Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

Ε αμα ειναι να το παρω απο drele μπαινω και καλαθι σκρουτζ (plus με την εκπτωση που το πηραμε ολοι 0.01€)

Απλα εψαχνα μπας και υπηρχε καλυτερη εκδοχη μεσω bestprice, ισως το ρισκαρω με perishop

Μπα αργει το αλλο καλυτερα αγορά από drele ειναι και γρηγοροι γενικα ;)

Να δεις κ αξιολογησεις από  google & bestprice. Βεβαια παραλαμβανουν αλλα κανα 10ημερο μεσο ορο η παραλαβή........

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, aces είπε

Μπα αργει το αλλο καλυτερα αγορά από drele ειναι και γρηγοροι γενικα ;)

Να δεις κ αξιολογησεις από  google & bestprice. Βεβαια παραλαμβανουν αλλα κανα 10ημερο μεσο ορο η παραλαβή........

Κοιτα ευτυχως μπορω να το τρεναρω ακομα, το A52s που εχω ακομα σκυλι ειναι (με εξαιρεση οτι η μπαταρια εχει αρχισει να χανει την αποδοση της μετα απο 1.5 χρονο). Οποτε ισως απλα του αλλαξω μια μπαταρια προς το παρον

Δημοσ.
Στις 10/7/2023 στις 5:35 ΜΜ, Kag1ante είπε

Κοιτα ευτυχως μπορω να το τρεναρω ακομα, το A52s που εχω ακομα σκυλι ειναι (με εξαιρεση οτι η μπαταρια εχει αρχισει να χανει την αποδοση της μετα απο 1.5 χρονο). Οποτε ισως απλα του αλλαξω μια μπαταρια προς το παρον

κανα 40αρι ειναι η αλλαγη μπαταριας η οποια θα σε παει πιο μακρια σε χρόνια οποτε τοτε θα εχουν βγει νεωτερες επιλογες ;)

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα άνθρωποι.  

Εύχομαι να είστε κάπου δροσερά την ώρα που διαβάζετε το topic.

Θα ήθελα να μου προτείνετε κινητά ως 400€ ας πούμε max. Κατά προτίμηση συσκευές που συνυπάρξατε μαζί τους για 4+ μήνες, έτσι θα έχετε σφαιρική άποψη. 

Σπάνια δουλεύω την κάμερα οπότε δεν είναι selling point. Θα βγάλω μια στιγμή που θέλω να κρατήσω, δεν είμαι blogger ή κάτι αντίστοιχο.

NFC, amoled ή oled, καλή αφή είναι σημαντικά features. Δεν αντέχω να κάνω search πάλι, είναι τόσες οι επιλογές που πελάγωσα. 

Θα μου άρεσε ένα κινητό με μικρή οθόνη π.χ iphone 12 mini, το σκεφτόμουν και αυτό ως επιλογή, απλά με φοβίζει το μεταχειρισμένο ή refurbished.

Η τρέχουσα συσκευή μου είναι ένα pocophone f1 με κίτρινα στίγματα στις άκρες της οθόνης και ghosting effect, δηλαδή 100 ευρώ επισκευή.

Τα flagship killers που λέγαμε παλιά, ισχύουν, όπως για παράδειγμα το pocophone f1 που έχω; Ρωτάω γιατι μέχρι και "σήμερα" πάει αρκετά καλά αν και κάνει κατι βλακώδη κολλήματα freeze-αρίσματα.   

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και περιμένω απαντήσεις!

Δημοσ.

oneplus nord 3 αν μπορεις να περιμενεις λιγο να πεσει η τιμη στο bestprice αλλιως το μοντελο 8/128 απο το site της oneplus

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, mercator84 είπε

Poco f5 

Πολλές οι ίντσες και 405€.   Έφτασα στο peak που μπορώ να δώσω και τα 400 πολλά είναι για κινητό γενικά!  Κάτω απο 6.4 ίντσες και ιδανικά 5.4 που είναι το 12mini που έγραψα παραπάνω, απλά δεν είμαι σίγουρος για το συγκεκριμένο κινητό, λόγω παλαιότητας.

Κάποια άλλη πρόταση;

Επεξ/σία από insopower
Δημοσ.

κοίτα, ειδικά αν δε σε ενδιαφέρει η "καλή" κάμερα, τότε είναι που το poco f5 είναι ότι πιο vfm μπορείς να πάρεις. Σε μικρές ίντσες δεν υπάρχουν "τίμιες" επιλογές. Το zenfone είναι καλό σε μικρές ίντσες αλλά πανάκριβο

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

to oneplus nord 3 εχει αρκετα καλυτερη κυρια καμερα

οι δευτερευουσες σε αυτο το επιπεδο τιμης ειναι στα ιδια επιπεδα πλην pixel

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...