spyros73 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 για σας θελω να παρω δωρο ενα κινητο για την κορη μου και δεν ξερω τι και πιο τα ζητουμενα ειναι να μπορει να αποθηκευει βιβλια που κατεβαζει σε pdf να μπορει να βγαζει φωτογραφιες και να ακουει μουσικη , μεχρι τωρα ενα samsung a5 και ενα xiaomi redmi note 10 της κολανε δεν ξερω γιατι , τωρα ψαχνουμε κατι σε samsung a54 8gb 256gb ,,,καμια συμβουλη ;
PanagiotisTsoukalas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Πολυ καλη η προταση σου αλλα με τα συγκεκριμενα ζητουμενα η κορη σου θα μπορει να κανει την δουλεια της και με ενα φθηνοτερο κινητο για παραδειγμα το Xiaomi Poco M5s ή το Xiaomi Redmi Note 11S NFC, τωρα αμα προτιμωτερη ειναι η samsung τοτε αυτο που ανεφερες ειναι τελεια επιλογη αλλα οπως ειπα την δουλεια της θα την κανει και με φθηνοτερο κινητο οπως το Samsung Galaxy A34 (απο μερια της samsung). Ελπιζω να βοηθησα!!! 1
Λύση aces Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Λύση Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 6/7/2023 στις 4:40 ΜΜ, spyros73 είπε για σας θελω να παρω δωρο ενα κινητο για την κορη μου και δεν ξερω τι και πιο τα ζητουμενα ειναι να μπορει να αποθηκευει βιβλια που κατεβαζει σε pdf να μπορει να βγαζει φωτογραφιες και να ακουει μουσικη , μεχρι τωρα ενα samsung a5 και ενα xiaomi redmi note 10 της κολανε δεν ξερω γιατι , τωρα ψαχνουμε κατι σε samsung a54 8gb 256gb ,,,καμια συμβουλη ; Το Galaxy Α54 ειναι νεα συσκευη κ θα παρει αρκετες ενημερωσεις λογισμικου για αρκετα χρόνια (4+1). Θα την καλυψει στα βασικα και με το παραπανω. Ας επιλεξει τα 256 αποθ.χωρου για να εχει ανεση και με τα pdf/photos/μουσικη. https://www.bestprice.gr/item/2158462766/samsung-galaxy-a54-5g-8gb-256gb-dual.html?qo=a54&from=cat Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2023 από aces 1
Donalhioy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 κανε καλου κακου μια επαναφορα στο redmi 10 και μετα τις ενημερωσεις αλλα δωσε και ενα budget στο οποιο θες να κινηθεις σε περιπτωση που μιλαμε για παιδια 14-15-16 μηνκοιτας και τοσο τα χρονια που δινουν ενημερωσεις, ολα εχουν σπασμενες οθονες με το κλεινουν 1,5 χρονο αλλα λογικα και με ενα redmi note 12 pro 5g 6/128 ή ενα poco X5 5g 6/128 και τα 2 των 220 ευρω θα κανεις μια χαρα την δουλεια σου 1
Voodooman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Το Redmi note 10 δεν είναι και τόσο παλιό τηλέφωνο ούτε, τόσο κακό και για τις δουλειές που το χρειάζεστε. Με μια επαναφορά που πρότεινε ο φίλος από πάνω λογικά θα στρώσει. 1
spyros73 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας , αν και ειμαι της λογικης οχι στα ακρηβα και περνε καθε χρονο αν χρηαστει κενουριο , μαλον στο samsung θα καταληξουμε οχι γιατι δεν εμπηστεύωμαι την xiaomi εγω μονο xiaomi με επεξεργαστει snapdragon περνω . αλλα γιατι πιστευει η κορη μου (21 χρονων) οτι η samsung θα ειναι καλητερη και δεν καταλαβενει οτι οσο φορτωνεις ενα κινητο με περησοτερα απο οτι μπορει θα κολησει οσο και να κοστηζει , και κατευαζει πολλα βιβλια ...... 1
Voodooman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Απολύτως λάθος λογική και για την τσέπη, και για τον πλανήτη. Μια χαρά είναι τα κινητά, οι άνθρωποι έχουμε το πρόβλημα με την αμάθειά μας...
RazielKvlt Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Πάρε το Samsung.Τα Samsung έχουν πολύ καλές κάμερες σε σχέση με τα Xiaomi.Εγώ έχω το Xiaomi 11T pro λόγω καλού επεξεργαστή για games και πριν είχα το poco x3 pro για τον ίδιο λόγο αλλά μου κάηκε.Και τα δύο έχουν μέτρια προς χάλια κάμερα.Για θέμα ταχύτητας για αυτά που το θέλει δε θα έχει πρόβλημα.Τα Xiaomi εγώ θα τα πρότεινα σε άτομο που θέλει να παίζει games και ψάχνει φθηνό κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα