ElonTheCat Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε μία γραμμή που είχε σύνδεση Vodafone, έκανα αίτηση φορητότητας σε Cosmote. Μου στείλαν το ρούτερ Cosmote σήμερα. Μπορώ να το συνδέσω αντικαθιστώντας αυτό της Vodafone? Θα παίζει το Ίντερνετ? Ή πρέπει να περιμένω να με ενημερώσουν για τα επόμενα βήματα? Έχω μπερδευτεί. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2023 από ElonTheCat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Αν εχεις ακομα ιντερνετ απο βοντα ασε αυτο που εχεις, αν κοπεί βαλε το άλλο 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση ElonTheCat Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μέλος Λύση Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αν εχεις ακομα ιντερνετ απο βοντα ασε αυτο που εχεις, αν κοπεί βαλε το άλλο 😁 επειδή χτες κόπηκε σε κάποια φάση το ίντερνετ για αυτό ρωτάω. Βέβαια επανήλθε μετά. Δλδ αν έχει ακόμα Vodafone δεν θα παίζει με το μόντεμ της Cosmote? UPDATE: Δούλεψε. Έχω την αίσθηση πως ακόμα η γραμμή είναι Vodafone ωστόσο. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2023 από ElonTheCat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasarass77 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Βαλε εδω τον αριθμό σου να δεις σε ποιο δίκτυο είσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα