόσο κόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fuz10n Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 troll level -100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Εγώ θα έκλαιγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariannna Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, visualizer είπε Εγώ θα έκλαιγα... Σιγά μην έκλαιγα. Δεν μπορούν να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν έχουμε όλοι χρήμα να δώσουμε για νέο αμάξι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allan-Wake Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Καλά σου έκανε. Αμάξια 15-20 ετών πρέπει να αποσύρονται από τους δρόμους μας. Ρυπαίνουν , ανασφαλή, και χαλάνε την αισθητική μας 1 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 23 λεπτά πριν, mariannna είπε Καλησπέρα ποια θα ήταν η αντίδραση σας που χαλάει η κλειδαριά στο αμάξι δεν κλειδώνει σου εγγυάται ο μηχανικός ότι θα στο φταίξει το πρωί δεν βρίσκει ανταλλακτικά και σ λέει έχω με πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ από το αμάξι σου που δεν κλειδώνει και μόλις πας να το πάρεις χωρίς να το έχουν φτιάξει να σ λένε δώστον σε παλιατζή το αμάξι σου. Ένα αμάξι που το αγόρασες με τόσο κόπο. Εγώ για αρχή θα έβαζα μερικά σημεία στίξης. Μετά θα πήγαινα σε άλλο μάστορα. Τι αμάξι είναι που σου είπε να το πετάξεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariannna Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Εγώ για αρχή θα έβαζα μερικά σημεία στίξης. Μετά θα πήγαινα σε άλλο μάστορα. Τι αμάξι είναι που σου είπε να το πετάξεις; Seat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, mariannna είπε Seat Μοντέλο και χρονολογία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariannna Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε Καλά σου έκανε. Αμάξια 15-20 ετών πρέπει να αποσύρονται από τους δρόμους μας. Ρυπαίνουν , ανασφαλή, και χαλάνε την αισθητική μας Συγνώμη παιδιά π δεν παίζει φραγμό γιατί στην Ελλάδα του 2023 δεν σ μένει φράγκο στην άκρη για νέο αμάξι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε Καλά σου έκανε. Αμάξια 15-20 ετών πρέπει να αποσύρονται από τους δρόμους μας. Ρυπαίνουν , ανασφαλή, και χαλάνε την αισθητική μας γιατι 15? τα γάλατα ας πουμε κρατάνε 7 μερες. εγω λεω στον χρονο να τα πετάμε τα αμάξια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariannna Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Μοντέλο και χρονολογία; 2004 Ibiza 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Το βρήκα,είναι από τότε που πήραμε το ευρω 2004 Την έφτιαξες την μηχανή τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariannna Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε γιατι 15? τα γάλατα ας πουμε κρατάνε 7 μερες. εγω λεω στον χρονο να τα πετάμε τα αμάξια. Αυτό ακριβός επίσης κάτσε να βρεις καλό μεταχειρισμένο χωρίς προβλήματα. Δεν διαθέτω 18000 για νέο αμάξι καλό χωρίς προβλήματα. 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Το βρήκα,είναι από τότε που πήραμε το ευρω 2004 Την έφτιαξες την μηχανή τελικά; Όχι ακόμα να βρω καλό μηχανικό πήγα τώρα σε αυτόν π μ έκανε το άσχημο σχόλιο και μ είπε ενώ έχω αλλάξει μηχανή και έχω δώσει 1.200 για νέα μηχανή να δώσω αλλά 1.500 ευρώ. 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το βρήκα,είναι από τότε που πήραμε το ευρω 2004 Την έφτιαξες την μηχανή τελικά; Και εκεί π λέω να μαζέψω λεφτά για νέο αμάξι μ Τρώει το παλιό ένα σωρό λεφτά. Να το δώσω για 1.000 το παλιό και να πρέπει να μαζέψω ένα σωρό λεφτά για νέο δύσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 10 λεπτά πριν, mariannna είπε Αυτό ακριβός επίσης κάτσε να βρεις καλό μεταχειρισμένο χωρίς προβλήματα. Δεν διαθέτω 18000 για νέο αμάξι καλό χωρίς προβλήματα. Όχι ακόμα να βρω καλό μηχανικό πήγα τώρα σε αυτόν π μ έκανε το άσχημο σχόλιο και μ είπε ενώ έχω αλλάξει μηχανή και έχω δώσει 1.200 για νέα μηχανή να δώσω αλλά 1.500 ευρώ. Και εκεί π λέω να μαζέψω λεφτά για νέο αμάξι μ Τρώει το παλιό ένα σωρό λεφτά. Να το δώσω για 1.000 το παλιό και να πρέπει να μαζέψω ένα σωρό λεφτά για νέο δύσκολο Βαρέλι δίχως πάτο είναι το παλιό αμάξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariannna Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Βαρέλι δίχως πάτο είναι το παλιό αμάξι. Κ τι σημαίνει παιδιά ότι πρέπει να κοροϊδεύουμε ;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις