stial Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.kotsovolos.gr/SearchDisplay?q=iphone+12+mini&storeId=10151 Το μαύρο και το μωβ μόνο. Η παραγγελία μου πέρασε μόνο αφού πρόσθεσα και την ασφάλεια απο κλοπή νερό και πτώση. Περιμένω τις εμπειρίες σας και προβλέψεις για το αν θα παιχτούν άκυρα ή όχι. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2023 από stial 1
Bourdoulas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Να επιλέξεις δόσεις και να φας άκυρο δίνοντας έτσι άτυπα δάνειο στον Κωτσόβολο αφού σου επιστρέφει το ποσό με δόσεις 🤣 1
Vault13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Υπαρχουν λιγα τεμαχια. Οποτε εχει ελπιδες. 475€ τελικη μαζι με total support. Θελει διορθωση ο τιτλος
andreas1gr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 14 λεπτά πριν, stial είπε https://www.kotsovolos.gr/SearchDisplay?q=iphone+12+mini&storeId=10151 Το μαύρο και το μωβ μόνο. Η παραγγελία μου πέρασε μόνο αφού πρόσθεσα και την ασφάλεια απο κλοπή νερό και πτώση. Περιμένω τις εμπειρίες σας και προβλέψεις για το αν θα παιχτούν άκυρα ή όχι. 'Αρα τελική τιμή 475.89 ευρώ!!!!!!!!!!
Vault13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 475€ για iphone 12 με bionic A14. Δεν εχει M1 κτλ…. Οριακα αξιζει, μιληστε και οι υπολοιποι, δεν κατεχω το σπορ των iphone.
Vault13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Αληθεια για εναν σχετικο με τα iphone, εκτος της μικρης μπαταριας τι αλλα προβληματα εχει;
Bomber-21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Vault13 είπε Αληθεια για εναν σχετικο με τα iphone, εκτος της μικρης μπαταριας τι αλλα προβληματα εχει; Δεν έχει. 1
Vault13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 4.5 ωρες χρήσης γραφουν. Το τηλεφωνο ειναι discontinued. Μαλλον αληθινη προσφορα ειναι. Παντως δεν τρελαινομαι. 500€ σχεδον και μια μικρη μπαταρια για discontinued iphone χωρις M1 1 4
dimis_pj Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως που προσπάθησα να παραγγείλω, ενώ μπήκε κανονικά στο καλάθι όταν πήγα να ολοκληρώσω την παραγγελία δεν με άφηνε έλεγε μη διαθέσιμο για αποστολή. οοοταν έβαλα τ.κ. για παραλαβή από κατάστημα μου έβγαλε μόνο το κατάστημα Ηλιούπολης... άρα πιθανολογω ότι παίζει να είναι και εκθεσιακά...το ίδιο μου έβγαλε και για το μαύρο και για το μωβ Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2023 από dimis_pj 2
malawi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 15 λεπτά πριν, dimis_pj είπε Εγώ πάντως που προσπάθησα να παραγγείλω, ενώ μπήκε κανονικά στο καλάθι όταν πήγα να ολοκληρώσω την παραγγελία δεν με άφηνε έλεγε μη διαθέσιμο για αποστολή. οοοταν έβαλα τ.κ. για παραλαβή από κατάστημα μου έβγαλε μόνο το κατάστημα Ηλιούπολης... άρα πιθανολογω ότι παίζει να είναι και εκθεσιακά...το ίδιο μου έβγαλε και για το μαύρο και για το μωβ Έβαλες την έξτρα ασφαλεια ;
dimis_pj Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 10 λεπτά πριν, malawi είπε Έβαλες την έξτρα ασφαλεια ; ααα όχι, με την έξτρα ασφάλεια με αφήνει να την ολοκληρώσω...μμμ... περίεργο .. ευχαριστώ για την επισήμανση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα