Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Θέλω να ξεκολλήσω επιτέλους από το 2013 και να πάρω ένα activity tracker (και ένα σετάκι BT earbuds αντίστοιχης τιμής, αλλά αυτό είναι για άλλη συζήτηση) για να το έχω σαν companion για τις γυμναστικές.

Αυτό που βασικά θέλω από το tracker είναι να είναι/έχει 1) Αδιάβροχο 2) μετρητή βημάτων 3) παλμούς και μετά ό,τι άλλο είναι που έχουν αυτά. 
Αλλά το κλειδί είναι, να μπορεί να τα μετράει αυτά χωρίς να έχω το κινητό πάνω μου. Δηλαδή, πάω κάπου για τρέξιμο και αφήνω το κινητό στο αμάξι. Εγώ θέλω αυτό να κάνει δικές του μετρήσεις και όχι απλά display μετρήσεων του κινητού. Λειτουργούν έτσι γενικά όλα και απλά δεν το έχω πάρει χαμπάρι εγώ;
Επίσης, μια ερώτηση για την BT σύνδεση. Μπορώ φαντάζομαι (όταν έχω το κινητό πάνω μου) να συνδέω και το activity tracker αλλά και ένα σετάκι ασύρματα ακουστικά ταυτόχρονα και χωρίς πρόβλημα, έτσι;

Με μάρκα δεν έχω ιδιαίτερο κόλλημα (xiaomi, huawei, samsung, oppo, amazfit, garmin κλπ), δεν ξέρω καθόλου ποιάς εταιρείας είναι vfm σε αυτά τα χρήματα.

Περιμένω ενδεικτικά τις προτάσεις σας αλλά κυριότερα το αν μπορείτε να μου ξεκαθαρίσετε για τον τρόπο λειτουργίας τους σε σχέση με τις 2-3 απορίες που εξέφρασα. 
Ευχαριστώ

Δημοσ.
10 hours ago, lneam said:

Ωραίο φαίνεται μεν, οριακά εντός του μπάτζετ μου, αλλά διαβάζω και κάποιες αρνητικές κριτικές (πως η ακρίβειά του στα βήματα είναι ό,τι να'ναι). Αλλά το κρατάω να το κοιτάξω περισσότερο, σ' ευχαριστώ.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Abudi είπε

αλλά διαβάζω και κάποιες αρνητικές κριτικές (πως η ακρίβειά του στα βήματα είναι ό,τι να'ναι)

σε αυτα τα χρηματα, νομιζω πως ολα εχουν "θεματα" στις μετρησεις που κανουν. Πιθανον και 10 ιδια απο την κουτα να παρεις, παλι θα εχουν αποκλιση μετρησεων

Δημοσ.
16 hours ago, lneam said:

σε αυτα τα χρηματα, νομιζω πως ολα εχουν "θεματα" στις μετρησεις που κανουν. Πιθανον και 10 ιδια απο την κουτα να παρεις, παλι θα εχουν αποκλιση μετρησεων

Για να τα υπόλοιπα που ρωτάω/αναρωτιέμαι έχεις κάποια εικόνα; Δηλαδή κατά πόσο έχουν local μετρήσεις (ή χρειάζονται το κινητό), αν μετά, συνδέοντας με το κινητό, μπορώ να μεταφέρω δεδομένα σε κάποιο app για να τα έχω συγκεντρωμένα, αν μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα 2 BT συσκευές σε σύνδεση με το κινητό

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Abudi είπε

Για να τα υπόλοιπα που ρωτάω/αναρωτιέμαι έχεις κάποια εικόνα; Δηλαδή κατά πόσο έχουν local μετρήσεις (ή χρειάζονται το κινητό), αν μετά, συνδέοντας με το κινητό, μπορώ να μεταφέρω δεδομένα σε κάποιο app για να τα έχω συγκεντρωμένα, αν μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα 2 BT συσκευές σε σύνδεση με το κινητό

η συσκευη του smartphone να ειναι με android. Με αυτο θα κανεις καποια βασικα updates, ισως και καποιες ρυθμισεις στο ρολοι. Μετα η χρηση του smartwatch για τις αθλητικες δραστηριοτητες ειναι αυτονομη. Στο τελος θα χρειαστεις παλι το smartphone ωστε να μεταφερεις τις μετρησεις και να δεις στατιστικα. Σε καποιες περιπτωσεις, αυτα τα αρχεια μπορουν να μεταφερθουν και στο PC απο το smartphone.

Δημοσ.

@lneam Έχεις καθόλου εικόνα για το Amazfit Band 7; Βλέπω αρκετά θετικά reviews και μου αρέσει περισσότερη η τετράγωνη οθόνη σε σχέση με το Xiamoni Band 7 ας πούμε

Δημοσ.

Για την ώρα με τραβάνε τα Xiaomi Band 7, Redmi Smart Band 2 (φθηνότερο απ'όλα γύρω στα 25€), Amazfit Band 7 και σαν λίγο διαφορετική επιλογή το Huawei Band 7 με πιο ασφαλές κλείσμο στο λουράκι και ύπαρξη πλήκτρου. Θα ψάξω να τα δω και από κοντά για να κρίνω και θα διαλέξω

Δημοσ.
5 hours ago, smpt said:

να ξερεις οτι αν δεν εχει ενσωματωμένο  GPS η απόσταση θα ειναι άλλα ντ' άλλων.

Πιο πολύ θέλω να καταγράφει βήματα, παλμούς και ίσως θερμίδες, (αν έχουν τέτοια δυνατότητα). Κάτι δηλαδή πολύ απλό, φαντάζομαι γίνεται και χωρίς gps (λογικά με γυροσκόπιο; )

Σήμερα είδα από κοντά τα Huawei Band 6 , Xiaomi Mi Band 7 και Xiaomi Redmi Smart Band 2.

Απέκλεισα το mi band 7 από τα 3 και στοχεύω στα 2 τετράγωνα.

Το Redmi έχει μισή τιμή από το Huawei και μου φάνηκε μιαααα χαραααα (δεν ψάχνω κάτι ιδιαίτερο). Αν κάτι με σπρώξει να δώσω τα διπλά χρήματα (50 έναντι 25) για το Huawei, θα είναι το καλύτερο και πιο ασφαλές λουράκι και η ύπαρξη φυσικού πλήκτρου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...