kgian Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Έριξα μια παραγγελία για την σύζυγο που είναι με το XS. Πέρασε κανονικά με την έξτρα ασφάλεια με αντικαταβολή. Να δούμε αν θα το στείλουν και στην συνέχεια αν θα το παραλάβω. Καλή τιμή πάντως για iphone.
nikoskon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόλις πήρα τηλ. Να περιμένετε άκυρα λογικά. Δεν είναι διαθέσιμο μου είπε η κοπελιά στο call center τους και "έχουν ζητήσει να κατέβει το προϊόν από το site". "Προσφορά" κατά τ' άλλα. Εκτός και αν όλο αυτό γίνεται για να δείξουν πωλήσεις Κ Plus. Τί να πώ; Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2023 από nikoskon 4
Vault13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 22 λεπτά πριν, nikoskon είπε Μόλις πήρα τηλ. Να περιμένετε άκυρα λογικά. Δεν είναι διαθέσιμο μου είπε η κοπελιά στο call center τους και "έχουν ζητήσει να κατέβει το προϊόν από το site". "Προσφορά" κατά τ' άλλα. Εκτός και αν όλο αυτό γίνεται για να δείξουν πωλήσεις Κ Plus. Τί να πώ; Στην θεση σου, δεν θα επαιρνα τηλ. Γιατι απλα σε κανουν «delete”. Καλυτερα να κανεις την πάπια. παντως με αυτη την μπαταρια δεν το θεωρω κ τρελο… 1
andreas1gr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 29 λεπτά πριν, kgian είπε Έριξα μια παραγγελία για την σύζυγο που είναι με το XS. Πέρασε κανονικά με την έξτρα ασφάλεια με αντικαταβολή. Να δούμε αν θα το στείλουν και στην συνέχεια αν θα το παραλάβω. Καλή τιμή πάντως για iphone. Αν είναι να μην παραλάβεις τότε γιατί έκανες παραγγελία; 2
stial Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που παίζει βρώμικη μπάλα ο Κωτσόβολος με τέτοιες τακτικές. Και μόνο το γεγονός ότι η παραγγελία περνούσε μόνο με την έξτρα ασφάλεια ήταν ύποπτο. Τουλάχιστον έδινε την επιλογή της αντικαταβολής (επίσης παράξενο) κάτι που απο μόνο του το λες και δικλείδα ασφαλείας. Δεν θεωρώ ότι όλο το παραπάνω concept μπορεί να προέρχεται απο bug στο σύστημα τους. Απλά για κάποιους (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) που μπορεί να έψαχναν το συγκεκριμένο μοντέλο με αυτήν την χωρητικότητα σε κάποια όχι εξωφρενικά υψηλή -για την εποχή- τιμή αξίζει μια προσπάθεια. Πάνω κάτω τόσο πάνε και τα refurbished / μεταχειρισμένα στο ebay π.χ. Για τα εκθεσιακά συνήθως αναγράφεται στην περιγραφή. Ας φάμε άκυρο αλλά να το φάμε αξιοπρεπώς τουλάχιστον. 1 1
kgian Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 47 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Αν είναι να μην παραλάβεις τότε γιατί έκανες παραγγελία; Γιατί δεν είναι εδώ η σύζυγος να την ρωτήσω αν το θέλει. Αν περίμενα να έρθει για να κάνω την παραγγελία δεν θα είχε μείνει τίποτα.
vassilis018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 3 hours ago, Rattlehead said: Πάρτε και ένα power bank μαζί να έχετε.🤮 Για ποιο λόγο ;
LouCi4er Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, vassilis018 είπε Για ποιο λόγο ; Για δροσια τωρα που ειναι και καλοκαιρι. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2023 από LouCi4er 2
HiPhonius Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Έχω το 13 mini και είναι οκ από θέμα μπαταρίας…για το 12 mini δεν ξέρω…τα 256gb είναι το θετικό της υπόθεσης απλά μην είναι τίποτα εκθεσιακά μόνο….
svach Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 έκανα κι εγώ μόλις μια παραγγελία. Το είχα δει από προχτές και νόμιζα ότι είχε εξαντληθεί επειδή έβγαζε ότι δεν είναι διαθέσιμο (δεν επέλεγα total support). Βέβαια, πολύ πιθανό να φάμε άκυρο ούτως ή άλλως
Dinos1973 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 19 hours ago, stial said: https://www.kotsovolos.gr/SearchDisplay?q=iphone+12+mini&storeId=10151 Το μαύρο και το μωβ μόνο. Η παραγγελία μου πέρασε μόνο αφού πρόσθεσα και την ασφάλεια απο κλοπή νερό και πτώση. Περιμένω τις εμπειρίες σας και προβλέψεις για το αν θα παιχτούν άκυρα ή όχι. δεν κραταει η μπαταρια και ειναι μεγαλο προβλημα!!!! 1
nikoskon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Οταν παραλάβετε ή φάτε άκυρα, ρίξτε ένα Update! 1
peet Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 19 ώρες πριν, Kostas7GTR είπε Δεν υπάρχει iphone με Μ1 btw Δεν τα ξέρεις καλά και με Μ1 έχει και με Μ16 έχει και F.N εχει και με G3 έχει ........
nikoskon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Live your myth in Greece... και μετά απορούν γιατί αγοράζουμε από εξωτερικό. 3
ougxar Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Amazon μονο,kotsovolos για καμια φριτεζα δωρο για κανενα γαμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα